Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 decemberében születő babák és anyukáik fórum

2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)

4975. Me1inda (válaszként erre: 4973. - Csibe22)
2008. szept. 20. 21:15

értem :) és köszi az infót mkinek :)

nos és nem híztam és hegyes a pocim :) fiút érzek és szerdán megyek uh-ra :) Az a 26. hét, nagyon remélem h kiderül :) A kövi uh a 32. héten van igaz? Én sajna kénytelen vok a esedékes uh-kra hagyatkozni, iszonyat ára van a 4d-nek, de ami a durvább sosincs időpont :S Á nem is kell. Apa úgyse tud jönni velem, tudom kapok dvd-t de akkor nem tud kérdezni a dokitól meg ilyenek :(

4974. Csibe22
2008. szept. 20. 21:10
nekem csak 1-1 nap van h farka éhes vagyok , amugy reggelire pcit eszek mert anélkül meghalok , valammit ennem kell mindíg, napközbe néha kis gyümi és csak 2-3 körül ebédelek, de már nem tudok sokat enni mert a gyomrom nekem is a számon jön ki. de hál istennek gyomorégésem csak a hagymától van.
4973. Csibe22
2008. szept. 20. 21:08
hát elvileg ha aki lányt vár annak a feneke nő meg a combja és kerek apocija,aki fiút annak meg hegyes poci, de ez is változó mert a barátnőm 15kg ot hizott és a fenekére is ment , és neki fia lett. ugyhogy erre nem lehet adni ,én is fiút éreztem az elejétől fogva és bejött.mikor mész uh ra? hátha megmutatja megát:) nekem a 24.hétig titkolózott.
4972. macs77
2008. szept. 20. 21:08

Sziasztok! Látom, nem csak nálam indult be a zabálós időszak :) Iszonyat bevacsiztam, aztán csoki(k), aztán gyümik... rengeteget bírok enni, ebédre is, reggelire is - pedig régen alig bírtam reggelizni. na sebaj :)

A pocakformákról: ha kerek/gömbölyű=lány, ha csúcsos= fiú. Mondjuk nem tudom, mennyi ennek az igazság-alapja...

Na szép jó éjt mindenkinek!!

4971. Vavicsa
2008. szept. 20. 21:05

Elolvastam mindenkit!

Én is vacsiztam ma, pedig nem nagyon szoktam rendes kaját enni, csak gyümölcsöt vagy salátát.

Most egy tányár leves (estére?), meg a lányok töltött káposztájának maradéka. Na erre a konyhamalackodásra azért nem szeretnék rászokni, mert ettől lehet csak igazán hízni.

Egyébként hála az égnek nem ettem mennyiségileg túl sokat. Már így is úgy érzem, hogy a torkomban van a gyomrom. Megyek elszopogatok egy Reni-t aztán csucsu. Jó éjt!

4970. Me1inda
2008. szept. 20. 21:02

ez komoly? nem hiszek az ilyesmiben de az jó lenne h ha nem hízok = fiam van :)egyre inkább így érzem, persze ha lány, akkor is örülünk, csak annyira erős ez az érzés, h csalódnék, ha nem jönne be. Nem a piciben, magamban, Eddig bejöttek a megérzéseim, de összezavarna ha most nem :P

a poci forma az hogy van? kerek = lány, nem kerek, hosszúkás v mittomén akkor fiú???

4969. Csibe22
2008. szept. 20. 20:55
jaj hát érdekes egy nő az anyósod:) de rá kell hagyni, mást ugyse lehet csinálni. én eddig 5kg ot híztam, ami tök jó , mondjuk sokat mozgok meg álltalába nem eszek este, csak gyümit, de édesség bármikor jöhet, ugyhogy hál istenek ennek örlük mert féltem h sokat fogok hízni , mert amugy könnyen hízok, de állítólag ha kislányt várnék akkor többet híznék meg máshogy formálódna az alakom,most tök jó mert sehol semmi , csak nagy a pocim , és rámjönnek a gatyóim is.
4968. Me1inda (válaszként erre: 4967. - Csibe22)
2008. szept. 20. 20:47

a bevacsizás az nekem is ment, benyomtam Apa maradék chip-szét is :) meg is kaptam h: mi van eddig nem híztál egy dekát sem, most akarod behozni? Nyenyenye.. :P :D :Dbe is fogom :) ha így folytatom :)

Más: anyósom egy netes játék nyílvános fórumán azt "híreszteli" h az unokája szilveszterkor születik utána folyton az ő ölében ül majd és 6 hósan regisztrál abba a játékba... ez beteg, komolyan!

