Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Én meg süteményt ennék.. vagy túrógombócot...:)
no, csajok, megyek én is...már megtelt a fürdőkád, és illatozik benne a jó kis baba-mama olaj:-))
meleg van,megyek és jól lehűtöm magam:-)
Hát ha valaki nem érzi, hogy nem mozdul a babája rendszeresen, akkor lehet közülük tudnak szűrni.. de általában azért a kismamák érzik, hogy ha gond van ilyen téren.. szerintem.
hat...talan jobb...mit tudom en..nem lehetek egyfolytaban szomorkas....minden nyavaja elkap..nyilalik a derekam..alig vezettem haza.....faj a pockom....nem vagyok almos...bruhuuuuuuuu
egyedullvagyids a ferjem nelkul. a baratnommel.
szia szia..:-)...de egyaltalan mi ertelme ennek az nst-nek? van valami oka amiert csinaljak? vagy olyan mint a kotelezo afp ami vegulis nulla dolgot jelent(majdnem)
Na akkor családban marad!:) Jobb a hangulatod, vagy még olyan világvégés, mint reggel???
szió Kinga!
valószínúleg egyszerűbb is így az életed. már nekem is nehezemre esik ez a heti mászkálás, pedig nálunk normálisan műxik a dolog.
pici mikor vonul be? lemaradtam....
csak a gyerekdokinal voltam..olyan aranyos no...:-)...azt mondta, hogy eleg lett volna telefonalni ne maszkaljak a melegben..es a kovetkezo kolykoket is vallalja:-)))
Telefonszamot kaptam, elbeszelgettunk s majd szolok ha megvan Mate baba...habar szol a ferje..hiszen vele szulok majd:-)
Mi volt a dokinál Kinga??
Pici!
Ha holnap nem találkoznánk...én elmondok érted egy imát (igaz, nem nagyon jellemző ez rám, de időnként hiszek benne)!
Áldás legyen rajtatok..ahogy a nagymamám szokta mondani!
Aztán jelezz minél előbb...vagy apája, mi újság.
Puszillak ezerrel!
meg jo hogy e
ngem nem koteleznek erre az nst-re....
Akkor éljél vele, de csak ha nem fáraszt..
Na jo,tenyleg jo ejt Csajok!
Puszi
Azért jelentkezz amint tudsz!!!!
A klinikan vszinu lesz internet hozzaferesem.Majd meglatjuk.
jajj...ledobál ez a fránya net!!!:-((
Jó éjt! És Te is nagyon vigyázz magatokra!!! Úgy tűnik Te vagy a kövi..;))
Hat ,azert izgulunk,mit ne mondjak.2 nap mulva ilyenkor mar nem fogok.:D
de én az vagyok, csak holnap nst és "előparám" van annyira rühellem..:(( egy darab kő egész nap a hasam..
Megjöttél te is? De jó!
Veled már csak holnap tudunk kommunikálni:-(.
Sokat gondolkozom rajta, milyen lenne, ha a helyedben lennék.
Hmm...sajna nem túl jó jelek:-(. De remélem megúsztad egy zúzódással.
Holnap már többet tudsz majd.
Jo ejt,vigyazzatok Magatokra!
Én is megyek, de majd olvaslak, hogy mi a történés..:) Van nagy izgi??
További ajánlott fórumok: