2008 őszi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Ma nem bírtam enni pörit. Apa csinálta, a kedvemért jól telerakta fini friss gombával. Olyan jót kacagott mikor meglátta az arcom. Ez milyen érdekes. A gomba a fél életem kitölti, amibe csak lehet teszek, annyira imádom. És most nem megy még nézni se. A szaga is blőőőőő. Hihetetlen.Én is pont ma vagyok 7+1 hetes :)
Nálunk mindenki tudja. A munkám olyan, hogy amint kiderült szólnom kellett, hogy nem tudom csinálni. Sajnos a táppénzem nem nagyon jól intéződik küzdök érte, mert a nőgyógyászom hiába írt javaslatot, a háziorvos azzal nem írhat ki, a terhesgondozóban meg egy kötözködős f...ül. Úgyhogy most szerdára behívott a dokim, hogy megbeszéljük mit kell tennem... Asszem nem is bírtam volna titokban tartani :) Ügyik vagytok, hogy nektek megy...
Sziasztok csajok!
Igen-igen. Türelem. Nálam is így volt. Nekem most kellene visszamennem a héten, de én még egy hetet ráhúzok, biztos, ami biztos, lássak már valamit. :)
Én anyunak elmondtam, ám megmondtam neki azt is, hogy ha tovább adja, és nem kezeli diszkréten a helyzetet, akkor kihagyom az egészből... Eddig még másnak nem mondta el.. :) Befenyítettem.
Sok sikert!
Sziasztok! Végre rátaláltam erre a topikra! :))
Mi ma vagyunk 7+1 hetesek, voltam már dokinál, de akkor még nem volt szívhang (5+4 hetesek voltunk csak), csak a terhességet állapította meg. Csütörtökön megyek újra, remélem, hogy minden ok lesz! Bár a picuri minden nap ad jelt magáról, mert szinte kivétel nélkül állandóan hányingerem van! :) Azért én örülök neki, mert így biztos vagyok benne, hogy van és jól van! :)
Nekem a limonádé és a gyömbér enyhíti kicsit, meg az üres kifli! Viszont a gyümölcstől erősödik, úgyhogy egyensúlyban kell valahogy tartanom a dolgokat, hiszen azért gyümölcsöt kell enni ilyenkor! :)
Szerintem, mire oda kerül az ember, nem igazán fogja érdekelni, hogy hogy is van és hogy is lesz.
:)
Mindenki tudja a dolgát addigra. Nem ezen kell most parázni (vagy hogy is mondják), hanem hogy legyen frankó helyen mindenkinek a Manója, és nőjön szépen.. :)
És persze nyárra jó rucikat beszerezni!!!!
Pusz.
Sziasztok! Az újaknak gratula és kitartás! Nekem 6,4-esen még mindig nincs hányinger. Csak ha túl sokat eszem, akkor lesz egy pici.
A szülésről annyit, hogy ahányféle nő van, annyiféleképpen éli meg mindenki. Én nem félek tőle, lesz ahogy lesz. Ne stresszeld magad ezen, inkább a jó dolgokra gondolj.
Kedves hozzámszólók, fórumozók!
Köszönöm a bátorító szavakat, igen feldobtátok a napomat most így hétfőn! Tényleg.. Tele vigyorral ülök a munkahelyemen (ahol még titok minden, psssztt!), egymagamban kacagok.
Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ne tartsam meg. Úgy gondolom, hogy ha van egy jó párkapcsolat, a többit szépen lassacskán be lehet szerezni.. nemde? :) Nagy szerencsém, hogy van nekem az "apukajelölt", mert különben biztosan nem így döntöttem volna.
Más. Én 7 éve szedtem tablettát, gondoltam szünetet tartok. Ez volt novemberben. És ahogy számolom, szilveszterkor már nem egymagam ünnepeltem az újévet... Egyébként biztosan valami szabadulóművész lehet a Manó, mert hogy gumi ott volt a helyén, ahol annak kell lennie... Ezért is lepődtem meg. :) Na de nem baj.
Sok sikert nektek! Szívesen olvasom bárki történetét én is...
További szép napot!
Mara (fatrkator - ez a név még nem volt lefoglalva)
Sziasztok.
Nekem január 15-én jelent meg a két csík, igaz nem a legerősebb, de egyértelműen ott van. Dokinál még nem voltam, szerintem majd jöv hét körül elmegyek. Szerencsére a tipikus rosszullétek elkerültek (eddig) egy kis émelygés akad, de semmi több. Mivel én előtte dohányoztam, legnagyobb gondot ez jelentette, mikor kiderült, hogy vajon le tudom-e tenni (ugyan nem volt kérdés, hogy leteszem-e, csak hogy fogom bírni..) Szerencsére egyáltalán nem kívánom, és ha látok vkit cigizni nincs kényszerem, hogy én is úgy rágyújtanék.. Ennek nagyon örülök, így simán kibirom, és végleg abba tudom hagyni. Viszont teli vagyok kérdésekkel, hogy mi lesz ha megszületik, jó anya leszek-e, meg tudok e felelni, stb. Ja és ott a szülés is. Attól nagyon parázok.Mindig is féltem tőle. De csak túl van rajta mki valahogy..Szép napot mindenkinek
Sziasztok kicsianyukák!
Remélhetőleg ebbe a topicba tartozom én is. Nekem kéthete derült ki a terhesség, akkor lefordultam ijedtemben a wc-ről. A doki szerint később fogant meg a baba, mert kisebb a kelleténél, de látszódik rendesen, jó helyen tapadt meg. Ez egy igen nehéz időszak még, mert bármi lehet... korai örülni, bár én örülök. Jövőhét végén megyek megint, vagy inkább azután, hogy biztosan legyen szívhang, mert olyan 5 hetes körül lehetek, de pontosan nem lehetett belőni az időpontot, biztosan a fogamzásgátló tabletta szedése miatt.
Jó babavárást, és türelem... :) Veletek együttérzek.
Akkor már neked is lesz szívhang :)
Az émelygés meg majdcsak elmúlik... Kitartás, megéri :))
Én szörnyen émelygős vagyok, bár hányás elkerült. Produkálom az összes kismama tünetet, így nem vagyok éppen jól.
Febr. 11-én megyek megint dokihoz, 8 hetesen.
Hahó! Gaab! mennyi idős voltál mikor mentél? Én tegnap láttam ahogy pulzál a szívecskéje. Annyira jó volt. Apa is bejött, jót mosolygott, hogy nem lát semit.... Da büszke volt, mert vitte is a képet ma a munkahelyére. Sajna viszont legközelebb csak 12. héten kell mennem :(
Én se vagyok hányós... Néha émelygek, de ennyi szerencsére.
Többiek? Doki?
Én is voltam,mert 6 hetesnek számoltam magam, de az orvos szerint csak 5 hetes. Szép kis petezsák+szikhólyag.
8 hetesen magyek újra, két hét múlva, mé nagyon messze van....
Sziasztok!
Csatlakoznék Hozzátok, én is 6 hetes vagyok, és sajnos rendelkezem a terhesség összes tünetével.
Ti fejfájásra mit alkalmaztok, mert 3 napig fájt a fejem.
Reggel hányinger, rosszullét sajna.
Dokinál voltatok?