2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
Szasztok!
Nekem mindegy, hogy átmegyek-e a másik szobába, kb. 5 méter az ágyáig (panel), vagy nem, mert úgyis fel kell kelni. Mondjuk én egyáltalán nem aggódom, hogy valami baja lehet, légzésfigyelőnk sincs. Csak felébredek, ha megnyikkan. De most éjjel vagy nagyon nyugisan aludt, vagy én aludtam be nagyon, de csak a reggeli kajára keltünk 5-kor :-)
épp ez az!
Mi lesz, ha annyira tetszik majd neki a cumi, h nem kell utána a cickó!!!!!!
Abba beleőrülnék. olyan édes, mikor szopizik, az a napom kedvenc része (általában)
Nálunk amikor Apa itthon van,akkor mindig kapok egy órányi laufot.Olyankor általában bevásárolok stb.Sokkal jobb,h nem kell magammal cipelni még őt is.
Már kinéztem a gyerekszobába a laminált padlót,a függönyt,a karnist,és szerintem még ma ráveszem apát,h vegyük meg a tapétát,meg a karnist is.Igyekszem sürgetni ezt a szobafelújítást.Meg az azért is jó lenne,mert a szobája odanyílik a konyhához,így könnyebb lenne főzés közben is pisztergálni.Meg majd ő is jobban ellene,és nem a lábam alatt játszanna,az amúgy is kicsi konyhámban.
Mennem kell,mert éhenhalás fenyegeti a lyányt.
hát vhogy csak ennie kell, amíg te távol leszel és egy teljes étkezésre való tejcsit kiskanálból adni gondolom elég macerás lenne, nem? biztos kell idő, hogy megszokja az üveget...
én is tök aggódok másra bízni (bár nálunk ilyen nemigen van), tiszta paranoiás vagyok.:)
:)
olvastam a mai bejegyzést!:)
Marcsy!
Nekem is azt mondták, hogy hűtőfürdőzzem, az a legkíméletesebb és legjobb!
Én külön szobában alszom a kicsivel, volt olyan, hogy köztünk aludt, de úgy nem tudtam jót aludni, így csak este egy kicsit van velünk. Ezután átnegyek vele én is és egyszemélyes ágyon nyomom, így apa nyugton tud aludni és én sem aggódom, hogy mi van odaát a kicsivel. Próbáltam babaőrzővel is, de nem tudtam elaludni a gondolattól, hogy szegénykém egyedül van egy szobában :( asszem, túl aggódós lettem
csak már Apa is hiányzik. Most olvastam egyébként egy újságban, h egy éves korig nem ajánlják a különaltatást. Dehát utána meg ki fog kijönni tőle. Addigra én is úgy megszoknám, h hiányozna. Mondjuk már most is.
hát nálunk még nem megoldható a külön alvás, a mi leendő hálónk tele van dobozokkal, először be kéne építeni az előszobát, hogy mindent szépen el lehessen pakolni onnan.
Nekem amúgy is nagyon fura lenne külön aludni, hajnali 5-től így is mindig közöttünk alszik és imádom...:)
Szerencsére ő az apja készülődésére sem ébred fel, Balázs a lehető leghalkabban készülődik.
jo reggelt.
nalunk mar nem menö a kenguru. Az elejen imadta, de mar nem igazan. Hiaba forditom meg, akkor elvan, de bealszik es attol fosok lebiggyed a feje. Szoval mostanaban nem hasznajuk. a babakocsit meg mostanaban szereti. Kivettem a hordozot belöle vogy mozeskosar vagy mit tudom en mi a neve annak a tartonak es siman elvan. Persze csak ha nem csatolom be az övvel,különben nyüglödik aztan visit. Ez az uj maniaja. Sikogatas, visitas. Nalunk is a haloban alszik. Mi ezt a ne keljen fel apaval reggelt meg ö ki tudja magat aludni, ne kelljen fel Timoval ejszaka, ugy oldottuk meg hogy apa a masik szobaban alszik. Mondjuk mostmar vissza kene szokni az együttalvasra, de ö nehanapjan elegge horkol es Timo meg felebred. Szoval kicsit elcsesztük. En nem akarom atvinni a szobajaba mig nem alussza at az egesz ejszakat.
Sziasztok!!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!!Bence meg kapta a 2 oltásást,amitől az éjjel 39 fokos láza volt!!Adtam neki kúpot.Ma reggel 37,8 volt a hője,és azt mondta a barátnőm hogy erre ne adjak semmit,mert nem kell!De én kételkedem benne ,nekem olyan hihetetlen hogy csak úgy le meg,me mintha azt olvastam volna hogy hogy kell neki adni lázcsillapítót.Mit tegyek??Nem tudom,mert ez az első lázunk!
Ááá, a kettős keresztkötés.Ahhoz elég hosszú kendő kell,legalább egy számmal nagyobb,mint a mérettábla alapján.De a sima kereszt is nagyon jó,Béka imádja,mert tud nézegetni,és amikor elalszik,akkor egyszerűen eldugom a fejecskéjét az egyik kendőszár alá.
www.nandu.hu Itt hobby,majd ott a kendőkötés.Ott megtalálod a 4 alaptechnikát.Mellkasnál fektetve,mellkasnál ülő,hátonülő és csípőn.Ha nem boldogulsz vele,akkor holnap lefényképezem a kötés lépéseit,és bedobom a naplómba képekkel együtt.Jah,csak a sima keresztet tudom,mert rövid a kendő.
Sziasztok!
A hordozókendő-tényleg csúcs!!!
Diagonal te használtad először!Aztán meg Éva.Köszönet érte;)
Luca is imád benne lenni-pár méter után bealszik;)