2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
aszti milyen hurkáid voltak...
Tényleg tesód, meg párodból is van valami.
EGyébként én nagyon sok példát tudok a környéken,hogy minden gyerekben a szülők testvérét találom meg.
én ezzel értek egyet, ne álszenteskedjünk: akinek a tv az élete része-és sok embernek az- az miért tiltaná le a gyereket róla: a márpedig azéngyerekem! nem fog tv-zni! dehogynem fog!!!
és igenis majd később is nézze nyugodtan, én is nézem, mert én is szerteek néhány műsort, pl. szombat-vas. reggel hupikék törpike, mai napig nézem...imádom.
és annyit tehetünk, hogy megpróbáljuk beszabályozni, hogy mit nézzen, mert a leültetem h. csend legyen nekem se smakkol....
ez pesze olyan családokra értem, ahol anya-papa néz tv-t, akkor a gyerek miért ne nézhetné? persze nem uazokat a műsorokat, mert pl. stelláéknál teljesen el tudom képzelni, hogy ott nem alakul ki a ygerekben hogy nézze, mert a szüleje sem nézi, de attól dvd-n biztos fog nézni mesét? nem stella?
plusz: mikor nekem léna csak úgy maradt el hason, hogy nézte a reggeli mesét, akkor örültünk h. végre nem ordít hason és kibírt 5 percet.
Hunornak is folyton a monitoron a szeme,még akkor is ha totál ki kell tekerednie miatta....:))))
Elkerülni majd úgysem tudjuk,de én nem félek attól.hogy tv vagy gépfüggö lesz-e a fiam,mert tuti nem....inkább horgász..:)))))
Mi nagy természetjárók vagyunk és kirakókészítők,meg csavargyárosok!!!!Meg amúgy sincs tv-nk és nem is lesz!!!!!
Viszont én is szorgalmasan töltöm le neki a meséket,de csakis közös elfoglaltság gyanánt!!!!
Szép napot mindenkinek!
Kocska,megtaláltam kinek volt húzott szeme a családban!
és van még pát nosztalgia-kép a naplómban!!!
maffiáét én sem tudta bejelölni...
na jóccakát!
Már megvagy, és ez a fő!
Egyre inkább érzem, hogy nekünk a közeljövőben úgyis találkozni kell! :)))
Jól van, Csajok!
További jó dumcsizást! Én lépek aludni, mert tegnap korán keltem! :))
Jó éjt, mindenkinek! :))
nem jelentettem be ez igaz:))) de nem is írok bele minden nap....:)
egyébként én ezeket a naplókat olvasom...meg van amit nem tudok bejelölni pl.Maffia naplója...de nem tudom miért...Kocska, szimonic, Pocok, Diandra, Lemi,baloghany, katyi, Stella, culco...
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!