2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Csatlakozom Erikához.De tényleg van olyan baba,amelyik nem mozog olyan sokat.Nemsokára jön a következő kötelező UH,és akkor úgyis kiderül,hogy minden a legnagyobb rendben van.
Mondjuk az én kis rúgkapám eléggé tud küzdeni a pociban,de mióta rossz idő van alig akar megmozdulni.Még a csempeverés sem érdekelte,pedig a múltkor a fúrógéptől menekülni kellett,mert nagyon félt.
Én is hajlamosabb vagyok puffadásra,de szerintem előtte beszélj vagy a háziorvosoddal,vagy ha van fogadott dokid,akkor azzal.Mindig konzultálj mindenféle bogyó szedése előtt szakemberrel!
Panni szerintem nincs okod aggodalomra, én nagyon sok könyvet elolvastam, meg bújom állandóan a netet is a babavárással kapcsolatosan, és sok helyen azt olvasom, hogy mint minden ember, minden baba is más és más! Valaki többet mocorog, valaki kevesebbet ez teljesen természetes. A lényeg hogy azért minden nap érezd, nem feltétlenül kell minden félórában, -órában!
De ha megkérdezed az orvosodat szerintem ő is megfog nyugtatni.
Sziasztok, látom nem csak én nem tudok aludni az utóbbi időben! Engem a virgonc kislányom nem hagy, csak úgy feküdhetek ahogy neki tetszik, különben addig rugdos amíg átnem fordulok! :)
Kb. 1 hete nem engedi hogy a bal oldalamon aludjak mert azonnal taposni kezdi az ágyon lévő oldalamat, de amint átfordulok semmi baj. Csak szerintem így meg a fején feküdhetek, de ha neki így jó... hát legyen! :))
Ha nagynehezen elalszok akkor rendszerint nemsokára felébredek mert kikell mennem pisilni és hát az én drága életem azonnal felébred és már kezdődhet is a rugi...
Na de sebaj, akkor is IMÁDOM!
Jó reggelt neked is!Próbálj meg egy kis kamillateát inni este hátha segít.Én mondjuk remekül alszom,napi 9-10 órákat:)És még ennyi után is képes vagyok ásítozni,hogy jó lenne még egy kicsit alukálni.Az orbáncfűolaj is jó lehet.
Mondjuk nekem a fejem akar szét menni.A fiúk épp verik le a csempét a fürdőben.Biztos baromira szerethet minket mindenki,hiszen tegnap is ez ment,és egy 10 emeletes panel negyedik emeletén kalapácsolnak.De muszáj,mert szeretnénk végre megfürödni...én még csak hagyán,de a két pasi büdös,mint a juh:):):)
Szép kalapás mentes napot mindenkinek!
34. héttől. Legalábbis a terhességi kiskönyvemben van egy táblázat és ott az a kezdő hét.
De ne aggódj, ha tegnap este 1 órán keresztül megmutatta, hogy mit tud, akkor biztos semmi gond nincs vele.:) Egyre kevesebb a helyük, ezért is mocorognak kevesebbet, bár ez Arminára nem feltétlen igaz eddig.:))
Így hát itt a lsita:
2008. március 2.
Várólista: Mutya, Rlibertas, Vadmálna
3. trimeszter
1. Szabcsi666 9 nap
2. Weberkitti 14 nap
3. Dudorka 23 nap
4. Moksika 26 nap
5. Livcsa 27 nap
6. Sz.Csirke 28 nap
7. Erithrea 35 nap
8. Manóka80 43 nap
9. Andinka 44 nap
10. Duncan 49 nap
11. Banya76 57 nap
12. Afrodita 59 nap
13. S.Sandra 64 nap
14. gyopár 77 nap
15. Oroslya 78 nap
16. ice kuszi 80 nap
17. Gabb 81 nap
2. trimeszter
18. Bársonyfül 85 nap
19. krisztin 88 nap
20. Marineva77 89 nap
21. Virdzsi 89 nap
22. Panni85 90 nap
23. Füles01 90 nap
24. Zizi81 92 nap
25. Adra77 93 nap
26. Babuci25 96 nap
27. Tucsmag 98 nap
28. mókuslány 98 nap
29. Polimeli 98 nap
30. t.erika 99 nap
31. Bebe82 99 nap
32. zsuika 105 nap
33. Sara1986 106 nap
34. Andi1977 107 nap
35. Zsuzsa74 118 nap
36. Lili13 129 nap
37. Kkinga78 130 nap
38. Mókicaaa 145 nap
39. Time 153 nap
40. Macskanő73 185 nap
1.TRIMESZTER
41. Ilchie 189 nap
42. Mókica 190 nap
43. Vandancsi 194 nap
44. Rekag 196 nap
Azért írtam a vizes pácot, mert a kisbabák megrágcsálhatják a kiságyat. Ezt ajánlják.
No jól megtárgyaltuk, Polimeli már profi lesz benne.
Mindenkinek jó éjszakát!!!
Minden fát úgy tudsz a legjobban lekezetlni,ha a nyers fát lekened páccal,esetleg gombaölővel.alkoholos alapú is lehet a pác,nem kell pont vizesnek lennie,csak arra figyelj,hogy nem pont annyira elég egy adag péc,mint amennyi rá van írva.Aztán jöhet egy réteg lakk.Ez mikor megszáradt lecsiszolod,majd még egy réteg lakk.Egy bútorasztalostól kaptuk a tippet,amikor megvettük a kanapéágyunkat és nyers fa volt a váza.Most nagyon szép mahagóni:)Az érintetlen esőerdőből:)
Lakkozás előtt mindig portalanítsd a felüleletet.
Halihó!
Szerencsére a mell méretétől a tej termelődése tényleg nem függ. Nekem szülés után a 4.napon durrant be, előtte semmi változás nem volt. Azt hittem biztos nem tudok majd szoptatni.Hát nem így lett. Most sincs se előtejem, de még csak nem is növekedtek meg a melleim, de már nem is aggódok.
Polimeli! A kiságyat vizes alapú festékkel és páccal kell kezelni. honlap: www.fenylakk.hu
Szia! Nekem is jött már tejci, néhány naponta van 1-1 csepp kb. két hete! A tej mennyisége egyáltalán nem függ a mell nagyságától, nyugodj meg! Egyébként nekem is kicsi!:-(((
Erika! Én is a csipkebogyó teát ajánlom, meg kamillateát, ha meg tudod inni! Az előbbit szobahőmérsékletűen, az utóbbit kicsit melegen! Jobbulást!
Sziasztok Csajok!
Mégcsak most nézem hogy mennyien írtatok és adtatok jobbnál jobb tippeket! Nagyon aranyosak vagytok, nem gondoltam hogy ennyi segítséget kapok majd! :)
Most bújtam ki az ágyból, eddig mégcsak feküdtem meg apuci teáját iszogattam... főzi nekem a teát hátha jobban leszek. :)
Az éjszaka már nem fújtam annyit az orromat mint eddig, de még mindig van mit javítani az állapotomon, úgyhogy beszerzek néhány csodaszert azokból amiket írtatok!
Mégegyszer köszi szépen Lányok!
Sajna Erika a megfázásodra mást én se tudok,a sterimar nekem is bevált,de remélem már jobban vagy.
Szereztünk kiságyakat!!!!! Azért többet,mert a nagyikhoz és a dédihez is berendezünk egyet,így kényelmesebb lesz:-)
És van bébihordozónk is.Csak azért írom,mert mi eddig nem vettünk semmit,és olyan jó érzés.Mondjuk még le kell festeni az ágyakat:-)Nem tudjátok,melyik az a festék és lakk,ami nem ártalmas a babára?
Mindenkinek szép hétvégét,és jó pihenést,majd csak hétfő este tudok jönni.Belgyógyászhoz megyek hétfőn,szorítsatok légyszi,mert ő dönti el,kell-e a vérhigítót elkezdenem,és hogy szülhetek.Köszi.Sziasztok!!!
Végre eljött a jól megérdemelt pihenésed,használd ki!!!
A cicim mostanában nekem is megint érzéknyebb,és párszor már jött pár csepp előtej is.Nektek jött már?Remélem ez jó jel,és fogok tudni szoptatni(elég kicsi amúgy a cicim:-(