2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Én délelőtt megyek.:-))
Én is lépek,megyek sütit csinálni.
Remélem lesznek!
Szió
Én kicsit türelmetlen vagyok,már nagyon szeretném tudni.:-))
Ez jó én is kedden megyek az uh-ra.:-)))
Nekem is az az időszak volt a legrosszabb.
Szerintem is meglesz előbb,párom szeretné ha az ő szülinapján születne.:-))
Hát elvileg lehet hogy meg tudják mondani,akkor már látszódik.De az sokmindentől függ, hogyan fekszik a babóca,mennyire mozog.Öcséméknek azért nem tudták megmondani mert annyira mocorgott.
Akkor szinte biztos,hogy hamarabb meglesz!A barátnőm is nov.26-ra volt kiírva és tegnap megcsászározták.Ők is tudták előre,hogy nem simán fog születni.
Hányinger,émelygés,hasfájás,puffadás...De mind már csak múlóban.Szerencsére!A legrosszabb 8-9. hétben volt.Egyre ritkábban jelentkeznek.De mindig megrémülök:(Legszivesebben hetente járnék uh-ra:)
És te?
Én május 29-ére.De nekm császár lesz,úgyhogy lehet előbb meglesz a babóca.
És hogy érzed magad?
Szia!
Az én pocim is szokott szúrogatni,valamelyik nap meg eléggé görcsölt.Kicsit megijedtem.
Sziasztok Lányok!
Jó hétvégét mindenkinek.Azért én majd benézek,hátha lesz valami mozgás:)
Néha úgy szúrogat a hasam,hogy mozdulni is alig birok.Most néztem,hogy a 12.hétre a baba már 6,5 cm és 18 gramm.:)Növöget a kis babszem:)
Sziasztok kismamik!
Kicsit eltüntem,de azért olvasgattalak benneteket.Örülök, hogy mindenki jól van.Nálunk minden rendben,már a rosszulléteim is múlóban vannak.Bár nálam ezek nem reggeli hanem esti rosszullétek.:-))
Ma nálunk pihenőnap lesz.:-))
Én dolgozom, előreláthatólag január végéig! Utána elég stresszes lenne, februártól nagy a hajtás, könyvelő vagyok! Meg buszozom napi 1 órát, az nem lenne kellemes nagy pocival!:-) Ha teheted maradj otthon szerintem, én mondjuk bizti unatkoznék, de a 6. hónapban már lehet nézelődni, vásárolgatni!:-)))
Hát, az én naplóm olvasásában sem fáradtál el...:-)
Csajok!
Ti nem is írtok naplót!Na mindegy,akkor ezt a meglévő 6 oldalacskát olvasom vissza.
Mit dolgoztok?Meddig akartok dolgozni?Én itthon vagyok táppénzen az ominózus eset óta, a dokim azt mondta az első 16 hétig nem tanácsolja,hogy visszamenjek a bacigyárba-óvó néni vagyok:)Még nem döntöttem el,hogy mi lesz januártól.Kell ez nekem?Unatkozok majd itthon?Majd kiderül...
Sziasztok Csajok!
Nekünk is nagy esküvőnk volt-100 fővel,nagy bulival,mert inkább barátok voltak meghívva,mint olyan rokonok akikkel életemben egyszer találkoztam.Hajnali fél 6-ig táncoltunk az asztalon:)
Nekem is sokat fájt a hasam.A Magne B6 mindent megoldott.Már nem szedem,mert úgy érzem már nincs rá szügség-de azért egy nagy dobozzal van itthon-szügség esetére.
Próbálok mindenkit megismerni,folyton az adatlapotokra kattintok,hogy a neveteket archoz tudjam kötni:)
Idáig csak ice kuszi naplóját olvastam-már régebben is.De pótolok mindent:)
Sziasztok Kismamik!
Zizinek üdv, örülök, hogy jól vagy! Én már ismertem a történetedet, drukkoltam, és drukkolok nektek most is!
Erika! A 6-7. héten nekem is volt olyan párszor, hogy éjszaka arra ébredtem, hogy iszonyúan görcsöl a hasam, és nagyon megijedtem, futottam a wc-re, nem-e vérzek, de nem! Csak néhány másodpercig tartott, de nagyon erős volt. A fura csak az, hogy nappal sohasem éreztem ilyet, már kezdtem azt hinni, hogy csak álom volt. Szerencsére ezek megszűntek! Azért a lagziban is vigyázz majd magadra, nekem életem egyik legfárasztóbb élménye volt, pedig nem voltunk 30-an!
Remélem mindenki jól van Babájával együtt! Én hétfő délelőtt megyek uh-ra, nagyon szorítsatok!!!
Sziasztok!
Nálunk max. kisebb esküvő lesz majd egyszer, valamikor. 6 éve együtt vagyunk, szerencsére ebben a témában is egyetértünk.
Nálunk nem tervezett a baba, de nem is véletlen, ugyanis véletlenek sztem nincsenek. :) Biztos érezte, hogy a szívünk mélyén már nagyon vágyunk rá, csak ugye a piszkos anyagiak közbeszóltak. :D Örülök, hogy végülis így történt, mert ha tudatosan készültünk volna rá, lehet, hogy nem sikerült volna ilyen könnyen.