2008 májusi-júniusi babák Anyukái (beszélgetés)
én is visszafektettem, mert az előbb fél órát aludt csak és semmi nem volt jó. remélem most ráhúz még fél órát...
beakadt es elszakadt, nyomta a gyerek nyakat, mellkasat ahogy forgolodott ezert zavarta, belekapaszkott mert tul hosszu volt + itt az orvosok nagyresze ha fogzassal gond van akkor igenis kremet ir nem nyaklancot. Max a patikus ad ilyet elsöre, dehat neki az az erdeke hogy eladja. Igazabol en nem mondok semmit rola mert nem hasznaltam meg. Lehet hogy tök jo, nem tudom. Ezert mondtam hogy ha nalatok bevalik akkor en is veszek esetleg.
sztem is lesz, mert nekem meg fáj a térdem
én meg most tettem le, kíváncsi vagyok meddig alszik, de sztem nem többet fél óránál :((
milyen neg dolgokat hallottál? mert én csak pozitívot olvastam
én a babacsodáról rendeltem, mert még babay on boardos táblát is akartam mellé, bár az agrianna nekem is szimpatikusabb volt
amugy ez a borostyankö engem egyetlen ponton zavar. Hogy a nyakar kell tenni. Nem tudja ezzel megszoritani maganak a nyakat? Vagy mit tudom en elszakad es lenyeli? Vagy ahogy fekszik elcsuszik es kenyelmetlen? Ok, tudom erös anyagbol keszült es meg van minden szem elvileg külön meg kötve, dehat nem tudom, kicsit szkeptikus vagyok amugy is az ilyen csodaszerekkel kapcsolatban. De ha tenyleg azt mondjatok majd hogy jo akkor beszerzek egyet. Amugy amit irnak hogy a nemet orvosok is tamogatjak...hat eddig egyik ismerösömnek sem mondtak hogy vegyen ezt krem helyett. Na de valahogy ugye el kell adni :)
semmit, csak egy is cikk rolunk Fazekas. M. Erzsebettöl. Azt sem tudom hogy nez ki (mondjuk azt igen hogy mi a cikk szövege), csak most irt a csajszi hogy az eheti szamban vagyunk benn
nem tudtam hogy otthoni is van mar. En mar vettem par polot magamnak ami egesz ari volt, es Timonak is vettem mar par cuccot. Mondjuk a minöseg az neha eleg gagyi, dehat ennyi penzert nem is varok többet. Viszont van par babacucc ami ökotesztes es tenyleg jo. Mondjuk nalunk van minden varosban Kik igy nincs soha sok ember. Söt van mikor en vagyok egyedül :D Kutyanak szoktam jatekot venni, vagy ilyen olcso hülyesegeket meg melozni polokat. Ja, meg multkor vettem Timonak pamutzoknit, nagyon edi es a legjobb zoknia.
Én is vacilálok ezen a borostyánláncon.nem tudom hány napja tiszta zizi a lány.Eszik,10percet vigyorog,aztán jön a hiszti,majd egy óra alvás,és minden kezdődik elölről.Olvastam nyugtató és immunerősítő hatásáról.Aztán a kutatás közben rátaláltam az ibolyagyökérre is.Állítólag az is nagyon jó fogzás alatt fájdalomcsillapításra.Majdan meglátjuk.Egyelőre én a babanaturán néztem ki a popoliniét,mert arról azt olvastam,h az tuti borostyán,és nem egy műanyag hamisítvány.De még nem határoztuk el magunkat.Állítólag valami nagy időjárás változás készülődik,azért bolond a csaj.A tejesember is panaszkodott,h 1 hete nem aludt rendesen,mert tiszta bolond mind a 3 lánya...
kepzeljetek benne vagyunk a Kiskegyedben. :) Mar csak fel kell anyumat hivni hogy vegye meg nekem :D
na, megyek, felébredt a lány
ilyen visszaesések nálunk is voltak, de most megint rengeteg van.
látom bővült Timo ruhatára.:)
amúgy itt fehérváron is van KIK, de nekem elsőre nem igazán jött be... zsúfolt, és az a halálom.
en is hallottam mar erröl. De bevallom ugyan annyi "negativat" is olvastam mint pozitivat. Orvosom se ajanlotta. De ha nalatok is bevalik akkor en is megprobalom. Szoval majd varom a beszamolokat :)
:))))
honnan rendelted? én az agrianna.hu-ról, hirtelen az volt a legszimpatikusabb és asszem a legolcsóbb is.
nagyon egy rugóra jár az agyunk, én is tegnap rendeltem meg
nalunk hala istennek most kicsit alabbhagyott a nyalazas. Par napja nem olyan vesz. De mar en is jartam ugy mint Mina, hogy tiszta nyal volt minden es fostam hogy megfazik a mellkasa mire hazaerünk...
Ha netantan valaki Veszprem fele jar ott is van egy ari turkalo a Veszprem Hotel alatt. Ha jol tudom pentekente erkezik friss aru (amugy allitolag minden nap raknak ki ujat) es nagyon ari gyerekruhak szoktak lenni. Mondjuk reggel oriasi a tömeg 8-kor mikor nyit, de denyleg jo a cuccuk. En mindig talalok valamit. Söt, többet is.
Arminának is vannak nyálfogó előkéi, de tegnap elfelejtettem ráadni.
Kiváncsi vagyok a láncra, elvileg 2-3 napon belül ideér.
Már Béka is megkapta a kis előkéit,amiket elő szeretettel töm be a szájába,mert egyébként patakokban folyik a nyála.Így a ruhái nem lesznek nyálasak.
Ennek a borostyánnyakláncnak meg utánanézek én is.
Tegnap viszont rendeltem Minának borostyán nyakláncot, nagyon dicsérik a fogzás tüneteinek enyhítése céljából és állítólag a nyáltermelést is csökkenti. Pont ez miatt döntöttem mellette, szörnyű ez a rengeteg nyál, a tegnapi séta alatt is eláztatta a body-ját én meg azon paráztam hazafelé, hogy nehogy megfázzon...
Persze, kozmetikussal. Kaptam egy telefonszámot, majd ma felhívom a csajt, hogy mire számítsunk, bár úgy tudom hogy ő is lövi, nem szúrja.
Nekem nagyobb koromban szúrták a fülemet,és nem fájt,tehát gyanítom nekik sem fog fájni.Aki szúrta,mondta,hogy a belövés még kíméletesebb.
Szia!
Általában ilyenkor csak a kattanástól ijednek meg a babák,azért sírnak.Bár nem tudom,hogy kozmetikussal szeretnétek csináltatni?
Rékának ő rakta bele,egy hétig kezeltem hidrogén peroxiddal,utána átraktam a saját fülbevalóját.
Szerintem kíméletesebb,mint a tűvel lyukasztás,főleg egy ficánkoló négyhónaposnál:-)))
Én nem akartam bemenni,mikor Rékának csinálták,de aztán muszáj volt,mert Robi nem tudta még olyan biztosan tartani.
Köszi szépen!
Szegény kisfiad,biztos fájt neki..Levi is ordított egyet,de utána nem volt vele gond,úgy mint Némó is,már mosolygott rajta.nem lesz gond vele már.Lefekéskor nem mindig kéri cumit,mert evés közben elalszik,de ha kéri vele is hamar elalszik és kiköpi.Éjjel ha felkel iszik és már alszik is:)nem kell cumi csak reggel hogy még lustálkodjunk egyet:)
szegeny Nemo! En az oltasnal is rosszul vagyok, nemhogy egy ilyennel! de akkor nagyon kis barotka. Hat nem lettem volna azert a helyedben.
a cumi nalunk meg mindig nem mindig menö. van mikor kiköpdösi hogy nem kell, aztan van mikor ordit hogy cumizni akar, aztan kiköpi ordit megint, megint bedugom, kiköpi, bedugom, kiköpi bedugom es eljut oda hogy mar vigyorog. Szerintem siman kiröhög a kis sunyi :S
Nekem amivel az agyamra megy mostanaban hogy megfogja a cumisüveget kaja közben es ki be tologatja a szajaba. Aztan eszik kicsit, megint ki-be tologatja, vigyorog, eszik, es igy egy-egy etetes van mikor siman egy oraig is eltart. Katasztrofa a srac eves teren. En meg minden kajanal megöszölük kicsit :)
a lényeg hogy túl vagytok rajta.
mi mostanában akarunk Minának fülbevalót nézni, már előre félek a lyukasztástól....
nálunk is cumihiszti van, bár ő este szinte azonnal kiköpi, de hajnalban amikor elkezd ébredezni, akkor csak cumival alszik azonnal vissza, különben full felébred. már kipróbáltam, hogy ilyenkor nem kelek fel hozzá, de 1 perc múlva úgy bőgött, hogy zengett az egész ház... így egyelőre marad a cumidugdosás...
Folyt. köv: szegénykémnek csak úgy folyt a kis szájából a vér. Szörnyű!!! De biztos nem fájt neki, csak nagyon megijedt! Itthon még aludt egy kicsit, aztán a szopinál sem volt gond, utána meg vigyorgott, és magyarázott is egy kicsit. Úgyhogy nem hiszem, hogy érzékeny lenne ott neki, vagy csak minimálisan.
nagyon tudnak harcolni az alvás ellen :-)
További ajánlott fórumok: