2009 áprilisi babát várók beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok.
Kocska nagyon jó a tábla köszike.
Dia utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Ninával.
Szimonic szerencsére jól bírom a sok vezetést egy évig jártam fősulira Bécsből Pestre,levelezőre jártam,de mentem minden héten,úgyhogy megszoktam,a ház tényleg nagy de a 200 nm-ből lejön a 25 nm garázs,meg kazánház,na meg a vendégszoba se koszolódik annyira,majdcsak megbírkózok valahogy.
Énse akartam adni Nnának semmit 6hós korái,de csak adtam mert éjszaka nem aludt nyugodtam óránként kelt szopizni,kb 2hete adok neki jó éjszakát tejépet,este 6körül fél 8-kor szopizik még és azóta rendeződtek az éjszakák,2-3 körül kel meg reggel 6-7 között aztán 8-9 ig alszunk szóval az volt a gond hogy nem lakott jól,de napközben csak szopizik,egy kis almát meg barckot kóstoltattam vele,de az alma nem megy a barackot csípi,de nem evés helyett adom neki,mert úgy mennyiségre van tejem,meg napközben ki is tart vele 3 órákat.
Én meg azért nem jöttem mert nina tegnap óta hol lázas hol hőemelkedése van,a fogára gondolok mert semmimás gondja nincs,de megduzzadva nincs az ínye,ráadásul felől érzek valamit nem alul,olyan kis bágyadt,vettem neki chaomillat,meg a dentinoxal kenem,estére kapott nurofent,vettem homlok fül hőmérőt,hogy éjszaka tudjam ellenőrizni,ráadásul este 8-tól aludt reggel fél 7-ig egész hajnalba frászba voltam,hogy mi van már hogy nem kel enni,de hajnalban nem volt lázas,most is alszik,de hőemelkedése van,orvoshoz nem vittem,mert hülye doki az ügyeletes a kórházban is meg az ügyeleten is,ha esetleg nagyon menne föl a láza kihvom a háziorvosunkat,úgy sajnálom szegénykémet,megyek is mérem a lázát.
Babra örülök,hogy jöttél.
Na ja én már megtanultam , hogy otthon írogatom mit kell felíratnom, mert már én is jártam így.
Tudod akinek nincsen esze legyen notesze :))
Gyerekek,
A baba megen' a hátára fordult... és én már megint nem láttam! :(( ... Csak a nagy sivalkodásra jövök be megint erre látom, hogy Luca a leterített takarótól karnyújtásnyira fekszik a hátán... Pedig én középre tettem le, és utoljára még a hasán volt... Na, szóval mosogatni se menjek ki, mert mindig lemaradok!
Sziasztok
Itt a különbségeket is látod a gépek között
Ha könnyen tisztítható az már egy + dolog :)
Nekünk Moulinex frutti Pro van párom szerint nagyon jó én még soha nem használtam.
Sziasztok csajok!!!
Nagyon szépen növögetnek ezek a picurok.
Egy jó darabig nem voltam, a visszaolvasáshoz rengeteg időre lenne szükség, úgyhogy ezt kihagyom. Viszont a babákat meglestem a naplókban (vagyis elkezdtem és ígérem be is pótolom :) )
Mi már eszünk gyümölcsöt, mondhatni rendszeresen, és a tejpéphez is szoktam keverni frissen pürésített barackot. Szerencsére szopizunk még rendesen mindezek mellett.
Még csak most sikerült megnéznem az áprilisi babás videót, hát be kell vallanom megbőgetett :D
Amina nagyon jó baba, nyugodt (kivéve amikor hiszti van) az éjszakák változóak, van h alszunk van hogy nem....
naplómba tettem fel képeket.. Most elköszönök mert mennem kell, de jövök már rendszeresen.
Babra, Amina tiszta apja!
Erre szokta azt mondani a barátnőm, akinél ugyanez a helyzet, hogy "Ja, én csak a béranya voltam!" :DDD
Csajok..valaki adott már a gyereknek tejpépbe keverve gyümölcsöt??
Stella..hogy vagytok????????????????????
Jaj Dia én balga :((
Boldog névnapot így utólag is ! :)))
Hát vannak holtpontok, de már megszoktam. Átesek rajta és pöri van tovább. Na meg néha én is kidölők fél órára a gyerekkel. De hogy én még tudnék továáááb aludni. Persze néha nem érzékelem, hogy fel kel és ilyenkor valahogy visszaalszik.
Van olyan délután amikor sétálunk, hogy csak vonszolom magam a babakocsit után. Legszívesebben befekündék Peti mellé. Ja és tök frankkó még egy rohadt pad sincs a környéken,hogy leüljek ha elalszik. Már gondolkoztam rajta, viszek magammal összecsukható széket és leülök akár hol is vagyunk :))
Dia boldog névnapot!:)
szimonic: nagyon ügyes a macsek:)
nagyrészt még mi is anyatejesek vagyunk, néha próbálkozom gyümölccsel....de azon filóztam, hogy kipróbálom a hétvégén a milupás minta tejpépet...hátha...kóstoltatni pár kanállal lehet, attól még nem fog leszokni az anyatejről:)
Ani: megosztanád velem is a színes, kövér betűk titkát?:) előre is köszönöm:)
Lemi: lánykádnak szokott szabadon lenni a lába? mert Dani napközben zokniban van, úgy nem kapja be a lábát:))
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Miskolci anyukák, babát várók, beszélgessünk!
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- 36 felett, második babát várók, beszélgessünk. csak pozitívan!