2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Jó reggelt!
Még mindenki alszik???:-(((
Nagyon szép:)
Én is babázni AKAROK!!!
Itt vagyok!!!És még 2in1:(Iszonyat dörög az ég és gyülekeznek a felhők is,a levegő is lehült.Úgy szeretnék már szülni!!!!
Nyugi Éva!!!Neked és Szandrának tuti küldök sms-t,ha van valami említésre méltó esemény!!!De szerintem hétfőtöl a kórházból küldözgetem a sms-t Nektek:)Vagy csak Szandrának,mert idő szerű lenne a kis Zizinek is előbújni!!!
Éva!
HA te elmész szülni, tudja majd vki folytatni a listát helyettes? Meg gondolom, utána sem lesz sok időd rá :)
Zizi!
Elmentél szülni csak nem szóltál????? Engem ne hagyjatok itt!
Sziasztok!
Én is be-benézek, csak épp szét lett bombázva a fürdő, a zuhanyfülke helyére apa berakja a sarok kádat. Megint lehet mit takarítani :-) Ja, meg főztem, meg vásároltam...
Látom mindenki megvan.
Diagonalt, Bársonyfül, Adra!!! Olyan édesek ezek a kis csöppségek!!!
Nyugi bársonyfül.Én is voltam így.Egyik pillanatról a másikra elkezdtem sírni.Ha a baba sírt a hasfájástól vele sírtam stb.Mostmár kicsit jobban vagyok.Fel a fejjel.Ahogy helyrejön a hormonháztartásod úgy javul majd a helyzet.
Csak ne hagyd magad befordulni!Ha úgy érzed nagy a baj,akkor inkább beszélgess valakivel a lelki problémáidról,aggályaidról!Sem neked,sem a babának nem kell most egy depi.Gondolj arra,hogy mindent a lehető legjobban csinálsz,és ott az az édes kis Manó,akinek te vagy a legfontosabb a világon.
Nem minden alkalommal bukja össze a kiscsillag a pelit.
Nekem az elején még jól jött,hogy a melleimet fel tudtam velük kötni,mert állandóan csöpögött a tejci.No meg annyira meg voltak duzzadva,hogy nem is volt jó rám egy régi melltartóm sem.Szerencsére mostmár beállt a dolog,és nem folyik az egyik mellemből,amíg a másikból szoptatok.
Olyan 12 darab van fel alá,büfizéshez stb.Meg van még 20 pelenkázni.Azt vettem észre,hogy jobban szereti a kiscsillag a textilpelit.Éjjel viszont nem szeretem,mert félhomályban egy eldobhatót is elég ráküzdeni.
Sziasztok Lányok!
Néha-néha benézek, de akkor is próbálok naplót írni. Szinte semmire sincs idő, pedig babuka napközbe sokat alszik.(bárcsak éjszaka is ezt tenné)Meg hát amióta hazajöttünk a hirtelen kislányból lett nagylányommal töltöttem napjaim nagy részét.
Textilpelusból szerintem min. 20 db kell. Nálunk csak ma fogyott 3 db. Én 60 fokon mosom, ha nem kakis v. pisis éppen.
rengeteget keményedik a hasam, irtó kellemetlen...
na de mindegy
már beletörődtem, h ha hamarabb akar jönni, akkor hamarabb jön.
hello lányok!
higyelgetlek benneteket, csak közben takarítom a kicsi bútorainak a helyet, meg a fürdőt, mert most már tényleg be kell pakolni
nem lehet vele megbeszélni, ha minden rendben akkor csak bejársz nst-re? majd Luca eldönti, hogy mikor akar jönni
Panni nálunk is palacsinta volna, épp kidurrani készülök...figyi az amniótól ne parázz!
Akkor veszek még ma egy ötös csomagot,mondjuk ha nem lenne elég,akkor a pelust még apa is felismeri és tud még venni:-)))
Fú elég rosszul vagyok,megettem öt palacsintát:-)