2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Milyen szerencsés vagy, csak úgy elaludni, nálunk 1 hónapos korig volt ilyen.
Nem tudom mi lesz majd ha nem szopik, akkor is cicizni fog hogy elaludjon? Vagy kell vegyek műcicit a vateran, na ott az is van tuti.:) Majd Kocska fölkutatja nekem.:)
Sziasztok.
Maffia őszinte részvétem.
Kocska köszi taáltam moncsicsit,nekem nincs senki bejelölve kedvencként olvasás közben nézem meg mindenkiét,arra is nemrég jöttem rá,hogy a fórumot be lehet jelölni kedvencként,Olit néztem az iwiwen a ngymedencében nagyon édi.
Culko megírnád honnan lehet HP letölteni?
Szimonic Ninának is van fülcsije a kórházbn szúrták ki,de semmi gond nem volt vele szerintem nyugodtan rakass.
Énis fagyasztottam le Ninának barackot,meggyet,szilvát,én úgy tervezem,hogy 5 hónapos ha elmúlt adok neki leveket amitén csinálok itthon,csak hogy ismerkedjen és 6 hós kora után kezdem rendesen,persze ha lesz tejem rendesen.
A tv-t énis úgy gondolom,hogy nem lehet megtiltani,főleg hogy egész np megy nem azért mert nézem,hanem hogy szóljon valmi,de azt énis megválogatom,hogy mit nézzen,mondjuk rengeteg mesénk van,és persze nemegésznap,meg nem azért mint sok ismerősnél van,hogy addig se kell foglalkozni a gyerekkel.
Megyek mert még rengeteg dolgom van ígyis 10 oldalt olvastam vissza a naplókatmár megem néztem,de nem egyszerű Ózdról Sopronban építkezni,mondjuk apukám,meg apósom ott vannak,de sokmindent nekem kell intéznem,még az a jó,hogy Nina jól bírja.
Tényleg katyi milyen az az építési biztosítás nem is hallottam még,lehet nekünk is kellene.
sziasztok!
megjöttünk tanácsadásról, 7790 grammot mértek - igaz, most 3 és fél hós - és 66 cm. elkapta a szurit is, csak nyekkent egyet és annyi. most alszik.
tévénézés - a fiam szereti a rajzikat, de nem lett tv-függő (pedig nálunk is egész nap zörög a doboz). nagy kedvence volt 1 éves kora után Elmo világa és még most is szereti, a nagyobb mesefilmek még nem neki valók, szerintem most sem. Dorka is nézi a tévét, meg mindent ami fénylik, csillámlik. igazából 1 éves kor után alakul ki náluk a tudatos tévénézés, akkor kell őket irányitani és nem lesz gond. Barna pl. csak rajzikat néz, néhány reklámot kedvel és állatokat tanulunk a természetfilmekből.
Mindjárt lefényképezem a combom, és nem ezt mondjátok.
Most kihasználom gyorsan, hogy van net, basszus nagyon mérges vagyok ám rá.
Csomószor írtam és közbe mg elmegy, nemkicsit dühöngtem.
a vicces, h már mindenkinek szóltunk így v. úgy, csak éppen ráértem tegnap ezzel szórakozni:))
lesz egy borítója is, most arra keresek éppen idézetet. vmi nem teljesen vallásosat, inkább gyerekeset, szereteteteset...
Mivel 20 évig ilyen voltam, nekem nagyon katasztrófa. Olyan a lábam, hogy ezekkel a karfiol mezőkkel utcára nem lehet menni, csak ha eltakarom, nagyon gáz, meg a karom is dupla olyan vastag, engem ez zavar.
Szoptatás után, legalábbis, ha már csak reggeli-esti szopi lesz tornáznom kell, meg előveszem a chi gépet is, mert borzalom ez. 40-es ruhákat hordok, pedig 36-38-asokat hordtam, sőt 34 is volt néha, olyat mondjuk meg kapni nem lehetett...
babra: ugye milyen jók a feketefehér képek? én nagyon szeretem hazsnálni ezta funkciót a gépen, olyan szép! nagyon cuki lányka amina4
monik: sztem is jobban áll hogy nem v agy atomvékony!
riett: nagyon tetszik az a csíkos body! nagyon szép!
örülj neki hogy sikítozik, ha nem tenné az lenne a baj...:):):):):):):):
stella: hihettlen kis hurkás voltál, jajjj d ecuki!!!!! sztem rád hasonlít hunor, nekem olybá tűnik...
passz, engem még nem zaklattak csak eggyen:):):):):
meséskönyv, bébihinta, pléd-takaró,
youtube-on is van egy felhasználó, akinél nagyon sok mesét le lehet tölteni:
Monik,annyira édes Gréti....kis falat,jó húsos!!!!
Hát....jó sovány voltál,de szerintem az nem áll jól Neked.Az én meglátásom szerint most sokkal jobban nézel ki....arcra tuti!!!!
Persze,hogy fog...már nagyon sok mesét letöltöttem és beszreztem neki......többek között megvan a kukora-kotkoda összes része.....vááááá
meg még sok ilyen próbálok keresni,de persze megvanak a disney klasszikusok és az újjak is!!!!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!