2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
hihetetlen h azt hiszik, egyátalán beleszólhatnak ilyen szinten abba h mi legyen a mi babánk neve!!???
nekem eszembe sem jutna másnak ilyen dolgába beleszólni
amúgy barátnőm is győzködött, már olyan szinten h le kellett állítanom: nem, nem lesz se Paszkál, se Koppány se Piusz. elhiszem h neki ezek a nevek tetszenek, de adja a saját gyerekének! :)s had' döntsem már el én, ill mi! "legyen má ez meg legyen má az" hát nem lesz :P :P :P
Hát ő még nem nyugodott bele...
Meg hogy ő ilyenről még nemis hallott. Bepipultam, és felolvastam neki egy pár nevet az utónévtárból...aztán csend lett. Mondtam neki, hogy ha neki fura a név, akkor jó solat ízlelgesse, mert ez lesz a gyerek neve.
Név terén én jó helyzetbe vagyok. Messze az összes rokon, igaz semmiben nem is segítenek, de nem is tudnak beleszólni.
Szerintem majd tudomásul veszik és megszokják pont azt a nevet amit adtok majd a gyereknek.
jajj a lelki füleimmel hallom a hangját: de miért nem Fanni meg miért nem Krisztián???
grrrrrrrrrrr
szia, na szegény akkor jól megjártátok.
mi a neve a dm be kapható krémnek?
uuu az gáz!
de nálunk is így van vele anyósom, hogy a kis Fancsi baba mit csinál??? szerinte jól hangzik az h Müller Fanni, és ha ez lesz az unokája neve...na persze! nekem tetszik ez a név, a férjemnek nem. Tehát kilőve. Ha fiú akkor Krisztián lesz anyósom szerint, a férjem után. nem szóltunk még neki h milyen neveket választottunk. Tuti hallgathatnám a véleményét, ami egyátalán nem érdekel! :)
Köszi.
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy a kisfia a terhesség alatt, néha olyan pózokat vett fel, hogy nyomta a gerince melletti idegszálakat és olyankor csak remegett vagy 10 percig.
Remélem azért az én kis babóm nem érez ebből semmit.
Szerintem is az lesz!
Bár jó lenne tudni, hogy tényleg mitől fáj. Mert akkor még meg is tudnám előzni ezeket a görcsöket. Én is ha éreztem, hogy kezdődik, akkor lefeküdtem, de van úgy, hogy sehogy sem jó, csak törökülésben és nyomom a hasam bal oldalát befelé.
Azt hittem hogy elmúlik, 3 napig elő sem jött, de most bepótolta.
Bár az is lehet, hogy közrejátszott hogy az esti magneb6 adagomat 2 napig elfelejtettem bevenni.
Szegénykém, probálj meg még többet pihenni.
Sajna vannak problémáink, valahogy csak átvészeljük. Tényleg jó azoknak akiknek nincs problémájuk, habár nem sok ilyen van.
Köszi!!!! :)
Mekkora lenne ha karácsonykor születne! S persze fiú lenne :) Bár szerintem fiú :)
Tényleg, Ti választottatok már nevet? Múltkor felsoroltál jó párat, sikerült dönteni? :)
Martin: a Latin Martinus név rövidülése. Mars isten nevéből származik, jelentése: Mars istennek szentelt. 12.579 első keresztnevű ember él, 1617 második.
Csak hasonlításképp: László 338.040 első, 56822 második keresztnév
szegénykém!
én a helyedben megkérdeznék egy másik dokit is, ha ennyire fáj, az nagyon nem jó!!!! nekem csak akkor fáj ha elfáradok valamiben v megerőltetem magam, és épphogy csak fájdogál. Ilyenkor gyors lepihenek, s csak jóval azután kelek fel h elmúlt.
Anyós problémával kapcsolatban, részvétem, el tom képzelni... :S
Noel: Francia eredetű. Jelentése: Karácsony, az akkor született gyerekek kapták ezt a nevet. 1043 első keresztnév, / 375 második keresztnév
Jázmin: a virág nevéből ered, perzsa, arab eredetű, 3089 első, / 818 második
Sziasztok csajok!
Ki hogy van?
Én borzalamasan. Ilyen rossz éjszakám még nemis volt. Arra ébredtem, hogy nagyon bekeményedik a hasam, és bal oldalt lent, ott ahol szokott, nagyon erős, majdhogy elviselhetetlen fájdalmat érezem majdnem egy órán keresztül. Apát is felébresztettem, ő meg jól bepánikolt. Most már kezdek kételkedni a doki szavában, hogy csak a baba fekszik olyan helyzetben, hogy nyomja a szerveimet. Mindenesetre a vesémet is megviselte az éjszaka, egy kicsit még mindig fáj.
Irigykedem is, hogy másoknak felhőtlenül telik el a terhesség ezen időszaka, én meg olykor-olykor nagyon szenvedek tőle.
Ráadásnak az anyósomat kell elviselnem egy hétig (vasárnapig). Kezd kiakasztani, mert nem tud itthon már mit csinálni.
Most úgy elegem is van mindenből.... :(
Ja, én is nagyon szeretem, és nem is drága.
Hát... remélem a következő szülésfelkészítőd sikeresebb lesz..
hát akkor sokmindent nem tudtatok megbeszélni
majd a következő jobb lesz
szia!
nekem is az van. jó illata van nem? és vaskos állaga ellenére 2-3 perc alatt beszivódik.
valahogy nem tudnám kihagyni.
sehol senki??
el is felejtettem, hogy megjártam tegnap. első felkészitő, 21 ember ül, vár. 4 kispapa is. bejön egy doki, na a szabik miatt nem a kiirt téma lesz, hanem csak ugy elmodok ezt azt. na köszi:-(
végül tök jól belejövünk, elmondja hogy itt a klinikán mi hogy zajlik, ecetera...majd telefon, azonnal mennie kell a szülőszobára. vártunk 10 percet és mindenki haza jött. fél óra volt csak igy. basszus, pedig jó lett volna , de majd ha vége a szabiknak...