(de tényleg van egy játék a neten, ami szinte fontosabb nekik mint bármi más..mi is játszunk ott hébe hóba ha ráérünk, de ha nem akkor le vagyunk hurrogva h mi az h nem? ezért csöppet helyre tettem őket, most az unoka van terítéken, ez nem normális!)

4967. Csibe22 (válaszként erre: 4966. - Me1inda)
2008. szept. 20. 20:41
hmm eper imádom:) kb 2 hete vettem a piacon , elég drága volt de egy kicsit kellett vennem , mert megőrülök érte:) édi lehet a kutyusod és milyen kis okos, hát igen ha tisztán van tartva akkor nem lesz gondd a babánál sem.nekem is a cicák a gyerekeim és azok is maradnak , csak nem ők lesznek az első helyen.én épp körtét eszek, na meg jól bevacsiztam apával mindenféle finomságból ,pedig nem szoktam vacsizni de ma jól esett , majd ki pukkadok.
4966. Me1inda
2008. szept. 20. 20:11

Megértelek Csibe, én is zokogtam amikor otthagytuk a cicákat :) De így a legjobb, 2 kinti cica nem díjazná a lakást és a bezártságot :) A kutyámba pedig egyenesen szerelmes vagyok :P Imádom, folyton csak szeretgetném, de következetesen neveltük, nem kényeztettük el, hiszen ő végülis egy házőrző :) Igyekeztünk arra törekedni h ne legyen féltékeny típus, de tudja h szeretjük. Hála égnek nagyon jó természete van és iszonyú hálás minden kis simiért. Megérti h a szőnyeget ki kell kerülni, h a göri kajája az nem az övé, de ha a göri mászik az övébe, akkor hagyja :) Anyósom kutyáját természetesen elzavarja onnan, dehát az mégis csak az övé, és a Chani nem családtag, Csipi viszont az :P

Szóval, ők eddig is a gyerekeink voltak és maradnak is :) Bár féltem h a doki majd nem tanácsolja h ennyi állat legyen, de azt mondta h ha rendesen ápolva vannak és mindig megkapnak minden oltást, nem lehet gond. A többi nevelés kérdése. :)

Üdv az újaknak!

Most pudingot eszek, de ma már nasiztam egyszer: egy egész konzerv eper lecsúszott :) Fini volt! :)

4965. 79d1943975 (válaszként erre: 4959. - Vicyke985)
2008. szept. 20. 20:01

helló! üdv az újaknak!! már tényleg jó sokan leszünk. baldahin: nekem is van kettő, sztem szép. a baba szobánk is diszes, de nem giccses vagy csicsás. sztem szép. majd jövő héten a teljes szobáról készitek képet, bár van már igy is rengeteg:-)

apasági: nekünk tovább tartott intézni, a dokim (csak a doki) adta az igazolás, apával időpontot kértünk az okmány ir-ba az anyakönyvezetőhöz, kérdezősködött, és fél órát gépelt. de kész van.

a kórház ahol szülsz nem kéri hogy egy hónapnál fiatalabb legyen a papir?

na lányok lépek, mert laszakad a hátam megint.mindig...

dnu: teszel fel majd megint listát? már lassan azt kell ráirni hogy hány nap van vissza:-DD

nekem92:-)

na jóéjt.

4964. Az anya
2008. szept. 20. 18:58

Sziasztok!

Üdvözlet az újaknak:)

Én baldahin párti vagyok, nekem van 3. Olyan otthonos tőle az ágyikó:) De amint látjuk ízlések és pofonok.

Gyerkőceimmel nem tudom mi van ,de nagyon elevenek ki borítanak.Biztos a hidegfront miatt.

4963. Csibe22
2008. szept. 20. 18:35

üdv az újaknak!!!Gratula nektek!!!lemonlány és vickeyhányhetes vagy és miylen nemű lesz a babád?

én nem vettem baldahint , nekem annyira nem jön be , na meg kisfiam lesz és fiúsba nem olyan cukik.de te tudod h neked tetszike.

4962. Csibe22 (válaszként erre: 4943. - Me1inda)
2008. szept. 20. 18:30

hát igen igy érthető , azért anyi állat már ugy sok lett volna, de a cicák jó helyen maradtak az a fő. hát igen sok gondoskodást igényelnek az állatok, nekem is a 3 cicával nyagon sokat kell foglakozni.jaj olyan édi most épp itt alszik a lábamon, anyu meg kicsit elene volt bár rosszabbra számítottam, erre mikor ma hazajövök a fotelbe ülnek szotyival és anyuhoz odabújva

alszik szotyi:) és ma már kicsit játszott bundás is szotyival , de azért még fúj rá,de nagyon édi együtt a 3 cicmic:) tegnap mikor hoztuk szotyit már majdnem sírtam, mert ugye előző szotyi ugyanígy nézett ki és elütötte tesóm, és ugy hiányzik és olyan furi volt ujra egy ugyanoylan szotyival hazatérni:) néha jobb lenne nem ennyire cica bolondnak lenni, mert annyian hülyének néznek ahogy imádom őket meg megsiratom, de nem tudok ellenne tenni ilyan avgyok 3 éves korom óta .engem így kell szeretni.

na jó mostmár elég a rizsából, majd a mai nap sztoriját le írom a naplóba.

4961. vicyke985 (válaszként erre: 4960. - Csibe22)
2008. szept. 20. 18:26
Szia.Oké:)Köszi a gyors választ.
4960. Csibe22 (válaszként erre: 4959. - Vicyke985)
2008. szept. 20. 18:21

szia!

a doki vagy a védőnő ad egy papírt a fogantatás napjáról és azzal meg a pároddal elmentek az anyakönyvi hivatalba és ott megcsinálják kb 10 perc alatt.

4959. vicyke985
2008. szept. 20. 18:18
Valaki tudna Nekem segíteni abban hogy az apasági nyilatkozatot merre és miként kell intézni?
4958. vicyke985
2008. szept. 20. 18:15
Sziasztok.Már elég régóta olvasgatlak ezen a fórumon benneteket és nagyon sok érdekes dologról szokott itt szó esni.Én most várom (már nagyon)első babámat és már nagyon izgulok,hogy milyen lesz az életem az érkezése után.
2008. szept. 20. 18:10
Sziasztok!Én is decemberre vagyok kiírva és ez lesz az első babám.Már nagyon várom.Szerintetek vegyünk neki baldahimot?(nem tom hogy kell írni!)
4956. Vavicsa
2008. szept. 20. 18:02

Most találtam egy nagyon találó mondást.

"Amíg cseperedő gyerekek vannak otthon, addig olyan takarítani, mint hóesésben havat lapátolni.":))))

4955. Vavicsa
2008. szept. 20. 17:55

Sziasztok!

Megint benéztem, de úgy látom, mindenki elbújt a rossz idő elől. Még mindig hideg van. Ma összeraktam a pelenkázót egyedül persze, mert apa dolgozik és csak éjszaka jön haza. Gondolom megint kapok egy fejmosást, hogy miért kellett összerakni, de nem akarok Pató Pál módjára babát várni. Ő néha úgy gondolja, hogy egy szombat-vasárnap elég az előkészülethez.

Amíg én összepakoltam a babaszobát, a 2 gyerkőc szétpakolta ügyesen a ház többi részét. Mostanra végeztem és hulla fáradt vagyok.

Még olvaslak majd benneteket este lefekvés előtt.

4954. Az anya
2008. szept. 20. 15:59

Sziasztok!

Ma is voltunk vásárolni de nálunk ebbe a gagyi tescoba itt nincs törlőkendő, tegnap is voltunk tegnap sem volt:S Talán holnap lesz azt mondták.

Venni akartam nagy pulcsit magamnak de az sem jött össze, mert igazából nem kismama pulcsit akartam mert az boltba nagyon drága hanem nagy méretű pulcsit.Igen ám de abba meg úgy néztem ki mint a denevér.Vagy túl nagy volt a nyak kivágás és télen ez nem a legelőnyösebb 1 fázósnak.

Reggel ki takarítottam, mire megjöttem addigra semmi nem látszott, miért is ne ilyenkor jönnének hozzánk.Igaz, h barátnő félék de akkor sem szeretem ha rendetlenség van.

Semmi kedvem sincs:S

bartusévi nekünk a upc-nél azt mondták, h kapunk még beltérit 4 fejest amin játszani is lehet meg le állítani a műsort.Nekem semmi pénzért nem kellene digi tv mert hiába olcsóbb ha gagyi az anyuéknál az van de már ha felhős az ég nem tudják nézni.

