2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
az alexandra.hu-n féláron van:)))
lehet tornázni szoptatás alatt mértékkel, mellizomzati torna kerülendő
Én majd inkább akkor ha már lesz hozzátáplálás vagy csak 2x szopik majd, az meg még jóval odébb van, remélem.
Tegnap írtátok, hogy feszül éjjel a cici. Hát nekem úgy van, hogy eszik 9-kor, 10-kor kifejem a maradékot. Majd eszik 3-kor, néha 2-kor, akkorára az alattam levő duplán hajtott fürdőlepedő, lepedő és ágy is tejes lesz, néha meg a 7 órási szopira, de nem mindig. Nem tudom mitől függ, hogy magától folyik -e. Múltkor hozzá se értem és spriccelt kifele a tej.
Na én nem fogyok, pedig szoptatok, az első hónapban lement 12-13kg aztán kész. Én úgy tudom szoptatás mellett nem lehet tornázni, mert a tej rovására megy a dolog. Mondjuk ez majdnem a terhesség alatt fölszedett, de még van 12kg plussz, a lombik alatt fölszedett mikor megy le???
Én ma az ablakpucolással váltottam ki a mozgást.:)
a polc.hu-n rendeltem. megnéztem amíg vasaltam. nem rossz. elvileg azt írják, hogy 6 hónapos kortól ajánlott, de szerintem réka lánya se volt csak 3 hónapos. nincs nagybetűm, mert hédit tartom fél kézzel
képzeljétek, az előbb átfordult a hasáról a hátára egyszer.
Hát az én babám aki 34dkg-okat is hízik, ő sem aludt napközben sokáig. Most kicsit kezdd már rászokni, most meg csak 20dkg-ot hízott, néztem is tegnap a mérlegen, hogy csak 5600g.:).
Kíváncsi vagyok a vv eredményre.
Hahó ! Megjöttünk, túléltük. Az úját szúrták meg és abból nyomkodták a vért. Jobban sírt mit a két szurinál. Alig tudtam lenyugtatni. Holnap eredmény, de a doktornő már fel is írta a vasat, c-vitamint, mert ránézésre vérszegények vagyunk. A doktornőnek mondtam a zöld nyálkás kakit, meg pont produkálunk egyet frissen így meg is tudta nézni. Azt mondta, nincs gond egyáltalán. Mondtam neki hogy szedtem antibiotikumot és valószínű az kavart be neki. 1 hétig normaflore-t kell adnom neki.
Amúgy tök jó. 1 hét alatt 210 g híztunk és 2 cm nőttünk. ( 4640 g 57 cm ) Szóval gyarapodunk, úgyhogy tényleg nincs gond.
Mondtam a nem alvást. Azt mondta igen valóban az ő korában aludni kell még sokat. A vas és vitamint hatására többet fog enni, ezáltal többet is fog aludni. Igen kicsit olyan ördögi körben szenvedünk. Nem alszunk mert nincs teli a pocak, de nem eszünk mert bealszunk kaja közben :)) Érdekes az én tökmagom :))
Hűha Stella! Nagyon csini vagy! Tényleg jól lefogytál!
Hát igen, nehezebben mennek le a kilók, ha nem szoptat az ember lánya... Na, de nem csüggedek, úgy sincs senki, akinek tetszeni akarok!:DDD
Az én gyerekem ma egy angyal!
Tegnap este 11 kor evett elaludt éjfélkor,evett 5-kor,fél9-kor fent volt egy orát és most azota alszik!
Tyúúúú,nálunk is nyűgi és folyamatos evés volt egész délelőtt,aztán az imént zsennyegés kiséretében kb. 2 percig folyamatosan rotyogott a fara (persze előtte tettem tisztába),pár prcre rá kivettem,de már késő volt,a teljes genarál már ázik...:S
Remélem ez volt a baja...monjuk tuti,mert már alszik egy hang nélkül!!!!:)))
Törcsi!
Neked már napok óta lógok egy válasszal, de mindig csak akkor jut eszembe, mikor már kikapcsoltam a gépet.
150 microgramm L-Thyroxint szedek naponta. Erre mondta a gyerekdoki, hogy az már mennyiség!
Na, látod, látod! :))) Mindig akad dicsekedni való! Léna mosollyal hódít, nem a Mount Everestet mássza... :))
Mi is mostanában nevetünk már! Spontán is csinálja, Hehehe... meg akkor is, mikor utánzósat játszunk a kis csibésszel! Mindig utánoz engem. Kidugom a nyelvem, ő is. Beszélek hozzá, ő is gügyög. Hahótázok, ő is próbálja ezerrel! Mindehhez fülig ér a szája, élvezi, hogy játszok vele.
Micsoda lábak...
Igazi férfi teste van már most!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!