2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Cuki fürdőruhánk nekünk is van.:) De strandra nem vinném a babót, meg míg nem ül, abbig a medencében mit csináljon, azért nem is vettünk neki, majd jövőre.
nektek szeret kinn lenni a bébi, enyém utálja a fényt? Hunyorog. Ha meg dög meleg van sír is.
Köszi majd lesz kép is.
Uilyen malackánk van, kaptuk.:)
Meg csőrikés pulcsink, csak rózsaszínben. Mindenki hozza a micimacis cuccokat, még jó hogy mi nem vettünk semmi olyat, így még egészséges az egyensúly.:)
Ja Diandra és van 4 ujjbábunk is micimaci, malacka, füles és trigirs.:) Szomszédkislány selejtezi hozzánk a cuccait, állandóan kapjuk a játékokat.:)
Stella: hát 7 éve volt időm kiismerni őket, nem akartam ezzel a férjem megbántani, láttam így is, hogy őt is bántja a dolog.
Kocska! Mi is kaptunk medencét gyereknapra,de én még nem mertem benne kint füröszteni, pedig ő is imád fürödni. Na majd lefotozóm.
Ja és nézted a hintát amit mondtam?
:) de aranyos vagy :)
séró az van de semmit nem lehet vele kezdeni az egyik oldalon lapos a másikon égnek áll hajgumi csatt stb áh olyan kis selymes a haja hogy semmi nem marad meg benne
Neki állandóan hideg a talpa mint nekem még ha a ruha alá adom a zoknit akkor is pár perc és már nincs rajta 1 zokni van ami többnyire pár óráig rajta van de majd szerzek olyasmit mint nektek van hátha a hosszabbat nehezebben szedi le meg nagyon tetszik hogy olyan kis csipkés :)
Nah elteszem magam
Jó éjszakát!!!
le,de azért ezt nehezen, mivel jól felér, csak ha nagyon berág akkor szedi le, egyébként jól tűri a zoknit.
éssss riett nem tudok betelni a csajod sérójával, egyszerűen hihetetlen mennyire édes....az egész családom csak úgy emlegeti, hogy a csudisérós kiscsaj, mutogatom a képeit fűnek-fának, mint ha az enyim lenne :-)
Senki sincs?
Ma ismét késő estig párom morgolódását kellet hallgatnom azért mert állandóan a gép előtt ülök és állítása szerint kemény szankciókat fog bevezetni ha ez így megy továbbra is úgyhogy megígértem neki hogy nem fogok itt ülni egész nap...licitáltam is egy playstationre ha minden jól megy délutánra meg is nyerem kíváncsi leszek majd a fejére végül is nem a gép előtt fogok ülni egész nap hanem a tv előtt :)
Hát Kocska,nem vagy semmi,szegény Oli.....csak most már nehogy féljen a víztől!
Amúgy nagyon jó a kismedence,állítólag Hunornak is vett már anyóssom,de magánál gyűjtögeti otthom,ahogy minden mást is,hogy ez mire jó neki?????
Megyek aludni.
Jo pletyozást!
Imádom!
Annyira édesek tudnak lenni!
És mikor gügyök, olyan jo lenne tudni, mit gondolnak olyankor!
Dorina 6 éves volt márcban, Niki 4 lesz nov.ben
Hát ilyenkor van időm jönni, de azért probálok olvasni napközben. Ugye most nincs ovi, itthon vannak, akkor főzés-takaritás is rám vár, igaz mikor Krisz itthon van, azért sokat segit.
Ősszel lesz nehezebb, mert Dorina kezdi a sulit és jo lenne, ha tudnék vele foglalkozni. Persze ugy osztom be az időm, de a kicsiken is mulik.
Encike!
Ugyanolyan nyuszis-virágos játszószőnyegünk van, mint nektek! :)))
Egyébként a 9. képen olyan fenemód tud csodálkozik Petra, tisztára, mint Kocska Olija! :))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!