2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Szia!
Lehet a te babád arra vár , h a kellő pillanatban jól oldalba rúgjon:) Ne aggódj az enyém elég lústi csak akkor érzem amikor pihizek. Pihenj többet lehet a tied is akkor indúl be.
sziasztok! kihalt a fórum? hol vagytok?
van köztünk még valaki aki a 19. hétben van és nem érzi még a baba mozgását?? olyan rossz. jó lenne már.
szia! tök jó az a kocsi is. megkaptuk, haza hoztuk, de nem tudjuk hogy kell öszecsukni??
na majd holnap. hulla fáradt vagyok.
jóéjt csajok
szia! értem! akkor maradj vizszintesben, és minden rendbejön! sokat pihensz legalább. ne aggódj, aludj ammenyit csak birsz.
nagyon drukkolunk!!
szia,
csak most olvastam mi történt veled. Nagyon szoritok érted, csinálj mindent úgy ahogy az orvos mondja. Meglátod jól fog alakulni minden. Vigyázz magadra/magatokra.
Sziasztok!
sicike ne idegeskedj ne félj az éjszakától mert hidd el sokan szoritunk érted minden rendebe lessz! Tudod fő a pozitív gondolkodás!
Szia!
Gondolom, h neked is jobb lenne otthon lenned, de a korházba legalább biztonságba vagytok.Remélem a szoba társaid kedvesek ha így van akkor jobban megy az idő és hamar a kezedben tarthatod a babád!
Szia!
Szép név mind2! Én hadilábon állok mert szinte minden nap más jut eszembe.
Szia Sicike!
Most olvastam csak, hogy mi történt. Ne aggódj, az én eggyik ismerősöm pont ilyen helyzetben volt, és nála még tünete sem volt, későn is vették észre. Neki is végig kellett ugyan feküdni a várandsságát, gyógyszerek mellett, de egészséges 3 kg 40 dkg-os 52 cm hosszú kisfia született. Mára már el is felejtette a történteket. Te is így leszele, de semmi manőver, szigorúan az orvos utasításai!!!!
Sziasztok! Végre van net :) Bár a lakás még "romokban" áll...sokmindennek nincs meg még a helye...
Még nem olvastam vissza, csak sici hsz-ét. Jobbulást kívánok Nektek, vigyázz magadra!
Remélem mki jól van! Mostantól többet leszek, remélem.
Itt minden oké, csütörtökön voltam 16 hetes vérvételen, izgulok az eredmény miatt. Mostanában volt néhány fura dolog, láz hasmenés, orrvérzés... de nem tulajdonítottam sok jelentőséget neki, azt hiszem a stressz és a fáradság volt az oka :)
értem már, te bentről tudsz netezni? na akkor lagalább leköti a gondolataid.
ha megkérdezhetem honnan tudtad hogy ez történik? fájt valamiid és elmentél orvoshoz?-persze csak akkor válaszolj ha nem gondd.
most mennem kell, vigyázz magatokra.
szia!
köszi, elolvastam!igy legalább a képen látható belekből tudom, hogy a köldök mellett futnaak a vastag belek, és azt éreztem csavarodni. még jó hogy ma már minden rendben. csak a hasam csikar, szurkál néha a köldök mellett.
szia, mi ezt vettük:
és hozzá egy más márkáju hordozót, ami a legeslegnagyobb, igy tudjuk majd tovább használni, és dönthető is, meg jó a kocsiba is.
Köszi mindenkinek. A 4 nap alatt itt a kórházban sok "jól végződő" történetet hallottam az 5 hónapot végigfekvő kismamákról.
TV-t holnap hoz be a család, mert itt nincs, ki meg nem mehetek. Jól esik a biztatásotok, köszi
Hali!
Köszi! Neked fiú vagy lányzó? Neveken gondolkodtál már?
Szia!
Az én dokim 7000-ft-kér de ez mindent magába foglal: uh, hűvelyi vizsg,dvd a gyerköcről,kép,ha kell recept, vérnyomás mérérés, testsúly ellenőrzés, sőt a vérvétel is benne lenne de nekem nem jó mert sok lenne 1 vérvételért fel autózni.Így a helyi korházba vetetem le.
Gratulálok a kislányhoz!!!!!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD