2008 tavaszi babák (beszélgetés)
A fürdéssel hogy álltok?A Babi imád fürdeni kb. a második héttől.
Nekünk a liberó jött be,de kaptunk pennyset is és az is tök jó,a pampers nekünk nem vált be mert akárhányszor kakilt,mindig nyakig kakis lett.
Milyen pelust használtok?Én pamperst és huggiest.
az tök jó,én asszem nem vártam annó:)
Én pedig a körforgóról vettem le a játékokat és cserélgetem a játszószőnyegen játékokkal.De legjobban a távirányító érdekli ha azt elvesszük tőle nagy a baj.
Nagyon várja már a sulit azért is nem hagytuk még egy évet az oviban.Ott már unta magát csak az írás meg a számok érdeklik.
A Barbara is elvan a kiságyban,ő is imádja a körforgóját,meg a játtszó szőnyegről levettem a játék hidat és azt is a kiságyra raktam,azt cibálja rugdossa püföli,szóval elég jól leköti magát.Legújjabb szórakozása a strandlabda ,fel szoktuk kötni a kiságy fölé és azt is ütögeti rugdossa,nagyokat kacag közben:)Őt csak éjjelre teszem aludni a kiságyába,nappal az ágyon aludhat.Sajna csak cicin alszik el,ugye ő nem cumizik és gondlom ezért.Úgyhogy ha beájult a cicin utánna berakom a kiságyába és alszik ált. reggelig.Próbáltuk rászoktatni a cumira,hogy ne kelljen állandóan cicire raknom,de nem fogadta el sehogy sem,pedig vagy 5 féle-fajta cumit vettünk neki,ez van.már egy hete a Barbi is agyon keveset alszik nappal,pedig régen mindig csipkerószikát játszott:))
Na jó hosszu lettem.
Készül már a lányod az iskolába?Várja már?
Szia!Üdv a csapatban:)Tényleg nem panaszkodhatunk,nagyon jó babáink vannak!!!Az álom gyerekek:))))Még
Na sziasztok!!Ez igen ezt jó nézni,ha pörög a topik:)))))mi is általában végigalusszuk az éjszakát .Az első 2,5 hónapban iszonyat hasfájós volt és volt olyan,hogy hajnali kettőkor még nem aludt,nem tudtuk megvígasztalni semmivel.Állítólag a telihold miatt aludtak nyugtalanul a babák,mi is, 3 napig csak forgolódott az ágyban.
Béka elvan benne.Most is ott magyaráz a hintőporos doboznak.Már ezért megérte megvenni.Meg a zenélős forgó is jó játék.Éjjel is ott alszik.Este mikor jóllakott büfi,kis nézegetés,és olyan fél 9-9 körül megy az ágyába,és többnyire eleinte pici nyüszi kíséretében egyedül elalszik.Reggel fél 6-6 körül kel,viszont nappal nagyon keveset alszik.Tegnap 3,5 órát sikeredett kétrészletben.De volt olyan nap is,h 1,5et háromban.
Rosszul fogalmaztam.6 hetes kora óta össz-viss négy éjszakát nem aludt át.Hétfőn lesz három hós.
A tieitek szeretnek a kiságyban aludni.Egyik lányom sem aludt-alszik benne.Anya mellett kényelmesebb.A nagy már egy jó ideje külön alszik a szobájában de most a kicsivel ugyanez a baj.
Az első terhességem maga volt a menyország semi bajom nem volt az első pár hét hányás után.Ezért amikor megtudtam hogy újra terhes vagyok nagyon örültem többek között annak is hogy lesz gyönyörű 9 hónapom.Hát nem így lett.ISZONYATOS volt az a várt 9 hónap.Ami csal létezik a testembe az minden fájt.Nem bírtam menni nem kaptam levegőt mindig rossz kedvem volt.A párom azt mondta mire megszülök nyugodtan le is lehetne engem százalékolni.
Sziasztok!Én nagyon szerencsés vagyok mind a két lányom csak az első 4-5 hétben ébredt fel éjszaka .Most a pici este 9-től reggel 6-ig alszik reggeli után újra rögtön visszaalszik 9-ig.De ez egy hét múlva változni fog mert nekem kell vinni a nagyobbat a suliba tehát akkor reggeli utan nem lesz ilyen hosszú szundi.
