2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Köszönöm a biztatást mindenkinek! Ma már kicsit jobb. Pénteken remélem, többet tudok majd.
A spárga tényleg szuper vízhajtó és nagyon finom! No meg épp most van a szezonja! ;)
Aranyosak a ruhacskak Cash!
Remelem helyrejon a verkeped addigra.Lenne egy kerdesem:Fehervaron fogsz szulni?Ismered dr Kecskest(azt hiszem Jozsef)foorvost?
Megünnepeltük Apát, igen!:)
Imádom a savanyú káposztát és a céklát is.:) Rendszeresen eszem csak úgy, dobozból.. képes vagyok belakni belőle..;) És még is szegény a vérem..;)))
Most iszom a pezsgőtablettát még mellé, remélem jobb lesz a vérképem, legközelebb 30 hetesen kell laborba mennem, akkor a köldökzsinórvérhez kértek egy komplex mindenre kiterjedő vizsgálatot, remélem addigra rendben lesz a dolog!:)
Tettem fel képeket a naplómba a fehérvári bababörzén zsákmányolt cuccokról! Akit érdekel katt!:)
Szép estét mindenkinek!:)
Ja es ha Valaki vizesedik akkor jo a sparga vizhajtonak.Csak simman megfozve.
A csalantea es mas vizhajtoteakeverekek allitolag bizonyos esetekben terhesegnel akar megakadalyozhatjak a viz kiuruleset.
Szia Cash!
Orulok,hogy Bence jobban van.Nagy volt a buli hetvegen?
Az etelekrol annyit,hogy tobbet kell enni az atlagnal.Ha birod,pl kaposztat. :) Ceklatelfelejtettem felsorolni.
Amugy en is total feher vagyok es sapadt,nekem hetfon lesz vervetelem akkor ellenorzik a vasat,meg a pajzsmirigyemet is.Nekem mondjuk alapban vilagos a borom.Van a combhajlatomban olyan resz ahol resz ahol tobbszorosen vekony a borom a normalnal.Amugy is felevente jarok ellenorzesre borgyogyaszhoz.Direkt napozas,solarium alpban tiltva van.
Szia Pici!
Köszi az aggódást, már jobban van Bence, ma már nem feküdt egész nap, ez jó jel.:)Én hála nem kaptam el, de félelmetesebb volt inkább a rendelőben másfél órát ücsörögni egy potenciális hatalmas vírusban. Bence szerintem gyomorrontást követett el a hétvégén amikor az apájával grilleztek. Meleg kolbászra gyanakszom..
Sziasztok!
Háát Csajszi én is ettől félek.. mi hétfőn megyünk, de a méhlepény mellső falon van, és Balu koponyafekvésű.. tehát én is tartok attól, hogy nem látjuk a pofiját..kukiját már mutogatta eleget, az annyira nem izgat..;))
Ja és a laboreredményeim.. nekem is sok a baci a vizeletemben, azon kívül a fehér és vörösvérsejt számom van határértéken kívül, tehát ez megmagyarázza mitől vagyok falfehér mindig. Vérszegény vagyok, ma vettem pezsgőtablettát Vas és Folsav.
Szóval mi be vagyunk jelentve 4D-re, ezért mindenképpen elmegyünk.. szerintem menjetek el Ti is, majd kikergetik Bercikét a bordáid közül..;))
Szia Timi!:-)) Szép nagy már a pocaklakód!:-))
Szerintem a fekvése miatt még nem kell egy darabig aggódni. Nekem mondjuk minden nap másképp fekszik a drága, nem tudom, mikor dönti el véglegesen, hogy befordul. De azért remélem, még időben... Most hol felfelé van a fejecskéje, hol lefelé, hol nemes egyszerűséggel kereszbe fordul, de leginkább haránt helyzetben szeret lenni, lábbal a bal vesém felé...
Jövő héten megyünk uh-ra, nagyon kíváncsi leszek, most mekkora a kisasszony. A múltkor még picurka volt, nem fejletlen, csak kicsike. De a dokim megnyugtatott, hogy nincs vele semmi baj, egyszerűen nem nagy baba, bár még behozhatja a lemaradást. Azért nem bánom, ha nem teszi, ha egyébként egészséges. Kisebb babóci hátha könnyebben kifér. :-))
Nekem sok évvel ezelőtt volt egy barátom, aki az akkor még kötelező sorkatonai szolgálatát töltötte. Fontos lett volna, hogy egy bizonyos időpontban hazajöhessen - persze nem annyira, mint most nektek! - ezért írtam egy szívhez szóló levelet a parancsnokának!:-DDD Képzeld, bejött, elengedték, de vinnie kellett rólam egy képet!:-))
Félre a tréfát, szorítok nektek, hogy minden úgy alakuljon, ahogy a legjobban szeretnétek! De szerintem úgy is lesz!:-)
Szia Martone!
Te szegeny eleg vacak helyzet.Igaza van Timihuginak,nem tud a Ferjed utolag vizsgazni?
Amugy hatha ez a Babad is kesobb jon.A legjobb az lenne.De hat nem rajtunk mulik. :)
puszi
Szia Juzzy!
Vas van a brokkoliban,szojaban,teljeskiorlesu kenyerben,savanyukaposztaban,majban,husban,kaposztaban.
Remelhetoleg vmelyik bevallik. :)
Szia Timi!
Mar reg voltal itt. :)
Orulok,hogy minden renben van es szep nagy Berci Baba.
Az FL amugy a combmeret.A TAD pedig a pocakkorfogat.
Jo nagy mar.Mi csutortokon megyunk.Majd megirom az erdmenyeket.
Amugy nyugi a fekves miatt,meg van ideje megfordulni.Az enyem meg idonkent kersztben is fekszik.Mondjuk nalam amugy is csaszar lesz.
A 4d-rol annyit,hogy mi husvetkor Mo.-on mentunk el es lazan hatat forditott,nem lett belole semmi.A hatat es a feneket mutatta.:)Megprobalni azert erdemes.Mentek a bababorzere?Lesz talalka?
Puszi
No, akkor jót monologizáltam :-).
Puszi mindenkinek, legyetek szépek és egészségesek!
Drága Martone! Együtt érzek veled! Remélem lesz megoldás! Esetleg a vizsgát nem lehet későbbre halasztani? Úgy értem, hogy a tanfolyamot végigcsinálja apa, csak az utolsó napokon nem lesz ott 8ha úgy adódik), és mondjuk egy pótvizsga időpontban vizsgázik? Mert én már csináltam ilyent.
Remélem megértik katonáéknál, hogy az embernek nem minden nap születik gyereke.
Kitartás! Erős csajszi vagy! Mi meg majd bíztatunk és támogatunk, amennyire tudunk!
No, senkisesincsen? :-(
Én azért leírom a mai élményeimet a vizsgálatról:-). Ma megint láttuk a drágánkat, olllyan jó volt...amit nem is részletezek, hisz tudjátok. Már 1150 gramm, nő szépen. Az uh szerint is egyezünk, ma vagyunk 27+4 naposak. De bizony ez a kis kölök fogta magát, és befordult farfekvésbe. Éreztem is az elmúlt 1-2 hétben, hogy nem ott van a lábikója, ahol eddig, most be is bizonyosodott. Remélem, még "visszadolgozza" magát az elkövetkezendő 3-4 hétben, mert a doki szerint addig még van helye. No, majd este beszélek is a kis fejével, hogy ez így nem jó neki:-)!
Csajok, van, aki hasonló cipőben jár? Nem aggódom, de azért jobban örülnék, ha másik irányba lenne a buksija.
Amúgy eddig nekem is minden rendben volt a labor vizsgálataimmal, most viszont a vizeletben sok bacit találtak (40-50 fvs), ami vmi gyulladásra utal. Asszem érzem is, hogy többet kell pisilni menni. Ráadásul múlt héten meg is voltam fázva, lehet, hogy alul is felfáztam valahogy. Tudtok erre vmi természetes gyógymódot? Mert most sajnos jó meleg ülőfürdőt nem lehet...
Amúgy Bercikém méretei:
BPD: 73 mm (fejkörfogat)
TAD: 72 mm (asszem ez a combcsont)
FL: 51 mm (ezt meg nemtom mi)
súlya: 1150 gramm
Még egy kérdésem lenne. Ugye most fejjel felfelé "üldögél" a pociban, de ráadásul pont befelé is néz. Ha elmegyünk 4D-re szombaton (amit már alig várunk), szerintetek látjuk majd a kis pofiját? Érdemes ilyenkor is elmenni?
Szia Vani! Jó, hogy látlak téged is itt:-). Még sajna nem tudtam válaszolni neked, de hamarosan pótolom, ígérem.
Bababörzére mi elvileg megyünk, eddig még nincs más programunk arra a napra.
Azt meg sose sajnáld, hogy apának sok esze van...remélhetőleg öröklődik is a dolog:-). Azért szurkolok, hogy ne kelljen mennie, mert jó volna látni egymást!
Sziasztok, nem vagyok itt nálatok törzstag, de időnként figyelem a fórumot, én is júliusra várom a 3. lányomat. Jucczy a Te kérdésedre kivételesen talán tudok válaszolni. Nekem ugyanez volt mindig a terheléses cukorvizsgálaton, a múltkor rákérdeztem, hogy mi az oka. Annyit mondtak, hogy ez tökéletes, terhelés hatásárása erőteljesen kezd dolgozik a hasnyálmirigy, bőségesen termeli az inzulint.
A vas májban, erős zöld növényekben, és asszem a szezámmagban van.Én elkezdtem enni a Nutrilite vaskészítményét, még a hatását nem tudom, de székrekedést nem okoz. Éva