2008 júliusára babát várók (beszélgetés)
Szasztok!:)
Mi sem veszünk... illetve nem hiszem, hogy behozom a garázsból van egy tök új, mivel Bence sem használta.. Nem szeretett a "rácsok között"..;) A lakás bármely részén játszószőnyeg, takaró, ilyesmi, illetve pihenőszék, és a konyhában egyelőre még hol ebben, hol az etetőszékben játszik.(alvópozícióba dönthető!!)Nyáron meg máár hintát veszek neki az udvarra és csúszdát..:) De jó lesz!!!:DDD
Egyébként a járókának is sok ellenzője van, pont mint a kompnak.. Én mondjuk a fentiek miatt nem tervezem...
Helló!
Szerintem mindenképp megéri járókát venni, én már most is szoktam neki megteríteni a földön(pléd, rá törcsi, rá gyerek), mert kemény és jobban tud forogni, körberakom játékokkal és egész sokáig elvan. A járókában ugyanez műxik, de pl kivihetem a konyhába ha főzök (ott azért nem kéne a földre tenni), nem érzi magát egyedül. De jön a jóidő, az udvarra is kivihetem, és nem kell attól félnem, hogy szájába vesz valamit, amit nem kéne.
sziasztok...
Egy oldalt szeretnek ajanlani nektek, hangos mesek,kifestok (kesobbre),gyermekdalok,diafilek...nagyon jooooooo..belehallgattam:-).Ime:
Szijjasztok! Úgy látom nem csak délután, hanem ma is....
Annyira fáj a petefészkem vagy méhem nem tudom, szerintem kopogtat megint Piri, a fene vinné el .. .-)))
Csajok ti fogtom járókát venni, használni? Nem tudom mi tévő legyek, kérekszépen javaslatokat...
Húúú.. látom egész délután mindenki el volt havazva.
Nekem is van rengeteg dolgom mert újra kellene csinálnom az egész naplómat meg mindent...
De most már nincs energiám rá. Na mindegy. Jó éjszakát mindenkinek! Megyek bebújok a kuckóba a kicsi kiflim mellé...
Négyesikrek.... hát igen tényleg csodálatos dolog!
Szopis képek... ilyenkor kicsit fáj hogy nekünk ez már nem adatik meg... de azért nekünk is van egy még régről... majd teszek fel.
Tegnap nálunk oltás nap volt.
Bendegúz influenza ellenit kapott, Csenge baba meg a 4 hónaposat meg a pneumo elleni elsőt.
De ügyesek voltak Bendinek egy hangja sem volt. Kapott egy nyelvlenyomós fapálcikát meg egy matricát. Persze nagyon büszke volt magára a drágám... és én is RÁ!
Csenge is éppen csak addig sírt kicsit míg mindkét combjába megkapta a szurit aztán nem. Hálisten' be se lázasodott. Mondjuk ma kicsit nyűgöske, fájnak a combikái... talán holnapra jobb lesz.
Lányok! Mosolyt csaltatok az arcomra!
Jó látni hogy már a következő babákon jár az eszetek. Remélem egyszer még nekünk is lesz egy 3. persze nem 1-2 éven belül... majd ha mondjuk Bendi már nagyésokos iskolás lesz... Én szeretném.
De addig is nagyon drukkolok nektek! Persze siettetni nem szabad, tudják azok a picurok mikor kell jönniük. Kell egy kis pihi a szervezeteteknek akárhogy is születtek meg a manók. Császárnál kicsit hosszabb pihi javasolt.
hajhullás...hát az van rendesen. Minden hajmosásnál kb 2 csomó haj plusz a "mindenhol ott a hajad" mondat minden nap 2x a páromtól és az ehhez megfelelő undorral az arcán...
Hát megnézném én hogy ha ő lenne ebben a hormonális állapotban mint mostan én akkor mit szólna ha húznám a számat... :(
Akinek ma van a kakanap, annak hajrááááá! ;)
Nekünk minden nap 1-2-szer még van kaka.
kicsit visszaolvasok még...
Sziasztok Csajok!
Mindenkienk szép és nyugis délutánt!
No, akkor csak én voltam ennyire lemaradva... Mert én "csak" két fórumon élem az életem. ;) Mindenesetre úgy megörültem, hogy gondoltam, hátha van itt még olyan, aki nem tudja. Nem vagyok igazán őstag, de még emlékszem azokra az időkre, mikor Hoxa Benjit várta. Azóta meg valahogy titokzónába kerültek, amit meg is értek, s így kiesett a látókörömből.
Emma ma szinte csak alszik. Nem ér, játszani akarok! S jaj, mi lesz este...
Bocsi,Marcus felebredt.
Amugy tenyleg aranyos volt.
meg kell az "edzes" a Fiuknak,na meg nekem is.
Hoxarol mar regota tudok.:)
Jaj, de édes lehet!
Nekünk még nincs ilyen tapasztalatunk. Sőt! Mikor tegnap előtt először távol voltam Emmától 3 órát hazaérve szinte meg sem ismert. Olyan kis ijedt volt. Vagy az ajtó volt túl zajos, ahogy kinyitottam, vagy én voltam neki annyira más. Nem tudom, de időbe telt, mire felengedett.
Közérdekű: Csajok, láttátok, tudjátok, hogy Hoxáéknál jön a KISTESÓ?!?!?!? Egy kislány! Decemberre van kiírva!!!
Adottsag kerdese is.:)Suliban,meg vizsgaknal is elveztem elonyet.Nem kellett sokat tanulnom.Idot sporoltam,jutott masra.:D
Marcus mar legutobb amikor visszajottunk Magyarorszagrol hianyolta a Csaladot.:)Azota is fenykepeket nezegetunk rendszeresen es O nagyokat vigyorog.:)
Ügyi vagy Pici! Nekem a memóriám korábban sem volt valami jó, most meg talán nem is létezik...
Marcus, igen figyelmes, ha észrevette a hiányt. No meg gondolom, milyen jó dolga lehetett Anyukádnál! :)
Remelem Mindenkinek szep es konnyu napocskaja lesz.Fogzas,szopi es minden tekintetben.
En kivancsi vagyok nalunk mi lesz,mert Anyukam ejjel utazott haza es Marcus ma reggel mar hianyolta Ot a "letszam ellenorzeskor".
Kisteso.Hmmmmm...
En orulnek,ha konnyen osszejonne,de incifinci az esely ra.Sebaj.1 ev mulva megyunk "megrendelni".:)
Sziasztok!
Na megint keson jovok.:(
Time,nagyjabol mindenki szuletesi datumat tudom.Na jo,1-2 nap elteressel.Memoriam eleg jo volt mindig.:)
Mokicaaa,orulok,hogy megvan az uj kocsitok.
Sziasztok!
Timi, én szoktam tokázni-bokázni, ez ugyanis nálunk valóban megtörtént egyszer:)
Alexa, örülök, hogy negatív lett, még nagyon picuri a Réka baba, ahhoz, hogy megoszd a figyelmedet. Nekünk sem tartott sokáig összehozni a Zsófit, nem védekeztünk, de nem is gondoltuk, hogy ilyen hamar összejön, a második ciklusban már ott volt:) Belegondoltam, hogy milyen rossz lehet, akiknek nehezen jön össze, biztos nagyon rossz érzés.
Na most már én is kíváncsi vagyok rátok Móki, mindjárt elolvasom.
huh, elolvastam, szívszorító tényleg! Gratula nekik és sok boldogságot!
Nálunk amúgy minden okéé, csak növünk és növünk...:)