Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 őszi babák fórum

2008 őszi babák (beszélgetés)

❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
13507. monix5
2009. szept. 18. 16:38
Na felkelt úgy hallom...))
13506. monix5 (válaszként erre: 13505. - Vviki2)
2009. szept. 18. 16:37
Na ez az ...nagyon jó anyának lenni ,mert imádom Márkot de elég nehéz összetartani a családot pedig a mi dolgunk ....őszintén megmondom azt hittem könnyebb lesz ...na mindegy vagy én vagyok gyenge ...és nekünk Márk az első baba...nem a harmadik mint neked csodállak ,hogy birod és mellette ahogy nézem a képeidet tök jól nézel ki csinos fiatal anyuka vagy !Amúgy hurrá egy adagot kivasaltam ...Márk még mindig alszik ...szerinted felkeltsem?Aztán meg itt pörög nekem még este 11kor is ...
13505. vviki2 (válaszként erre: 13503. - Monix5)
2009. szept. 18. 16:14

Kitartás!!! Bár néha nekem is elegem van. Múltkor kifakadtam neki, azóta ha hazajön akkkor lejön utánunk a játszótérre, vagy épp ő viszi le őket, hogy egy kicsit fellélegezhessek... Bár nem pihenek ilyenkor sem, akkor megyek bevásárolni vagy akkor főzök..stb.

Pont tegnapelőtt mondott valamit telefonba aztán folytatta, hogy "majd otthon megbeszéljük"....jaaaa...mondom "marha sokat beszélgetünk mostanában"...:-S Hát igen. Ez az árnyoldala a nagycsaládnak. Nincs sok időnk egymásra...sajnos. De az sem jó ha mindig dühösen, fáradtan, fásultan várod haza, mert akkor nem is lesz kedve hazamenni.... Ördögi kör ez. Legyél jó anya napközben, kedves, mosolygós feleség ha hazajön a férjed, s vadóc qva este (éjszaka).....hja...kinek van erre energiája?!

13504. vviki2 (válaszként erre: 13502. - Monix5)
2009. szept. 18. 16:09
Játszótér. Betondzsungelben élünk sajna...:-((
13503. monix5 (válaszként erre: 13501. - Vviki2)
2009. szept. 18. 16:06
Viki olvasom a naplódban ,hogy elment a párod hegyet mászni és sokat vagy nélküle...hogy birod mert az én férjem is sokat megy mondjuk igy nem csak elmegy sörözni ,üzletet intézni stb és nagyon rosszul viselem sokat veszekszünk most is fasirtba vagyunk ...persze holnap este megint elmegy és majdcsak vas jön vissza ...annyira elegem van !!!!
13502. monix5 (válaszként erre: 13501. - Vviki2)
2009. szept. 18. 16:00

Köszi ....nektek is van az udvarba vagy játszóterezni jártok?

Márk most nagyon bealudt 1/2 2 óta nyomja mondjuk 2x már felkelt de visszaaludt hagyom szegényt mert éjszaka 2-1/2-6 ig fenn volt nem tudom mi baja lehetett ,mert nem sírt ...))csak szenvedett forgolódott nyűglődött...))addig is vasalok fújjj)))

13501. vviki2 (válaszként erre: 13499. - Monix5)
2009. szept. 18. 15:51
Jobbulást nektek is!!!
13500. vviki2 (válaszként erre: 13499. - Monix5)
2009. szept. 18. 15:51

Biztos ki tudja használni. Linett imádja mindkettőt és gyakorlatilag mindig le tudunk menni, kivéve esőben és hóviharban..;-D

Ősszel is lehet csúszdázni ha nem esik az eső és homokozni is, amíg nincs nagy hideg.

Meg azért ez nem "romlandó" ajándék...tavasztól birtokba lehet venni akkor is, ha télen hanyagoljátok.

13499. monix5
2009. szept. 18. 15:16

Sziasztok Lányok ....húú kemény 2 napon vagyunk túl Márk belázasodott 39,2 volt a láza a dokinő nem tudott kijönni 1,5 órát vártam ráa rendelőbe lázas gyerekkel jó mi?Összeszedett valami virust de hol gőzöm sincs ...))Mindegy a lényeg ,hogy úgy néz ki túlvagyunk rajta ...lekopogom))...ma vittem vissza tegnap már láza se volt kezd az étvágy is visszatérni ...viszont nem mehetünk most hétvégén emberek,gyerekek közé pedig jó idő lesz ...most azon agyalok mit csináljak mert levegőre vihetem de ha elmegyek vele sétálni sztem nem fog megmaradni a babakocsiba ....ja és a babazsúrt is áttettük jövö hétre.

Csajok szerintetek van értelme venni neki homokozót vagy csúszdát az udvarra vagy nem biztos,hogy ki tudja használni nem lesz olyan jó idő?Társasházba lakunk és van egy nagy udvar gondoltam kéne venni oda valamit ,csak ugye nem olcsó és nem biztos ,hogy kihasználja.

13498. kitta73
2009. szept. 18. 15:07

sziasztok!

Köszönöm ez van ha a gyerek ovis,sajna mindent haza hozz:-((((((

13497. mint
2009. szept. 18. 13:51

Sziasztok!

A szulinapos babakat Isten eltesse!

A betegeknek jobbulast :)

13496. vviki2
2009. szept. 18. 13:15
Kitta! Jobbulást nektek!!
13495. vviki2 (válaszként erre: 13493. - Bubbaboo)
2009. szept. 18. 13:15

Hát sajnos én az utóbbi időben többször is ráfáztam mint vevő, s eladó egyaránt...:-(( Már nem szeretek neten ügyletelni.

Köszönöm a dícséreteket! :-)))

13494. Bubbaboo (válaszként erre: 13491. - Kitta73)
2009. szept. 18. 11:43
Gyors gyógyulást a kisembernek és sok sikert a külön szobában tartáshoz...áááá, nálunk esélytelen lenne.:/
13493. Bubbaboo (válaszként erre: 13489. - Vviki2)
2009. szept. 18. 11:42

Teszveszezek, ja...ott árulok is. :)

Vateráról is szoktam vásárolni. Én már nagyon kis "rafkós" lettem, lekopogom, most már nagyon ritkán csalódom mint vevő, - volt azért rá példa, de összességében még így is megéri - eladóként pedig még nem volt gondom egyáltalán. :))

...én már nem nyergelek át máshová, se időm, se kedvem.

És köszönöm szépen az invitálást, jólesett! :))

Már máskor is láttam az adatlapodat, gyönyörűszép gyerekeid vannak, és 3, milyen jó!!! Én is annyit szeretnék. :P

Az "alapklubbomba", az expocakos anyukákhoz se nagyon tudok menni, hmmm, hogy is mondjam, elég intenzívek a gyerekeim. :D De azért kösz, tényleg. :)

13492. rekag (válaszként erre: 13491. - Kitta73)
2009. szept. 18. 10:02
jobbulást Viktornak, remélem Levi megússza!
13491. kitta73
2009. szept. 18. 09:55

sziasztok!

Egész éjjel hányt Viktor,1órát sikerült aludnom.

Az oviba mondták hogy rajta kívül még 3gyerek beteg lett reggelre,hurrá!!!!!:-((((Azt mondta a doki hogy Levike is elkaphatja,most próbálom külön szobába tartani őket,remélem nem lesz baj:-((((

13490. rekag
2009. szept. 18. 08:50

Sziasztok!

Flóra pont a napokban nőtte ki a 18-as szandiját és mivel még megyünk nyaralni meleg helyre, meg októberig még lehet szandis idő, így kénytelen voltam venni neki 19-est. Viszont nem akartam 10ezret költeni rá így a neten rendeltem egy Dr. Punto szandit, kemény 4500 ft volt szállítással együtt és nagyon jó minőségű, vékony talpú, szilikon talpbetétes és kívül-belül bőr.

13489. vviki2 (válaszként erre: 13488. - Bubbaboo)
2009. szept. 18. 08:29

Értem..:-)))

Teszveszen árulsz is? Én már nem teszveszezek...ráfáztam többször. :-(

Van olyan hogy "zsibvásár", olyan mint a tv, de ingyenes. Még nem próbáltam...

13488. Bubbaboo (válaszként erre: 13487. - Vviki2)
2009. szept. 18. 08:19

Szia Viki!

Bocs, bocs, nem fejeztem ki magam mégse elég bőven, úgy látszik, már késő volt, én meg zombi. :)

Alapvetően nincs bajom a kínaival, rosszul fogalmaztam, viszont a műbőrt nagyon nem szeretem, embere válogatja...az én lábam nem bírja, beleizzad, nyáron feltöri, próbálkoztam vele és nem jött össze. A gyerekemnek se akarok szintetikusat venni...

és bizony már jártam úgy a teszen, hogy bőrnek mondott kiscipő alaposan műbőr volt, igaz, jól álcázva. :D Na ezért vagyok gyanakvó, ezért kérdeztem! Köszi nagyon a választ!!!

A leányzónak Siestára szoktam elsősorban vadászni, de van Superfitje is, igyekszem kifogni legalább féláron az újszerűt - mert rohadt sóher vagyok 12-14 ezer forintot kifizetni egy gyerekcipőért! :D Ő egyszerűbb eset, keskeny, lapos lába van...

A Falcont is nagyon szeretem, azt megveszem újonnan is, ha jót találok - nálam a hajlékony talpon áll, vagy bukik minden.

Na most Petike egy külön szám, én még ilyen kis zsufi lábat nem láttam! :D És most indulgat el, nem mindegy azért tényleg, hogy miben.

13487. vviki2 (válaszként erre: 13486. - Bubbaboo)
2009. szept. 18. 07:49

Szia! Üdv. a csapatban!

A Skippy jó márka, én már a lányomnál tapasztaltam kb.6éve. Akkor a Humanicban vettünk, mostanában nem tudom hol lehet kapni.(Én csak BobbiShoes, BarenShues, Elephanten, Superfit, Siesta, Falcon..stb márkákkal találkozom.)

Ha megbízható üzletben veszed és a cimkéjén bőr van feltüntetve akkor biztos az. Amúgy a kínai üzletekben is vannak már nagyon jó minőségű (BŐR!) gyerekcipők, sokszor ugyanazt árulják, mint a nívósabb cipőáruházak. És a márkás is mind kínában készül..;-) Csak azért írom, hogy egy kicsit megvédjem a kínai cipős szülőket...van ott is jó minőség, csak ki kell fogni. :-))

Én tegnap vettem másodkézből egy tökéletes állapotú kiscipőt, ez BobbiShoes és 1200Ft-ba került. (Kép a naplómban.) Látszik rajta, hogy nem sokat hordta a pici, mert a belső része is makulátlan... Nem akartam drágát venni, mert max. 2 hónapot fogja csak hordani, hisz novemberben már lehet nekik béleltet venni! Tavaszra meg úgyis kinövi. Majd télre szeretnék egy Superfit béleltet, azt legalább 4 hónapot fogja viselni, így érdemes lesz beruházni...:-))

Bubbaboo gyere gyakrabban :-)

13486. Bubbaboo
2009. szept. 17. 23:05

Sziasztok!

Én még nem voltam itt nálatok, csak a véletlen folytán sikeredtem most ide. :) - Amúgy a pici fiam, Peti 2008 októberi, szóval jó helyen járok mindenképpen!

Cipőt szeretnék neki őszre, a Skippy márkával most találkoztam először - beírtam itt a keresőbe és Titeket dobott ki :)) - ráadásul dettó azzal a sztorival, ami nálunk van. Elöl széles, dundi lábacska, magas rüszt...én is Nike-ot vettem neki (persze teszveszen :) hirtelen felindulásból az első lépéseihez, de ezt pikk-pakk ki fogja nőni és amúgy is kell egy csinosabb bőr magasszárú!

A sok rizsa végén a kérdésem a következő, ha ismeritek a márkát: ez a Skippy valóban bőr és hol lehet amúgy kapni? Mert azért nem szeretnék valami kínai szintetikus rettenetet!

Előre is köszi, ha valaki tud és fog válaszolni!

13485. vviki2 (válaszként erre: 13484. - Rekag)
2009. szept. 17. 19:04
Dejóó:-))
13484. rekag (válaszként erre: 13483. - Vviki2)
2009. szept. 17. 18:36
Flóra is kapaszkodva megy, és most kezdett kapaszkodás nélkül állni, pedig ő már elmúlt 13 hónapos. Nem verseny, nekünk azt mondta a doki, hogy a 18. hónapig kellene elindulnia legkésőbb és 14-15 hónaposan a legoptimálisabb.
13483. vviki2 (válaszként erre: 13476. - Kitta73)
2009. szept. 17. 16:21

Sziasztok!

Nekünk most a doki a Cebion multi szirupot ajánlotta a Linettnek és a nagyoknak egyaránt. Abban van D-vitamin és fluor is, így nem kell külön adagolni nekik. Meg sok más is persze. Amellé a nagyok kapnak Bérest, a pici nem. A doki megdícsért, hogy jó párosítás, csak ajánlani tudja. :-)

Linett is csak kapaszkodva lépeget, sehogy máshogy. De még állni sem áll egyedül. De végülis nincs elkésve vele. Védőnő szerint inkább előny, ha tovább mászik és később indul el.

13482. bezike
2009. szept. 17. 13:24

Sziasztok, így utólag én is azt mondom, hogy nem kellett volna hagyni, de akkor ott, abban a szituációban hirtelen nem tudtam hogyan reagáljak... jó nagy barom voltam, azóta iszonyatos lekiismeretfurdalásom van. Bánt, hogy nem védtem meg a gyerekemet. Csak abban tudok reménykedni, hogy nem okozott neki maradandó problémát...

Marci még nem lépeget, inkább négykézláb közlekedik. A kanapé, a bútorok szélén eljárkál, de kapaszkodás nélkül még nem megy neki. Nem baj, eljön ennek is az ideje.

13481. kitta73
2009. szept. 17. 11:59

sziasztok!

Jövőhetén megyünk egy éves mérésre,és akkor kérek beutalót az egyéves szemészeti vizsgálatra.Viktorral is voltam,nagyon egyszerű vizsgálat és legalább megnézik a szemét.

Bezike én jó orrba nyomtam volna,Levinek is le van még tapadva,de majd az idő megoldja,Viktornál is úgy volt. Mézeszserbó akkor már ti is ügyik vagytok,Levike egyedül még csak 2-őt lép és inkább leül,egykézzél ügyesen megyünk,de majd idővel egyedül is menni fog Levinek is.

13480. mézeszserbó (válaszként erre: 13463. - Kitta73)
2009. szept. 17. 09:14

Ha jól emlékszem a fiúk méretre is kb. egyformák:).

Már jönnek az alsó oldalsó metszőfogak, de hát eltart egy darabig.

Erik megy már kapaszkodás nélkül is, de még azért van hova fejlődni, egyelőre inkább rövidebb távokat tesz meg:).

13479. vviki2 (válaszként erre: 13478. - Bezike)
2009. szept. 17. 07:52

Szerintem is...:-(((((

Húúúú...ez a fütyi-téma..... Bencének még mindig vissza van tapadva kicsit, de azt mondta rá mindegyik doki, hogy ez csak élettani letapadás, majd magától oldódik. Remélem.

Sziasztok!!!

13478. bezike
2009. szept. 16. 15:02

Sziasztok! Köszönjük a jókívánságokat, nagyon aranyosak vagytok!

Tegnap egy kis ünneplés volt, majd hétvégén jön a család, akkor szülinapozunk. Tegnap kapott egy szelet tortát, bár nem ette meg, csak szétnyomkodta. Gyújtottunk neki gyertyát is, nagyon édes volt.

Viszont a védőnénitől szép ajándékot kapott. Kár hogy nem vágtam pofán... tegnap voltunk az 1 éves vizsgálaton, erre mondja, hogy megnézi a kukiját. Jó, nézd. Hát vazzeg, nem csak hogy megnézte, de fel is húzta neki a bőrt, de úgy hogy mára begyulladt neki és be van repedve a bőr. Mire észbe kaptam már rángatta... én hülye, miért nem voltam erélyesebb... szegénykém, most vettem neki betadine krémet, azzal kenegetem, dehát látom, hogy be van gyulladva. Szerintem ezzel azért még ráértünk volna...

❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook