2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Szia
Mi is szorítunk hogy ne legyen semmi baj a kicsivel.
Én úgy tudom, ha rh negatív vagy, az a második terhesség alatt okozhat gondot (bár akkor sem, mert vhogy kezelik), de az elsőnél még nem. Ne kérdezd, miért :)
Köszi amúgy a webcímet, közben brandonost is taláűltam a neten, bár annak szép ára van...
Holnap reggel megyek "csapolásra". Hú, utálom a vérvételt, pár éve képes voltam még hazudni is hogy ettem, csakhogy megusszak még 1 napot :)
De az Afp fontos, meg nézetek toxoplazmát, van most még 7 kiscicám:)
Legalább megtudom végre mi a vércsoportom. A családban mindenkinek van dögcédulája (katona család), csak én nem tudom. Hogy van a baba-mama összeférhetetlenség? Ha nekem RH negatív akkor gáz van???
kösszi szépen rám is fér.
sajna mennem kell itt dörög és villámlik és sötét is lett de nagyon.
sziasztok
16 hetesen mikor a Down-kórt szürték találtak valami gyanujelet ezért Pécsre elküldtek genetikai uh és másnap levették a magzatvizet ott meg az Afp magas lett ami nyitot gerincre tippeltek másnap megint meg néztek genetikai uh és mindent rendben találtak 1 kivételell agykamratágulatott fedeztek fel,na most ezt ellenörik minden héten mert ha tövább nöl akkor azt mondta a doki ki se tudom hordani a babát és ha nemnöl tóvább egészséges baba is lehet.Már tele a hócipöm ezzel a bizonytalansággal.
Kedden megint kell mennem és ha tovább nöt a tágulat sajna meg kell szüljem a babát,bizom benne hogy mindent rendben találnk.
Sziasztok! Nemrég értünk haza a Balatonról - jó volt visszaolvasni az elmúlt napokat.
Bartuséva: gratula a kislányhoz :)
A babaszoba nekünk a (régi) hálószobából lesz kialakítva, ami mályva színű - lehet h ez is marad, de majd meglátjuk.
sziasztok
rég jártam már errefele.
remélem mindenki jól van és nmejár abban a cipöben amiben én
Ja! Raktam fel képet a gyerekszobáról...
Nálunk ilyen lesz :)
Gratula a cunishoz!!! Már csak 3 nap, és remélem kiderül nekünk is... :)
Jupppiii....jövő héttől itthon vagyok....
Fantasztikus volt ez a nyaralás!!! Bár még csak ma este megyünk haza!!!! De nem bírtam NÉLKÜLETEK!!!! :-DDDDDDDDDD
Jól dolgoztaztatok lányok! Sokat kellett megint visszaolvasnom! :-)))
A gyerekszobánk jelenleg fehér és üres, illetve az íróasztal van benne, de majd kikerül. Mi szeretnénk festetni a falat. A férjem kolléganője nagyon tehetséges, felajánlotta, hogy kifesti. SAjnos még öteletünk sincs milyen figurákat kellene. Ha valakinek van ötlete, azt szívesen fogadom. :-))))))))
Mindenki pihizik? :D
Eva, nagyon jók a képek, gratulálok a kiscsajhoz!!! :)))
na... felraktam 6 képet, erre csak 3 van, másik alá kerültek a nevek. most feladom. holnap folyt köv.
jóéjt.