De persze te tudod, h mit szeretnél.

A védőnő már azt is megkérdezte, h ki lesz a gyerek orvosunk.

Azon agyalok, h vegyek-e bundazsákot vagy sem ugyanis kis overallom az van.

Szép napot nektek! Majd be nézek hozzátok.

4953. macs77
2008. szept. 20. 15:23

Sziasztok! Üdv Agárdról. Itt sem jobb az idő, bár délelőtt sétáltunk egy nagyot.

Cicarajongók: anyósomnak 3 cicája is van, az egyik nagyon bújós-dorombolós, mindig itt sündörög :)

Fűtésről: mi otthon (Pest) azt csináljuk, h este befűtünk, aztán éjszakára kicsit lekapcsoljuk, de nappal nem nagyon fűtök (saját kazánunk van).

Remélem, nemsokára tényleg visszatér az igazi, szép ősz és nem kell majd fűteni.

Szép délutánt még mindenkinek!

4952. 0c89f979f8 (válaszként erre: 4948. - Vavicsa)
2008. szept. 20. 14:21
Nálunk is esik egész nap. Viszont mi még nem fűtünk, majd ha fázni fogunk. Sajnos a mi programunkat is elmosta az eső. :-( Kóstolja meg Magyarországot! van a múzeumfaluban. Biztosan finom ételeket készítettek.
4951. d@nu (válaszként erre: 4948. - Vavicsa)
2008. szept. 20. 14:04
Mi csak este szoktunk befűteni 1-2 órát, reggel pedig csak ha nagyon hideg van. Éppen valamelyik nap emlékezgettem meg a "régi szép időkről", amikor gyerekkoromban még csak vegyes tüzelésű kazán volt és úgy ébredtem reggelente, hogy korábbra húztam az órát, hogy betehessem a takaró alá melegedni a ruháimat. :DD
2008. szept. 20. 14:04

értem. köszi. akkor bejelentjük,megkérdem majd ahhoz mi kell.

a fűtésen próbáltam volna én is spórolni, de jövö héten 16-20 fokok lesznek!! és akkor majd leveszik ugyis.

szóval lesz még jó idő.

na megyek a baba szobát pakolni, és befejezem a varrást:-)

4949. d@nu (válaszként erre: 4946. - 79d1943975)
2008. szept. 20. 13:59
Mindent ellenőriznek. Az adóbevallások alapján a jövedelmeket, a lakcímkártyák alapján a bejelentett személyeket.
4948. Vavicsa
2008. szept. 20. 13:36

Sziasztok!

Mi is fűtünk egy kicsit de. és egy kicsit estére, mert ugye a csajok is itthon vannak, hétvége lévén.

Nálunk nagyon sz..r idő van, egész nap esik, csepereg, szitál felváltva.

És el akartunk látogatni a bornapokra. Hát nem tudom. Ilyen időben nem sok kedvem van...:((

4947. borek.ancsa (válaszként erre: 4946. - 79d1943975)
2008. szept. 20. 13:26

A támogatás igényléséhez nem kérnek semmilyen igazolást, csak az adatlapot kell kitölteni, amit küldenek. De gondolom, ha beérkezik az igénylés, akkor ellenőrzik az adatokat, hogy ott lakik-e. És ha nincs bejelentve oda, akkor elutasíthatják a támogatást és akkor buktad egész évre.

Egyébként nálunk még folyamatosan nem megy a fűtés. Saját kazánunk van, így akkor kapcsolom be, amikor akarom. Délelőtt mindig befűtök olyan 24 fokig, aztán le is kapcsolom, és aznap már nem megy a fűtés. Próbálok ezzel is spórolni míg lehet.

4946. 79d1943975 (válaszként erre: 4945. - Borek.ancsa)
2008. szept. 20. 13:03

hát köszi. akkor mehet egy ujabb procedúra. de mivel nem ellenőrzik, azért beadom majd , mert megnézhetik hogy nagyon is itt lakik. és ha a jövedelemről sem kérnek igazolást? nem egyszerű.

egyébként ti fűtötök folyamatosan már?

nálunk megy a fűtés, csak épp a baba szoba, és az összes lakás ugyanazon szobájába van hiba, mert ott nem megy a fűtés. grr. még jó hogy nem decemberben derül ki!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook