2008 tavaszi babák (beszélgetés)
Szia.
Alvászavarra adok neki hom.szert.
Segatif pc a neve.Lehet babáknak is adni.Már írtam korábban róla, hogy sok mindenkinek segített.Én is kipróbáltam és tényleg jó.
Szerintetek kell szünetet tartani a hom.szereknél???Hozzá lehet szokni?
Sziasztok mo jól vagyunk, eddig elkerült az influenza.Mondjuk nem is nagyon járunk közösségbe.Nálunk elég jók mostmár az éjszakák, mindig felébred, de magamhoz húzom és visszaalszik.Már két hónapja, hogy velem alszik és látom rajta, hogy imádja.Úgy tud bujni.
Képzeljétek milyen okos a kis drágám.Tegnap levette a zokniját, és ült a földön és mutogatott a lábára, hogy nézzem valami nem jó.Be volt türve a zokniba a nadrág szára, és így lelógott.Addig mutogatta, mig oda nem mentem és visszaadtam rá.Akkor megnyugodott és ment tovább.
Sziasztok!
A mi éjszakánk is elég türhető volt csak kétszer kellet felkelnem hozzá,meg reggel egyszer.
Regi,milyen homeos bogyókat adsz neki?camomillát?
Sziasztok.
Nekünk most jó volt az éjszakánk.Egyszer felsírt,de magátol vissza is aludt.
Mióta adom a homeós bogyót azóta jobbak az éjszakáink.
Képzeljétek tegnap felállt Regi!!!Olyan édes volt.Itt ma nagyon szép idő vna.Süt a nap és hideg sincs.Sétálunk egy nagyot.Este hivatalosak vagyunk egy vacsorára.Anyuék lesznek Regivel,de éjfél felé haza is jövünk,mert azért aludnom is kell.
Szép napot mindenkinek!!!
Szép reggelt mindenkinek!
Hogy vannak a babák,és a kedves mamák?Milyen volt az éjszaka?
Nekünk nem valami jó,gondolom jön Bencének a foga,mert nagyon sokszor sírva ébredt!Ilyenkor úgy sajnálom hogy nem tudok neki segíteni!:s
Jó reggelt Mindenkinek!
Hogy telt az éjjel?Nálunk a szokásos!:(-,pedig átraktuk a kiságyát egy másik helyre,de semmi!Hátha megszokja,aztán majd jobban fog aludni!:)Most csucsult a lelkem olyan 2-ig a helyén, majd 3 fele felsírt és onnantól aludt fél6-ig és reggel mikor apa ment dolgozni megébredt, de nagy-nehezen sikerült visszaaltatnom, viszont a 3-as kelése után meg én nem tudtam visszacsucsulni, olyan fél4 körül még fent voltam!:(Remélem a mai éjszakánk jobb lesz!
Sziasztok!
Hogy vagytok?Mi jól!Kari 8400g és 80cm!:)
Uracsivi,hogyvan a gyermeked?-,és neked micsuned?Minket eddig még elkerült ez az orfolyós dolog!Szerencsére!Remélem ti hamar meggyógyultok!
Nálunk a pici napközben 2-3x-or alszik,változó,éjjel viszont ugyanolyan rosszul!:(
Szia!
Nos Bence nagyon jó alvó!Délelőtt 10-11ig alszik délután fél 1-3 ig,és alszik még 5-fél 7-ig!Utánna este fél kilenctől reggel 8 ig!persze kivételek mindig vannak!
Szia.
Regi délelött alszik 10-11 ig kb.Délután pedig fél3-4 ig kb.Regi mindig is sokat aludt.
Sziasztok!
Ugy tűnik a Barbara átállt a napi egyszeri alvásra,mostmár a második hete.Egyébként nem is bánom,mert legalább Így legkésőbb 10-kor már alszik:)A ti babáitok mennyiszer alszanak egy nap?
Nos,feltud ülni teljesen egyedül,most már bútorba kapaszkodva föl áll,tud mászni,imádja a labdát gurítani!:D Imád kukucs játékot játszani!:D
de ezeket mind most kezdte el!
Ja és ha fogom a kezét úgy szalad!