2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Jaj, Alexa, mi mindig csak kergetjük itt egymást. Asszem valamikor megcsörgetlek, ha továbbra sem tudunk itt összefutni.
Már az jár csak az eszemben, hogy hamarosan Te leszel a soros, és akkor az első napokban pláne nem lesz időnk beszélni.
Jól vagy, Drága?
Igaz, mindjárt megyek, és megkuksizom a naplódat, hátha többet tudok majd:-).
Puszillak soxor!
Már olyan jó lenne tőled is a babázós élményeket hallgatni! De ami késik, nem múlik...mindennek eljön a maga ideje.
Sziasztok Csaszik!
Nekünk gyönyörű hétvégénk van, végre elfogytak a tennivalók (a felújítás utolsó simításai (takarítás ezerrel...persze nekem nem engedett az én áldott jó családom semmit csinálni, csak a babázás a dolgom...mondjuk nem mintha nem töltené ki a napomat:-).
Csudaklassz lett a nappalink, a fürdőnk és a wöcö id, majd lefényképezem, és feldobom a naplómba. Mióta Berci megszületett, mindig van mit feltenni:-D.
Kukk...akit érdekel.
Erika, nem tudom, te miért nem látod a képeimet. Talán mostanra már jó lesz nálad is. Próbáld meg mégegyszer!
Sziasztok Gratula akik már babáznak kitartás a váróknak!
Engem 21.-én császároznak reggel 8.-kor!
Ha addig meg nem indul esetleg amit kétlek semennyire sem vagyok mitégulva a tegnapi méhszáj vizsgálat legalább is ezt mutatta!
Hurrá, Ti is otthon! Várjuk ám a híreket, képeket és történeteket! Jó egészséget és sok tejcsit!
Nekem elég rossz éjszakám volt. 2-től hajnalig mestruációs görcseim voltam, de csak lent és a pocakom nem keményedett. Ezek a jóslók?
welcome back:-))
Minden jot nektek is.
Az en kedvencem is az..:-)))))))
Kiprobalom szerintem azokat is...artani nem arthat...probalok mindent bevetni...azzal van nagyon nagy sezrencsem, hogy Mate sokat szopizik meg akkor is ha nincs neki megfelelo mennyisegu tejcsi..szoval segit nekem bban is, hogy probalja stimulalni a dolgokat:-)
Annyira szeretem:-)))))
Sziasztok lányok!
Itthon vagyunk, még nem értem rá megnézni, mi minden történt itt, de hamarosan teszek fel képeket. Jól vagyunk, bár nagyon fáradtan, Ági nagyon sokat szopizik és keveset alszik, remélem ez itthon hamar megváltozik majd.
Minden babázónak gratulálok, aki meg várakozik, kitartást küldök! :-)))
Nagyon szívesen teszem! :)
Csodaszépek a képeitek! A kedvencem a párbeszéd! ;)
Ne aggódj a tejcsi miatt! Még változhat ez. Homeopátiás szert nem akarsz rá kipróbálni?
Gratulálunk Mókiéknak és nagyon-nagyon szorítunk, hogy rendben legyen Gergő!
A mai újabb lista:
A fórum babái:
1. Inci79 június 15. 23:41-kor megszületett Bence Zsolt. 2800 gr és 48 cm
2. Vanet június 21-én 14.20-kor megszületett Laura 3100 gramm, 47 cm
3. szofi28 június 25-én 15.16-kor megszületett Laura (4330gr, 57 cm)
4. Julimami kislánya Maja június 30-án 0:58-kor megszületett (3o4o gr, 48cm)
5. Lili13 Adrian megszületett július 2-án 16:05-kor, 3480gr, 51cm
6. timihugi kisfia, Bertold július 3-án reggel megszületett (3560 gr, 53 cm)
7. Pici04 július 3-án Mark Rainer megszületett 11 után, 4200 gramm és 56 cm
8. kkinga78 Daniel Mate Hunor megszületett július 6-án, 12 óra 50 perckor, 3200 gramm és 52 cm
9. csillu77 Ági megszületett július 8-án 10.00-kor 3790g és 49cm
10. Cashmere Balázs György megszületett július 10-én 10. 25-kor, 3710g és 56cm
11. Mókicaaaa Gergőkéje július 11-én megszületett 2930 gramm és 48 cm
Várólistán: zsuzsa74, Szazy, kikki, Alexa77, brigant, vuck, martone82, Jucczy, kutyapocok, magdolna56, gardiedi
1. R_Kata76 7
2. K.Ancsyka 9
3. annelly 13
4. bumbu23 13 kislány
5. sutoczkine 19 kisfiú
6. time 22 kislány
7. Gertrude 24
8. R75 27 kislány
sziasztok lanyok....
Time..KOSZONJUK SZEPEN, HOGY IGY TORODSZ A LISTANKAL..:-) iSTEN FIZESSE MEG!!!
Gratula minden uj anyukanak es a szulni keszulok kismamiknak:-)KOVETEM A DOLGOKAT DE IRNI MAR NEM TUDOK.
Minden jot mindenkinek!!!!
Helló és köszi!:-) Én is így gondolom, de a doki nem... Felhívtam az Ágit is - gondolom, tudod, hogy én itthon akarok szülni vele - ő is azt mondta, hogy van olyan, hogy már nem nő a hossza vagy a buksija, de ez nem jelenti azt, hogy nem is gyarapodik súlyra például. És ő is azt mondta, hogy az uh nagyon gyakran téved.
Hát akkor szurkolok neked, hogy minél hamarabb baba legyen! További szép napot!:-)
Szia Alexa, nekem sem nő már a baba, ez semmit nem jelent a dokim szerint, annyi, hogy már érett a kinti létre, ne izgulj...ráadásul a súlybecslés ritkán pontos.
Nálam is rendben minden, engem holnap reggel megvizsgál, azt mondja, ha ki akar jönni a baba, akkor holnap a vizsgálat megindítja. hát remélem...
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Pici, nagy-nagy gratula!
Mókicának szorítunk!
Velünk minden rendben, jó lett az nst és a flowmetria is, ennek ellenére persze a doki riogat, hogy megint nem nőtt semmit a baba és ebből baj lesz, de betudom annak, hogy nagyon szerette volna megindítani a szülést, mert jövő héten szabadságon lesz. De nem tudom, mi gond lehetne, amikor a lepényi keringés jó, a baba szívhangja rendben, sokat mozog.... De hát a jó mindenható dokik, ugye.
De jó, hogy otthon vagytok és jól vagytok Pici!!! Várjuk ám a képeket és a szüléstörténetet!
Alexa, kíváncsian várjuk a híreket!
Tegnap volt az utolsó vérvételem (mármint azokból, amit a védőnő intézett) s lássatok csodát a trombocitám nem csökkent, hanem egy kicsit nőtt!!! Múlt héten 65 volt, most 72!!! Jövő héten megyek a hematológiára, remélem marad vagy tovább javul ez az érték. A párommal a sok meggyevésre is gyanakszunk, mivel a meggy vérhigító. Sebaj, mostanában már a barackok esnek igazán jól.
A mai lista:
A fórum babái:
1. Inci79 június 15. 23:41-kor megszületett Bence Zsolt. 2800 gr és 48 cm
2. Vanet június 21-én 14.20-kor megszületett Laura 3100 gramm, 47 cm
3. szofi28 június 25-én 15.16-kor megszületett Laura (4330gr, 57 cm)
4. Julimami kislánya Maja június 30-án 0:58-kor megszületett (3o4o gr, 48cm)
5. Lili13 Adrian megszületett július 2-án 16:05-kor, 3480gr, 51cm
6. timihugi kisfia, Bertold július 3-án reggel megszületett (3560 gr, 53 cm)
7. Pici04 július 3-án Mark Rainer megszületett 11 után, 4200 gramm és 56 cm
8. kkinga78 Daniel Mate Hunor megszületett július 6-án, 12 óra 50 perckor, 3200 gramm és 52 cm
9. csillu77 Ági megszületett július 8-án 10.00-kor 3790g és 49cm
10. Cashmere Balázs György megszületett július 10-én 10. 25-kor, 3710g és 56cm
11. Mókicaaaa megy a nagy-nagy szorítás!
Várólistán: zsuzsa74, Szazy, kikki, Alexa77, brigant, vuck, martone82, Jucczy, kutyapocok, magdolna56, gardiedi
1. R_Kata76 7
2. K.Ancsyka 9
3. annelly 13
4. bumbu23 13 kislány
5. sutoczkine 19 kisfiú
6. time 22 kislány
7. Gertrude 24
8. R75 27 kislány
Sziasztok Lanyok!
Latom vannak uj Mamak a listan,meg persze a regiek kozul mar sokaknak Babaik.:)
Mindenkinek gratulalok.
Mi szerda ota itthon vagyunk Kisfiunkkal Marcus Rainerrel.Szep nagy baba.A szopizas nehezsegein tul vagyunk szerencsere.Amugy jol vagyunk.A csaszarmetszes egesz jol zajlott,de az utana jovo dolgok nem leanyalom.Kepeket teszunk fel,ha lehet meg ma.
Puszi Mindenkinek.
szokás szerint éjszakai életet élek, de még véletlenül sem fájások miatt..
olyan jó nézegetni a képeket és olvasni a beszámolókat (és vágyni ugyanerre).
Timihugi, az a kép, amin a kisfiaddal vay a kórházban...sugárzik róla a szeretet.
Kinga, tök jó a szüléstörténeted...Hú, és gyönyörű hajasbaba Cashmere kisfia!
A rákokat jól kitárgyaltuk, aztán majd kiderül, hogy minden igaz és néha mindennek az ellenkezője is:)
Reggel én is nst-vel kezdek.
Helló csajok!:-)
Köszi a Rák jegy részletes leírását! Én oroszlán vagyok, de nem minden jellemző rám, állítólag az aszcendensem miatt, ami fogalmam sincs, hogy mi. Reni, az én párom is skorpió, de tipikusan!
Timi, rég taliztunk, remélem, hamarosan összefutunk. Bár egészen szeretnék pár napot kihagyni....
Ma egész délután paciztam, nem hagytam ki még a szalmabálák cipelését sem, de Réka konokul marad a helyén... Este rablóhúst sütöttünk nyárson anyuékkal, az előbb értünk haza. A holnapot nst-n kezdem, aztán majd jövök! Sok-sok puszi mindenkinek!