2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Sziasztok!
Túl vagyunk a 2 hónapos oltáson. Azóta tiszta ideg vagyok, mert nem tudom megállapítani biztosan, hogy Némó lázas-e vagy sem. A hmlokhőmérő kb. 38,5-öt mutat, a popsiban meg 36,6-ot, vagyis akkor az kb 36. Hát, nehogy kihűljön ezalapján a gyerek a 40 fokban. Na, azért adtam neki homaós bogyókat. Sima homloktapival én képelen vagyok arra, hogy megállapítsam, hogy lázas-e. Pedig kúp is van itthon. Szerintetek mit csináljak???
Sziasztok!!
A haj hullásal nekem is volt gondom pocakosan!!!Utánna 2-3 hétig semmi,és most ismét nagyon hullik!!Így hát vágattam belőle!!!Így nem veszem annyira észre!!
Gabb,én azt hallottam,h ez teljesen normális.MMint hajhullás.Nekem is hullik picit,de nem vesztek el többet,mint pocakos korszak előtt.Mondjuk van miből:):):)Azt mondják az E vitamin jól jöhet.
Manóka ma sem valami nyugodt lélek.Eddig 2*3/4 órát aludt,de azt is csak úgy,h kendőben beájult.Mondjuk,ha estig folytatja ezt a 3/4 órás alvást,akkor nem lesz gond.
Teljesen rákapott a pelire.Állandóan rágja,gyürködi,cibálja.
jó reggelt!
Majd próbálok valamit kitalálni a hajamra, mert durva
amúgy szerencsére nekem is jó sok hajam van, nem feltűnő a hiány, de engem zavar :(
Zalán nem nagyon szereti ezt a hason fevést, nem produkálja magát könyöklésben sem, csak nagyon ímmel-ámmal
Armina már gyönyörűen tartja magát úgy, (direkt visszakerestem a naplómban) kb. 7 hetes kora óta.
Amúgy még mindig nem a kedvence a hasalás, de haladunk, ha jó kedve van akkor kb. 15 percig elvan a pociján.
Hello!
Megint én vagyok az első, mint anno réges-régen..:)
Hát az én hajam (még?) nem hullik, sőt még mindig annyi van, hogy tegnap a fodrász barátnőm kénytelen volt jól kiritkítani, hogy legyen vmi formája.
Amúgy gondolom a hajerősítő vitaminok erre a problémára is jó megoldások. (r*valid és tsai)
jó éjszakát, kidőlök lányok!
holnap jelentkezem talán ...:)
jééé nem vagyok egyedül...
Hali mizu?
Zita is tiszta zizi volt tegnap is meg ma is, ráadásul napközben is alig aludt ennek következtében estére még nyűgösebb lett.
z én hajam is hullik, de veszettül...gőzöm nincs mit kellene csinálni, mert mire Zita elválasztja magát addigra kopasz lesz az anyukája...
Lányok!
Hullik a hajam!!! van vkinek ötlete mit csináljak? Vitamin? Vagy más?!?!
Amúgy jól vagyunk!
Ja kinek emeli már, vagyis inkább könyöklő pózban tartja meg a babája a fejét?
Ez így van, még vizet sem jó, mert az is "lemossa" a hasznos bélflórát!
Fura helyzet, nekem bőven van tejem, csak a picim nem akar szopizni, így aztán egy része a lefolyóban végzi...:-((( Lefejni muszály, hogy ne apadjon el, leadni meg nem akarom, hátha még visszatér a kedve!
Szia!!
Nekem Bence nem kizárolagos anyatejes,már 2-3 hete kap tápszert mert nem elég a tejem,és mindíg éhes volt!!Most meg olyan nyugodt,és amikor eszünk szinte kinézi a kaját a kezünkből!!
Szia!
Én nem kötekedem, csajók mindig leírom, ha olvasok valahol valamit, és a téma itt felmerül :-)
Szóval most épp azt olvastam, hogy az ANYATEJES babáknak fél éves koráig nem szabad adni semmi mást az anyatejen kívül, mert az amésztőrendszerük egyszerűen alkalmatlan minden más feldolgozására, ráadásul nagyobb eséllyel pályáznak bizonyos betegségekre. Pl. felsőlégúti megbetegedések, sztma, alergia, hányásos, hasmenéses betegségek... Némó eddig csak anyatejes, de lehet, hogy én is bepróbálkozok nemsokára majd valamivel, de az is lehet, hogy nem :-)Megint egy ilyen ellentmondásos sztori. Ez van mindennel, ez se jó, az se jó, ezt sem szabad, de azt sem...
Sziasztok!
Diagonalt, megnéztem a kocsit! Ez tényleg nem az, mondjuk nagyon meglepődtem... :-)
Mi ma délelőtt voltunk a boltban, ahol láttam azt a három hónapot használt kocsit 20 rugóért. tegnap megnéztem a neten, kb. 24 ezerért mennek, plusz szállítási kötség. Ez három hónapos, de nem igazán használhatták a kerekeit elnézve. Na, nekem az kell. A mienket úgysem tudjuk jó áron eladni, úgyhogy valószínűleg megtartjuk, télre ide a szar járdára jó lesz, a környéken.