2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Orsi gratulálok a pici fiúhoz!
Nagyon kíváncsi lehetett már a mamájára és a papájára!
Gyorsan befogja hozni a lemaradását, a korán és kissúllyal született babák általában gyorsabban gyarapodnak.
Jó reggelt!
Szülési sorrend: 2008. április 23.
Várólista:
3. trimeszter
1. Banya76 5 nap
2. Afrodita 7 nap
3. S.Sandra 12 nap
4. gyopár 25 nap
5. ice kuszi 28 nap
6. diagonalt 28 nap
7. Gabb 29 nap
8. Bársonyfül 33 nap
9. krisztin 36 nap
10. Marineva77 37 nap
11. Virdzsi 37 nap
12. Panni85 38 nap
13. Füles01 38 nap
14. Zizi81 40 nap
15. Adra77 41 nap
16. Babuci25 44 nap
17. Szabotimi 44 nap
18. Vöröscsaj 44 nap
19. Tucsmag 46 nap
20. mókuslány 46 nap
21. Polimeli 46 nap
22. t.erika 47 nap
23. Bebe82 47 nap
24. zsuika 53 nap
25. Sara1986 54 nap
26. Andi1977 55 nap
27. Zsuzsa74 66 nap
28. Lili13 77 nap
29. Inci79 77 nap
30. Kkinga78 78 nap
2. trimeszter
31. Mókicaaa 93 nap
32. Annelly 93 nap
33. Time 103 nap
34. R75 107 nap
35. Macskanő73 133 nap
36. Brigibaba 134 nap
37. Ilchie 137 nap
38. Mókica 137 nap
39. Vandancsi 142 nap
40. Rekag 144 nap
41. Mézeszserbó 162 nap
42. Liaandi 170 nap
43. Panga 180 nap
1. trimeszter
44. Gyebitimi 211 nap
Jajj Csajok!!!
Ti elkezdtétek vagy elkezditek szedni a 34-35.héten a CIMICIFUGA,CAULOPHYLLUM homeós bogyókat???
Majd jövök...
Sziasztok!!!
Huhhh, micsoda hírek.Orsi!!!Gratulálok.Attól,hogy korábban jött a kisfiatok szép,korához képest nagy baba:)Minden rendben lesz!!!Siessetek haza és várjuk a beszámolót:)
Beindult a babayboom:))))
Sandra nem gondoltad volna,igaz???Mármint,hogy beelőz valaki:D
Tegnap elég sokszor szúrogattam,görcsöltem én is:(Ma pihi van!!!Azt hiszem ezek már a jóslók...Megyek is,mert gyorsan el kell mennem a védőnőhöz egy vizelet ellenőrzésre.Jók legyetek.Csak Szandrának engedélyezem a szülést!!!!:)
Mi is gratulálunk Orsi!Igazi kis szépséged van:)Nagyon kis hajas baba!Remélem semmi baj nincs abból,hogy ennyire korán jött.Illetve h-h ilyen hamar jött?Mi történt?Viszont szép nagy baba!Ah néztem a képeket jó kis husiban van,az jutott eszembe,hogy egy 35 hetes baba sokkal vékonykább,olyan két kiló körüli.De szerencsére ti nem így jártatok.
Azt hiszem jobb lesz,ha én is elkezdek egy kicsit lazítani,mert még szülés előtt le akarom rakni a maradék két szigorlatomat.Az első tegnap szenzációsan sikerült:)
Gratulálok!
Kicsit megijesztettél, hogy hogy ilyen hamar született? Mióta olvastam, hogy már babázol, állandóan azt hajtogtaom a kiscsajnak, hogy legalább ezt 29-ig bírja még ki odabenn, de jobb lenne ha maradna még egy hónapot. A tempót is visszább fogom úgy megijedtem, valahogy nagyon nem lenne jó, ha vlahol útközben távol a kórházunktól akarna kibujni, ráadásul most indulunk majd 26-án a legtávolabbi célunkhoz (Sopron, Bécs, Pozsony)
Jajjaj
Ja és ha lesz egy kis időd majd írd meg légyszi, hogy hogyan zajlott a szülés! Mármint arra vagyok kiváncsi, hogy természetes úton szültél-e...
meg ilyenek... Minden jót nektek!
Szia orsi!
Én is gratulálok!!! Jaj de jó neked, már magadhoz ölelheted a csöppséged! :)
Nagyon aranyos babuci, nagyon jó egészséget kívánok nektek és sok-sok boldogságot a babához az egész családnak!
Ha hazamehettek majd a kórházból, tegyél majd még fel képet!!!!
gratulálok!
részleteket mikor lehet majd olvasni?
szépek vagytok
Orsolya!
Hogyhogy ennyire hamar jött?
GRATULÁLOK!!!
De jó nektek, nagyon szép a baba!!!! És nem is olyan pici ahhoz képest, hogy kicsit korábban jött!
Sziasztok!
2008. április 15-én megszülettünk, a 35. héten, 2640 g 46 cm-rel!Jelenleg még a korszülött osztályon vagyunk, de úgy néz ki, hogy pénteken már hozhatjuk haza a picit! Tettem fel képeket (akit érdekel!)! Mindenkinek minden jót! Vigyázzatok magatokra és a babáitokra! Kitartás Mindenkinek!
Sziasztok!
Látom ma a védőnénik vannak a terítéken. :) Nekem nagyon aranyos a védőnénim, kb, január elejétől tartozom hozzá, és azóta már kb 3-szor vagy 4-szer volt. de nem is bánom, mert nálunk a terhességi tanácsádáson nem lehet velük beszlni. Komolyan sajnálom őket, mert a egy kb kisszaoba nagyságú irodába vannak bezsúfolva 3-an és semmi intimitást nem tudnak a kismamák számára biztosítani.
Így aztán itthon tudunk nyugodt körülmények között beszélgetni.
Nem kioktatós, nem a tankönyveket fújja, kettő csöppséget nevel ő is, így aztán nagyon jó gyakorlati tanácsi vannak.
Azt hiszem valamilyen szinten mázlista vagyok vele. Az előtte lévő egy okoskodós, olyan mindenért letolós fajta volt.
Tegnap voltunk apucival és a szülésnőmmel a kórházban terepszemlézni. Hm, érdekes volt.
Hozzánk tényleg nem jött,és nem is jlezte,hogy szándékozna jönni.Ami mondjuk engem nem zavar.Majd max kijön akkor,ha már baba megvan.Igazából egyikönk sem a másik szive csücske,és már a 36.hetet töltöttem,és mindig hisztizik,hogy nem mindig jó nekem,amikor ő szeretné,de próbáltam benne tudatosítani,hogy most éppen fontosabb dolgok vannak porondon,mint ő.Azt hiszem azokhoz a kismamákhoz van szokva,akik a 34-35. héttől egyfolytában otthon vannak,és csak a vizsgálatokhoz kell alkalmazkodniuk..nah meg hozzá...
Amúgy meg ha nem talál otthon minket,akkor egy idő után csak megunja,és felhív,hogy nekünk mikor is lenne jó,és nem tervez villámtalit.
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van. Régen voltam itt, mert feküdnöm kell, de már nagyon unom magam. Fáj mindenem. A babócáért azonban mindenre hajlandó vagyok. 29 hetesen volt 1620 gr a becsült súly, a doki szerin szép nagy. Azt mondta, hogy még két-három hetet pihenjek rá, akkor már elkerüli a 2000 gr-ot és nem lesz gond, ha előbb meglesz. Furcsa azon izgulni, hogy előbb születhet, mert a lányokkal ráhúztam.
Sziasztok!
Gabb, akkor jól berendezkedett!:) Az enyém 2x volt itt nálunk, de mindig igyekeztem úgy irányítani a beszélgetést, hogy fél óra múlva lelépjen.:) Legközelebb már csak akkor látogat meg, ha hazajöttünk a kórházból.
sziasztok!
tegnap sikeresen átvészeltem a védőnői randit, majdnem 2 órát volt itt
húúúúúúúú
már azt hittem vacsorával is kell kínálnom őt
Jó reggelt!
Nálunk az utolsó vérvételt a 34-36. héten csinálják,így azon én már át is esztem.UH a 36. héten,és már a 35.en az első CTG.Amit persze csak tegnap este vettem észre és előjegyzés van..mivel ma töltöttem be a 36ot,és jövő hétfőig nem érek rá akkor,amikor CTGt csinálnak,így én egyből a másodikkal kezdem:)
A védőnői villámlátogatások minket elkerülnek,de szerintem csak azért,mert próbáltam benne tudatosítani,hogy az elkövetkező 2-2,5 hétben vizygázom,zh-zom egyfolytában,tehát ha itthon is vagyok semmi kedvem hozzá,meg tanulok.Így eddig nem volt részem a családlátogatásban.Vagy lehet,hogy már akart jönni,csak nem voltunk itthon.Akkor meg hívjon fel...
Jó reggelt Mindeninek!!!
Na ma tényleg én vagyok az első:)
Szia sara!!!
Mennyit híztál?Pedig olyan kis vékonyka vagy te is...Biztos nem sokat,csak neked tűnik annak!majd leszaladgáljuk:)
Nekem is diétáznom kell egy kicsit a hízásom miatt...
de nem tudom teljesen betartani :(
pedig kénytelen leszek, ha nem áll le a hízásom...
Hogy bírod a diétát? Kibírható azért?
Alvás tekintetében nálam a koránkelésen kívül minden ok, még mindig jókat tudok durmolni.:)
:)
Banya76-tal már cseréltünk számot, de 1 hét van köztünk, szóval még az is lehet, hogy kb. egyszerre fogunk babázni és nem tud beírni.
Ha valamelyikőtök elküldi priviben a számát, akkor mindenképp számíthat egy sms-re ahogy Armi bébi megszületik.:)
szóval az első mondatom nem kérdés, hanem felkiáltó mondat!
bocs
igen, ez egy jó kérdés?
kinek fogsz jelezni?
nem szeretnénk lemaradni a jó hírekről! :D