2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Hát elvileg a 60-as az már erős fájást mér.
Az NST=CTG. Az első a teszt neve, vagyis a vizsgálaté, a másik a gépé amin végzik.(cardiotograph)
Amikor a 60-as fájást mérték, mit éreztél???
:)
Én sem nagyon hiszek az ilyenekben,de mégis vannak állítólagos ellenpéldák...
Húha, akkor az én kisfiamnak is lesznek eper alakú foltjai? Vagy minden nap eszek egy kis fagyit, akkor mi történik???
Aranyosak ezek a babonás hiedelmek.
Zizi,ha minden égési sérülés meg fog látszani Békán,akkor tiszta barna folt lesz a keze,annyit égettem meg várandósság alatt.
No meg ha a kívánós foltokról van szó.Legalábbis nálunk a faluban az járja,ha egy várandós kismama kíván valamit,és megsimogatja valamely testrészét,mikor nagyon kívánja,akkor ott olyan alakú folt lesz a gyereken.Erre aztán jöttek,hogy a nővére odavolt a cseresznéért,és a gyerek csombján egy cseresznye alakú anyajegy van stb...Én meg erre:"Mi van ha a szexet kívánja a kismama?"..Szegény Béka pocijának tiszta eper,dinnye és kovászos uborka alakú foltosnak kellene lennie:)
Nekem tegnap tegnapelőtt megmozdulni sem akart,majd ma elég sokat boxol,de a meleg mindig felpörgette.
Nálunk már megjelentek az aranyos kis felhők.Ennyire sosem örültem rosszidőnek.
Áááá,én már elhatároztam,hogy majd ha a gátat varrják,akkor megkérem a doktor bácsit hogy hímezzen nekem valami szépet:)Mondjuk cicát...
Ha nem úszom meg gátvágás nélkl,akkor sem fogok tudni ülni,mert megint kijött az aranyerem.Így biztos kellemes lesz a beöntés.
Ha stresszes vagyok,akkor mindig poénnal ütöm el.Amikor 3éve a térdemet kellett összevarrni,akkor a nővérkék sírtak a röhögéstől a balesetin.
A múltkor jártam így,az is már a 30 hetek elején volt,éppen buszoztam haza,még volt 3 megálló,és felszállt két félvak 70 és a halál közötti néni,aki bottal közlekedett.Nah aztán nem hagytam szó nélkül felállta,így az egyik le tudott ülni,de a másik állt tovább,majd mosolyogva felszólítottam a hozzám legközelebb ülöt,ha én fel tudok állni ő is fel tud,volt nagy puffogás:)Vagy amikor cukorterhelés után irány suli,és persze nem rosszul lettem.Addig meg sem mozdult senki,amíg úgy nem döntöttem,hogy szarok a társadalmi normákra és le nem ültem busz lépcsőjére,pedig eléggé látszott,hogy olyan vagyok,mint a fal,hatalmas a pocakom,és ver a víz.
Annyira nem értem,hogy az emberek miért nem figyelnek oda.Csak egy ksi emberség és a másik tisztelete.De az is biztos,hogy a gyerekemnek is meg fogom tanítani,hogy igenis ezt így kell.
Köszi:)Nem egy B....n minőség,de annál nagyobb szeretettel készült:)
Akkor te mondtad a teliholdat.Nem emlékeztem rá,hogy ki emlegette.Én is a jövő hét elejében bízom.De a legutolsó időpont amit adtam a kisasszonynak az a 25-e!!!A doki azt mondta nem bírja odabennt 2-ig akkor előtte való héten meg kell születnie.Mindig a naptárat bújom és számolgatok,mint valami eszelős:)
Már mozogni sem mozog annyit,2 napja csak a kis lábat nyújtogatja:)Érzem,hogy a lába vagy a sarka:)
Jól, köszi. Ma megint semmi jele nem volt, hogy jönne a drága. Kitűztem én is magamnak a jövőhét elejét. Hátha Ő kelme is úgy gondolja majd megfelel neki. Az igazat megvallva már nagyon nehezen bírom a várakozást.
Remélem bejön, amit a doki néni mondott és következő hétvégén már babázhatok.
Szerintem a jövőhét mozgalmas lesz a topickban.
Többen is érzékenyen reagálunk a frontokra, amit még a telihold is tetőz!!!
:)Ez jóóóóóóó:)
Te jól vagy Adra???Olvastam te is kaptál egy kis lendületet a dokidtól:)
Bár csak igazuk legyen és hamarabb jöjjönek!!!Annyira bízom a hétfői hidegfrontban!!!Pont most néztem az időjárás jelentést 10 fokos lehülést mutat,viharokat!!!
Sziasztok Lányok!
Látom még egyben mindenki. Lehet aztán elkezdünk egyszerre, rohamszerűen szülni indulni.
A múltkor téma volt a terhesség alatti szex. Egy barátnőmtől kaptam ezt a viccet most emailen:
"- Doktor úr, a feleségem terhes lett, ezért szeretném megkérdezni, hogy ezentúl hogyan csináljuk a szexet?
- Hát kedves uram, az első hónapokban csinálhatják teljesen normálisan, majd a terhesség középső szakaszában térjen át a kutyapózra, végül az utolsó harmadban a farkaspózt ajánlom.
- Farkaspóz? Hát az meg milyen?
- Ül a lyuk mellett és vonyít."
Remélem nevetettek!
Ez tetszik!!!:D
Csak az a baj,hogy akinek így van kedve poénkodni,még nem a szülőszoba felé tart:(
A sólámpára visszatérve-ÚGY KIVÁGOM,nem vagyok hajlandó minden reggel a lütyit törölgetni alóla...
Senkinél semmi változás listavezetők???
Igen, én is statisztikát gyártok már :) Sokan egyébként azzal érvelnek, hogy 1. ők is fáradtak (anyád, mondanám én erre), 2. nekik se adták át a helyet, amikor... (szintén anyád a részemről)... Nekem a kisfiammal volt egyszer az, hogy ülök a metrón, óriás pocak stb., mellettem anyukám, mellette három tinilány stb., a korlátnál meg egy vén banyek álldogált és fújta bele az arcomba a szövegét, hogy mi az, hogy nem adom át neki a helyet... Néztem rá nem enyhén hülyén, hogy mi vaaan? Mire ő felcsattant: a terhesség nem betegség, fel lehet állni! Hát én akkor nem tudtam mást csinálni, mint hogy elsírtam magam... Ma már tutira beszólnék, hogy az öregség és pics@ság sem az, és hogy nekem elmúlik, neki megmarad... Anyukám felállította a három vihogó tinit, hogy csókolom, talán ne egy kismama vívja meg a harcát a vénszűzzel, de addigra az már puffogva leszállt... A következő megállónál :P Halál komoly, lehet, hogy sose lehetett gyereke, vagy nem tudom, de éppen akkor rajtam élte ki az ezeréves dühét. Há' köszi :D
A múltkor a buszon egy bunkó pasi kinyittatta rám az ablakot, még koratavasz volt, és én bizony fázós vagyok, ő meg az ablaknál állt. Nem kérdezte meg, hogy lehet-e, én meg szépen visszacsuktam. na, pampogni is kezdett, hogy mit képzelek, mire én, fázom, maga meg az ajtóban áll, erre ő, dehát büdös van, mondtam neki, le lehet szállni, ha nem tetszik :D Kuss is lett...
Sajnos, ma már szinte egyáltalán nem lehet konszolidáltan utazni, ami tök dühítő, mert engem előzékenynek neveltek, és általában az mindig mindenben előrébb vitt, azontúl gyűlölöm a konfliktust... Kismamaként meg szinte mindennap meg kell küzdenem az alapjogokért... Nevetséges.
LÁtod,téged is utolérnek a jelek:)
Engem sem a sajnálat érdekel,csak az hogy lennének annyira tekintettel ránk,hogy egy véletlen ütődés,amit egy átlag ember megúszik egy kék folttal,az nálunk a szülést indíthatja be,vagy már nem kényelmes állni...és az a legszörnyűbb,amikor az emberek elfelejtik,hogy valaha ők is voltak ilyen állapotban,és akkor ők is örültek neki,ha fele annyit kellett ácsorogniuk.
sajnos...kihalóban van az együttérzés. Nem a sajnálat, mert abból köszönöm nem kérek,
De pl kb 30 hetes lehettem, mikor a postán egy fiatal siheder (kb tizenxeinek végén) előre engedett, pedig csak 2-en álltak előtte. Néztem rá nagy hülyén, hogy ebbe meg mi ütött, annyira csodálkoztam. Sajna nem ez a jellemző
Bársonyfül,én is olvastam.Amikor egy hasonló trampli ilyet játszott meg velem,én nem tűrtem szó nélkül.A tömött egyes villamoson,úgy a 32-33 hét tájékán megyünk be reggel suliba,és egy néni kiakadt,hogy a hasam hozzáér a csodás hajkotonához,és ez őt zavarja az ülésben.No aztán úgy elküldtem a fenébe,hogy ha valaki hajlandó lenne még ebben a tetves városban normális értékrend szerint élni,akkor nem kellene egy ezerhetes kismamának a tömött1esen ácsorognia.
Mielőtt babás lettem én gond nélkül felállítottam az embereket,ha egy kismamával ezt eljátszottak.Ma már látom,hogy az én fajtám van kevesen...