Szia!
4-szer kell fel minden éjjel?
Őszinte részvétem, ezentúl soha többet nem panaszkodom.
Szasztok,ha jól számolom,akkor én leszek a negyedik:)Az én lányom május 25én született,és most éppen alszik a kiságyban.
Én imádtam pocakos lenni.
Éjszakai alvás:Egy szavam nem lehet.Mióta betöltötte a 6 hetet 4szer kelt fel éjjel,ebből kétszer a melléig szaros volt:)
Én amikor terhes voltam 6 hónapig tiszta ideg voltam, mert eladtuk a lakásomat, leköltöztünk az anyósomhoz, lakáshitelt vettünk fel és beköltöztünk a mostani házunkba.Senkinek nem kívánom azt az időszakot 13 kg-ot fogytam.Az utolsó 3 hónapban viszont minden rendeződött, már nem jártam dolgozni sem, de addigra minden bajom lett, hátfájás gyomorégés meg az állandó pisilés.Én nem szerettem terhes lenni, türelmetlenül vártam, hogy végre a kezembe tarthassam a kisbabámat.Most tökéletesen boldognak érzem magam.
Az éjszakai alvással hogy álltok?Nálunk változó, van amikor átalussza az éjszakát, de most egy hete többször is felébred.Lehet hogy már nem elég neki a tejem,és a jobb mellemet nem nagyon akarja elfogadni.
Nektek hogy telt a terhességetek?Bennem még mindig elég erősek az emlékek.Az első 3 hónapban végig hánytam,2x voltam kórházban kiszáradás miatt.Úgyhogy nekem az a szép 9 hónap egy kicsit lerövidült,de ennek ellenére imádtam pocakos lenni:)!!!!
Én is csak azért tudom,mert felírtam.Most már 2 éve minden fontosabb eseményt írok.Na nem naplót,hanem csak naptárban.Hát mi igazából csak egyet terveztünk az elejétől fogva,de ha véletlenül becsusszanik mégegy baba, az sem baj:)
Én sajna erre nm emlékszem hogy mikor csináltam a tesztet.
Hát a tervezés szó rá nem jó.Úgy voltunk vele hogy az első után nem védekeztünk egyáltalán gondoltuk ha jönni akar a következő akkor had jöjjön.Teljes 6 évig nem estem teherbe.De úgy érzem hogy jó igy nekem hogy ekkora a korkülömbség.Igaz a nagyobb kicsit féltékeny de már alakul a dolog az elején rosszabb volt.Mindkét szülésem könnyű volt.Az elsőnél volt orvosom most nem,de igy is körülugráltak nincs panaszom.Virág 03.04-én született 3224g és 49cm volt.Apás szülés volt mind a kettő.
Én szerencsére megúsztam a vajúdást, reggel bementem ctg-re és mondták,hogy ha faros akkor császár és délre meg is született.Nagyon gyorsan történt minden a férjem nem is ért oda.
Ti tervezte másodikat?Mi nagyon szeretnénk ha Balázs betölti az 1 évet elkezdünk próbálkozni.
Képzeljétek,pont ma egy éve lett pozitív a terhességi tesztem:))
Én is császárral szültem,mert abszolut nem akart tágulni a méhszáj,10 óra vajudás után meg a gyerek szívhangja sem volt az igazi,úgyhogy ezért lett császár.3100g-mal és 51 cm-rel született:)
Én most, hogy betöltötte a 4.hónapot kezdtem el adni üveges bébi ételt és italt.Azért mert ha elmegyünk hosszabb útra ne kelljen tejet lefejni. Elég jól bejött neki, először mindenre fintorog aztán megeszi.Már adtam neki sütőtököt meg alma-málna pürét.Inni meg almalét,körtelét,baracklét.De amikor eszi ezeket 1 óra múlva ugyan annyit szopik mintha nem is evett volna.
Az enyém pakolna mindent ha hagynám ,de nem hagyom mert nem megfogja hanem csak ledobál a földre mindent.
Balázska 3 hete volt 64 cm és 6100g.Születéskor 54cm és 3220g.Császárral született mert farfekvéses volt.neked is az első?
Szióka!Végre egy kisfiú is a két csajszi mellett.Egyébként az én kis manóm is püföli a billentyűket ha hagyom.
További ajánlott fórumok: