2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
mivel császáros lesz és a tesói is azok nem kisérli meg a doki hogy itthon induljon meg,vagy hogy bármi gond közbe jöjjön.
És az elsővel toxémiás voltam.
Nagyon furi volt. Fekve voltam, éppen az oldalamról fordultam vissza a hátamra, és olyankor mindig érzem a kis labdát a pocimban hol itt - hol ott. Rátettem a kezemet, és pár perc mulva izgő-mozgó dudor bukkant fel a tenyeremben egy-egy pillanatra. Az én számításom szerint 16+4, a dokiféle szerint 16+0 napos voltam.
ma pedig már úgy is éreztem, hogy nem volt a hasamon a kezem. És tegnap apának is megmutatta. :) tök édi!
Na megjártam a dokit ma,és megvolt a vérvétel is levették az afp-t és toxoplazmát is meg tudtam nézetni,pedig a védőnő nem sok jóval kecsegtetett.
Viszont közölte a doki,hogy veszélyeztetett vagyok és 35 hetesen be kell feküdnöm a korházba megelőzés miatt mivel messze lakunk a kórháztól.
bizony az! megvettem:-D már fáj a fülem tőle. háát először a saját szive, hallgattam hogy megszokjam, majd fekve, csendben a hasam mindenhol. valamit hallok amii ő az tuti, mozgást.
a szivét még nem. meg ahogy korgott a gyomrom, az jó hangos volt. aztán kicsiit erősebben nyomtam a pocimra alulra, és olyan volt, mintha a viiz alatt lennél és úsznál, édes és vicces.
olyan jó hogy nektek már mozog! vagyis hogy érzitek...
Én meg azt álmodtam múlt éjjel, hogy egy furcsa, másból átépített ultrahang gépen megnézte az egész családom, és ők úgy látták lány, én meg váltig állítottam fiú. Érdekesek ezek az álmok.
De álmodtam pár hete olyat is, hogy megszültem, de a lába között olyan volt, mint a játékbabák, teljesen sima. Nem akarta, hogy megtudjam. :))))
Gratulálok Nektek!
Olyan jó, hogy Ti már sejtitek a baba nemét, illetve éreztétek, hogy megmozdul!!!! Most kicsit irigy vagyok!!!! :-( De ez nem rosszindulatú irigység, csak egyfajta hiány, amit remélem, hamarosan pótolni fog az idő!!! Mi még "csak" 14 hetesek vagyunk, tehát az a (remélhetőleg) néhány hét már nincs messze!!!! :-DDDD
Szép napot mindenkinek!
Gratula a cunishoz!
:)
Sziasztok!
Megmozdultunk!-Vagyis most éreztem először.
Van egy kis zenedoboz, amit minden este zenéltetünk neki és éreztem, hogy zene közben mocorgott valami odabennt.
Lejátszottuk mégegyszer, hogy nem csak érzéki csalódás volt e, de ismét mocorgott.
Csajok, olyan boldog vagyok!
sziasztok,
ma voltam dokinál, azt mondta ma nem is volt szándékában uh-t csinálni, csak meglátta, hogy eljött velem a párom is (elöször) és azt mondta akkor nem hagyhatja ki. Jól tette mert igy meglestük a baba nemét és 80%, hogy kislány. :))) Nagyon örülök, de ennyit a megérzéseimröl, elejétöl kezdve "úgy éreztem", hogy fiú.
Még azt gyorsan leirom, hogy nagyon meglepödtem, mert múltkor kérdeztem töle, hogy nem késö-e, hogy 17+1 naposan jövök a következö -tehát mai- vizsgálatra (én az afp-re gondoltam), ö meg mondta, hogy nem, ez igy ideális. Ma kiderült, hogy ö nem is az afp-re gondolt, csak sima vizsgálatra és közölte (amikor hiányoltam a vérvételt), hogy Németországban már évekkel ezelött eltörölték az afp-t, mert sok volt a hibás eredmény. Igy nekem az nem lesz.
Jó éjszakát mindenkinek.
most el volt fogyva, amúgy szokott lenni.de persze. ha megint elfogyna, mert megrohamozzák a kismamák, arra az esetre:
phonendoskóp- mert ez a két fülbe dugós.
telefonjuk: 1-257-8943 hatig van nyiitva.
Igen, felvillantotta magát néhányszor, de nem 100% :-)
Hamarosan mindannyian megtudjuk itt a fórumon, aztán majd összevetjük kinek mi van:-))))
Júj, hát nagyon édes ez a fotó! Én is már izgatottan várom h kiderüljön fiú-e vagy lány.
Me1inda neked meg gratula! A húgom is pocakosan államvizsgázott annakidején.