2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Na, tényleg nehéz lesz!! El tudom képzelni, hogy egy olyan kocsi, ami mindennek, vagy csak majdnem mindennek megfelel mennyibe kerülhet. Azt hallottam, hogy kb. 100.000 Ft-tól vannak jobb babakocsik.
lehetőleg teljesen vízszintesig fektethető legyen- a baba gerincének ez a jó
fordítható tolókar és persze állítható
elől bolygós kerék, hátul nagyobb rugózós kerék
legyen hozzá pelenkázótáska, esővédő
állítható legyen a lábtartója, hogy ne 6 hónap után kelljen lecserélni
legyen hozzá stm csatlakozó- autósülés csatlakozó
könnyedén átalakítható sportkocsivá
egy kézzel összecsukható legyen
és ne foglaljon túl nagy helyet összecsukva- a csomagtartóba lehetőleg ne egy daruval kelljen betenni
ne legyen 1000 kiló
na mondjuk ezt előre kellett volna írni, egyik másik rohadt nehéz
és egy utsó: elég széles legyen a fekvőfelület, mert egy-két ducibb baba egyszerűen beszorul!
Nekem a barátnőm annyit tanácsolt hogy jól nézzem meg a belső méretét a babakocsinak, mert ő ha jobban felöltözteti a kicsit, meg még overált meg takarót is tesz rá alig fér a gyerek a kocsiba. Az újfajta modern kocsik meg pont erről híresek, hogy kicsi a hely benne a babának!
Én is kíváncsi vagyok ezekre a követelményekre
én is kezdő vagyok :DDD
csak már sokat érdeklődtünk, és gondolkodtunk
Melyek azok a "követelmények", kezdő kismamaként nem vagyok ebben rutinos?
a babakocsi témára gyorsan repüljetek rá, mert baromira nem lesz egyszerű
olyanok vannak, amik ár-érték arányban nagyon nem állnak jól
a minimális követelményeknek, ami 4-5 szempont nem is felel meg sok kocsi, sajnos
mi már 3 hónapja nézzük, de kezdünk rájönni, hogy fel kell adni az igényekből, pedig ahhoz nagyon nincs kedvem!
mi sem tudjuk még a baba nemét :(
7 badyja van, 3 kis zoknija meg egy kiscipője és ennyi! Most a napokban akarok menni babágyat nézni, meg babakocsit, már tudom hogy milyet szeretnék, márcsak bekell szerezni! Lassan mostmár elkezdünk vásárolgatni, mert nagyon sokmindent kell vennünk, semmit nem kaptunk senkitől sem, de nem is baj. Legalább tudom hogy az a miénk, nem kell visszaadni, úgyis akarunk majd másik babát is!
Ja, és a barátnőm is adott kiskádat, ruhákat, stb., mert kevés a hely náluk :-)
Tucsmag: becenév féle. A vezetéknevemből ered, az e-mail címem kezdődik így, nem akartam gondolkodni, hogy mi legyen itt a nevem és csak beírtam ezt!
A bébinek vettünk néhány pici ruhát, zoknit, meg ilyesmit. Tök édik! Az ágyat majd anyum veszi, márciusra beszéltük meg. Ja, meg vettünk egy gardróbot, mert a mi kettőnk cuccai is alig fértek el eddig a lakásban.
Tucsmag vettetek már valamit a babónak?
okés:)délután jövök és megirom!addig szoritsatok!nem ám olyat mondd hogy hátast dobok..ilyenkor már szolktak látni vmit??
Zsozso! Akkor majd írd meg, hogy mi volt a dokinál!
3 nap mulva ujabb teszt...és értesitek mindenkit itt:)rem akkor már erősebb lesz!
Mi sem tudjuk még a bébi nemét!
szija..ha jol számolom a mensesem első napjátol 5 hetes és 1 napos vagyok:)ma dután már mek dokihoz, azt mondta megnéz!
Én még nem tudom! Pedig nagyon kíváncsi vagyok rá! Apuci azt mondta ő fiút csinált! ... na, túl sok választásom nincs... !!! :))
itt már mindenki tudja a babája nemét????
sziasztok lányok
bocsi, csak előbb reagáltam
Ja, visszaolvastam. Szóval csinálsz pár nap múlva mégy egy tesztet?
szerintem nyugodj meg!
nekem is Gabriel mutatta ki a babót és a 2. csík nagyon, de nagyon halvány volt, de OTT volt és EZ A LÉNYEG!
2 nap múlva csinálj egy újat, szerintem maradhatsz ennél a márkánál és hasonlítsd össze ezzel, látni fogod a különbséget
Nyugi!
Szia Zsozso!!
Akkor most milyen idős terhes lehetsz?
Ja, gratulálok!!
Ok így jó! :-) Hirtelen azt hittem, hogy már tudod, hogy kislányunk lesz-e vagy kifsiunk??? Mondjuk jó lenne, ha már az orvos nem tudja megmondani :-)
További ajánlott fórumok: