2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
nekem anyós szedte,mert tudja hogy szeretem!Após meg kovászos ubit csinált nekem:)
Én már a mirelit gyümiket mind befaltam,most igazi ribizlet ettem:)
3 napja a fagyasztobol vettem elo jo kis hazai ,tavalyi fagyasztott ribizlit.A hutoben felengedett es en ki akartam venni.Akartam.A falra is jutott,meg a kore is.Ja es persze ram is.Ott alltam es bogtem.Meg sem moccantam.Szegeny Ferjem azt sem tudta mi a baj.
Ebben biztos vagyok! Hála nagyon bízom benne, nem véletlenül nem mentem le Szegedre, hogy a család keze alatt szüljek.. Mert nekem ez a doki kell!! Volt mondjuk dillemma rendesen éppen ezért, de szerinte jól döntöttem.:)
"kicsit"??...jo neked....en kicsit jobban...:-)
En mar "kicsit" ugyetlen vagyok a pocak miatt.
Jovo hettol indul be a gepezet csak igazan.Habar Szofi most hetvegen megy eskuvore,lehet,hogy beindul nala.:)
rámentem a fórumra és az elsö oldalon ott volt ez a fórum,nem volt nehéz:)
TIME TEGNAPI LISTAJA....csak, hogy ne keresgelj...:-)
A visszaszámlálás:
1. A fórum első babája: Inci79 június 15. 23:41-kor megszületett Bence Zsolt. 2800 gr és 48 cm
2. A fórum második babája: Vanet június 21-én 14. 20-kor megszületett Laura
3. zsuzsa74 1
4. szofi28 6 kislány
5. Szazy 7 kislány
6. Pici04 7 kisfiú
7. kikki 9 kislány
8. Alexa77 10 kislány
9. Cashmere 10 kisfiú
10. vuck 11 kisfiú
11. csillu77 11 kislány
12. kkinga78 11 kisfiú
13. martone82 11 kislány
14. Jucczy 12 kislány
15. Julimami 14 kislány
16. timihugi 14 kisfiú
17. kutyapocok 15 kislány
18. lili13 15 kisfiú
19. magdolna56 17
20. gardiedi 17
21. R_Kata76 24
22. annelly 30
23. Mókicaaaa 30 kisfiú
24. bumbu23 30 kislány
25. time 38 kislány
26. Gertrude 41
27. R75 44 kislány
Ha alapos az Orvos,akkor latja,hogy vmi kockazati tenyezo van,akkor mar erdemes inkabb a csaszar.
Van olyan doki aki nem "csaszarparti" es az meg hasznalja,ha van vmi.
Ne izgulj azert,a Dokid jonak tunik es alaposnak,ugyis azt javasolja majd ami a legjobb Nektek.
Cash..nem tetel ki mindenhova utmutatokat?...erre erre juliusi babak..egyiranyu:-)))
Én is üdvözlök mindenkit!Hát egyre nehezebb,mostmár zavar hogy van hasam:(Köszönöm!Egyébként van már ujszülöttünk?
Gyorsan idetaláltál.. ez tök jó!:DDD
kozbe megcsekkoltalak...epp mondani akartam, hogy ma regisztraltal ..talan emiatt:-))
szia brigant!
Udvozlunk korunkben.Jo kis csapat ez.
Gratulacio a Kislanyodhoz!Te hogy vagy?
Most regeltem és szétnéztem,és itt vagyok:)
Akkor üdv. a hajrában!!:)
Igen tudom, hogy ilyenek vannak sajnos..:((( de gondolom legtöbbször muszáj, neem? Csak indok nálkül nem állnak neki kampózni meg szívni... remélem!!!
HOPPA....S EDDIG MERRE VOLTAL??..:-))
Gratula amugy:-)
Sziasztok!Én még uj vagyok,de látom nemcsak én szenvedek ebben a melegben:)Én kislányt várok,elvileg a jövöhétre.
További ajánlott fórumok: