2008 Olimpia - Peking (beszélgetés)
Persze, én is ezt mondom:)
Csak ha pl beírod keresőbe, kidob 50 ilyen fórumot és 80%-ban támadják őket (illetve a pénz mértékét).
Pedig ha valaki belegondol mennyi munka van ebben! Semmi magánélet, áh, még kevés is:)
VAlaki kérdezte az egyik fórumban( de ide írom be a választ, mert ez szól az Olimpiáról),hogy mennyit kapnak a sportolók az érmekért:
Egyéni sportágban elért
Aranyéremért 20 millió forintot kap a versenyző. Ezüst: 18 millió
Bronzért 14 millió .
Szerintem megérdemlik, hiába a sok támadás-
Hihetetlen milyen szerény a Cseh Laci.
Illetve ez lenne a normális, csak nem ehhez vagyok szokva:)
Értem én,és oké is a dolog.
De ha minden egyes aranyat, világcsúcsot ,olympiai csúcsot elkezdünk megkérdőjelezni ,akkor valahogy elúszik a játék öröme,a szurkolás öröme és minden amiről szól az olympia.
Mindenki tudja,hogy külömböző szerek ott vannak jelen ,amik segítik a sportolókat,tök mindegy amerika,kína,vagy épp magyarországról van -e szó,ez már múltkor elég döbbenetesen beigazólódott .Ez van.
Ha innen nézném akkor lehet nem is nézném az olympiát.
Úgyhogy igyekszem elfelejtkezni erről és élvezni a látványt és az izgalmakat:))
Ezt a témát nem lehet befejezni.
Sajnos minden különleges nagy eredményben benne van az ember hitetlenkedése is: Hogy a csudában tud ilyen piszosul erős, ügyes, gyors, stb lenni?
S mivel ennek az Olimpiának talán vége lesz hamarosan, a sportnak talán nem.
Tudod, ha valaki nem tud úszni, azt aztán doppingolhatják, akkor sem fog olimpiát nyerni!!!
Ezek az emberek nagyon sokat tettek.
Minden nap edzések, stb...
S ha tudnád mi minden ami doppingnak minősül!
Még a leggyakoribb orrcsepp is!
A legjobb doppingszer az egészséges, vitamindús étkezés. Csak győzni kell pénztárcával.
Ezek egészséges emberek, reméljük azok is maradnak.
...és gratula mindenkinek aki kivívta a kijutást magának és nekünk. A többi sok apró dolgon múlik.
Szerintem meg felesleges ebbe belemenni.Élvezzük a meccseket és szurkoljunk a mieinknek.
Ennyiről szól a történet és nem csak a teljesítményről,mindenek felett.
Milyenek vagytok!:((
Gratulálok Phelps-nek is,fantasztikus ahogy úszik!
Ha így gondolkodnék mint Te ,vagy sokan,akkor a második lépés nem lenne más,mint akár megkérdőjelezhetnénk Darnyi qaranyait,Kriszta 17 évig tartó világcsúcsát is.Vagy ezt teszed velük is?
Sziasztok!tegnap volt a tv ben adoppingról szó..
meg a sportba is olvastam kitálalt egy amerikai pasi aki terjesztette..amerikai sportolókrol mesélt..meg a kimutathatatlan doppingról..szóval igy legyen mindenki elájulva a phelps től..sajna ez van itt tartunk
További ajánlott fórumok:
- Nyári-téli olimpia(helyszín-időpont)
- Reális egy olimpiai aranyért a kb 30-35 millió?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Undorító - az olimpiai megnyitó
- Mi a véleményetek Update Norbi olimpiai véleményéről?
- Ti mit gondoltok Farkas Péter volt olimpiai bajnokunk viselkedéséről? (most hozták haza)