2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Gratulálok!
Bár,ah édesanyám mesélte a méhszájrepedést nem egy leányálom:(Remélem hamar rendbejössz te is.
Csatlakozom hozzád!Tegnap egész du fájt a pocink,és kicsit ki voltam már a végére én is.(Tojás a cseresznye mellé került a tiltólistán.)
Szegény polimeli!Kitartást neki,és remélem hamar jobban lesznek,mert embertelen tud néha lenni.
Szia Panni!
Gratulálok még1x, Réka nagyon szép kiscsajszi és örülök, hogy ilyen nyugodt!:)
Meddig vagytok még a kórházban és hogy vagy?
Raktam fel képeket,majd később még írok,csak most jönnek vizitelni!
Gratulálunk minden újdonsült anyukának!!!
Hello!
Még a kórházban vagyok,apa behozta a gépet,gondoltam benézek:-)
Gratulálok a legénykéhez!
Nem semmi amit végig csináltál, remélem hamar sikerül felépülni!
Mérleget én sem ajánlom, mert nem tudni, kell-e, és ha igen, akkor meddig... Mi kölcsönözni fogunk, ha minden kötél szakad, de majd meglátjuk. Fiamhoz kellett... De nem bántam, hogy nem vettünk, hanem hogy kibéreltük :)
Na, dugultam a tanácsaimmal, megyek CTG-re, UH-ra és dokihoz... :)
Szia Bársonyfül,
Tudnál nekem egy-két dolgot írni, hogy mit érdemes magaddal vinni a Péterfybe? Hány pelust adtak....stb?
Előra is nagyon szépen köszönöm.
Gratulálok!!!
Méhszájrepedés?? Vigyázz rá - ha írhatok ilyet -, hogy orvos rendesen nézzen oda rá és lássa el, ne hagyja parlagon! (Családi anamnézis... Nálunk is volt ilyen, később gondot okozott az orvos miatt elhanyagolt méhszájseb...)
Bocsi... Csak olvastam...
Sok boldogságot és tejcsit!!!
Miért, lehet, azt gondolta, hogy biztos segítségért kiabál. :D:D:D:D Édesek a gyerekek. Kíváncsi leszek, enyém miket szól majd be. Anno nővérem lazán beszólt anyámnak, mikor én születtem, és aztán ugye sírtam sokat otthon stb., hogy "nem lehetne visszavinni?" :D
Napi három liter folyadék szoptatós maminak, ebből egy liter tejserkentő tea (igény szerint persze, nem mindenkinek kell, nekem kellett). Én már beszereztem kecskerutát, komlótobozt, hibiszkuszt... Ezek nem puffasztanak, és önmagukban is hasznosak (bár arra figyelni kell, hogy az étvágyat is növelik!). A kecskeruta a tejserkentés mellett vércukorcsökkentő, a komló nyugtató, a hibiszkusz pedig immunerősítő és vérnyomáscsökkentő.
SZIASZTOK!
2008.06.02-ÁN REGGEL 7:35-KOR MEGSZÜLETETT A KISFIAM, TÓTH LEVENETE 3790GR ÉS 57CM-EL.
NAGYON NEHEZEN SZÜLTEM,SZOMBAT ÉJJEL KEZDŐDTEK AZ ENYHE FÁJÁSOK A VASÁRNAPOT TELJES NAP VÉGIGVAJUDTAM,MJAD A HÉTFŐ HAJNALT IS..NEM TÁGULTAM BÁRMIT ADTAK,HÉTFŐ REGGEL 6:40-KOR MÉG CSAK 2 UJJNYIRA VOLTAM NYITVA..MAJDNEM CSÁSZÁR LETT,DE ELREPEDT A MÉHSZÁJ 3 FELE ÉS ÍGY KI TUDOTT BÚJNI A KISFIAM.40+4 NAPRA SZÜLETETT.
MINDENKINEK GRATULÁLOK AKINEK KÖZBEN MEGSZÜLETETT A BABÁJA!
Éviék jól vannak, csak a "gazdagság" kinozza szegényt. Zizi győnyörű baba, az osztály élhangosa. Követeli a cicit, igazi nagyszájú csaj, nagyon erős szivókája van.
Tennék fel képet roluk, de sajnos azt ide nem tudok, de az iwiv már van kép róluk:Marinyák Gyuláné név alatt
na, de most mennem kell, Armina hamarosan riadót fúj, nekem meg még előtte ki kéne teregetnem...
Szia!
Mérleget én is pont ez miatt nem akartam, és hát a jelek szerint Armina így is szépen gyarapszik. :)
Igen, ma telt le a 6 hét, de csak 2 hét múlva tudott beírni a dokim kontrollra és telefonon csak az ülőfürdőre adott engedélyt, mást nem említett... Mindenesetre nem tudom kibírjuk-e addig.:D
Ülőfürdőt meg már 2 hete vettem, szóval...:)
Jaj, ma vagytok 6 hetesek! Ez tényleg egy vízválasztó dátum!
(no meg neked is a gyermekágy vége!)
Holnap készülünk, mert minden péntek délelött itt a védőnéni méricskéli a babákat és ide indulnánk, ha az idő engedi. Ma szinte egésznap esett az eső, így lehet autós kirándulás lesz.
Kíváncsi leszek mennyit hízott a drága. Itthonra nem akartam mérleget, mert csak fölöslegesen aggodalmaskodnék, ahogy ismerem magam.
Már nagyon várom a sétás időszakokat, Julcsival nagyokat sétáltunk Ő szerette. Remélem ezt is örökölte nővérétől, mint a hasonlóságot. Pont ilyen baba volt Ő is. Csak Julcsi nem szeretett aludni, eddig picifiam jó alvónak tűnik. Csak tartaná meg e jó szokását.
egyébként hihetetlen a hasonlóság a 2 gyereked között azon a naplós képeden...
sétálni voltatok már?
milyen kis kedves, de legalább őszinte, mint minden gyerek :DDD
Armina már egy-másfél hete csak naponta egyszer kakál (általában este), de akkor akkorát...úgy bepótolja ilyenkor az egész napot, hogy ezzel még a Li*ero sem bír el!:)
Most épp feszeleg egy kicsit Apuci karjaiba, szerintem készül egy kiadós adagra kifelé, mert ma még csak reggel volt troty. Látom Armina baba is alkotott egy jó nagyot!
Lehet Őket napjában többször öltöztetni!
Julcsi a héten már oviba van. Javul a helyzet, neki is meg kell szokni ezt az új 4-es családot.
Sokat segít, de néha van egy-két beszólása.
Pl. a minap sírdogált este felé a baba, Ő meg közölte, hogy vigyük már ki a teraszra!
Atibaba mit csinál? Julcsi még mindig féltékeny egy picikét?
Armina ma is egész nap eszik-alszik, ebben nem rám ütött, az tuti!:)