2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Melinda: az unokahúgod kiakasztó. Az anyósokhoz no comment, mondjuk az én anyósom legalább normális (na ezt lekopogom:))
Húú, megyek vmi kaját készíteni, Apa 4-re jön haza.
Sziasztok
Szia!
Üdv köztünk! Én hétfőn a Vérmező u-ban voltam a Moszkva térnél, ott van vmi központ, 12 ezer volt a kb 30 p-es babamozi dvd-vel. Amit még ajánlani tudok az Dunakeszin a Buy Way bevásárlóközpontban a Hepinet: www.hepinet.hu
Szia rétirigó!
Köszi a választ.Igazából még egyszer elakarok majd menni úgy a 35-36 hét felé.A 28.-on voltunk.Jó volt csak akarok majd egy "húsosabb" babát látni.De arra jó volt,hogy láthattam és megmondák,hogy kislány lesz!:)Ahol voltam külön még 2000 ft lett volna a színes kép.De már 2 hely is van ami szóba jöhet és az árba legalább színes fotó is van!
igen, baja eléggé periféria, de milyen jó! amúgy jól nézzetek körül, hátha máshol is van ilyen turi ahol ekkora akció van, na ez sem a főúton áll :D :D
dehogy gondolom! :S tudom h lesz ott baj elég, de a legszomorúbb az az egészben h én csak múlt7en tudtam meg h egyátalán gyereket vár, de már kiveséztem itt egyszer, ha gondolod olvass vissza, hihetetlen sztori, mintha nem is az én családom lenne... :S
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon bár már azért beleolvasgattam.:-)
Mi December 5-re várjuk a kislányunkat.
Tudtok jó 4D-s helyet?És ha igen hol? Köszi
ez a turi Baján van :) marhajó! angol rucik :) hétfőn is benézek, hisz 1300 sem sok egy kiló babaruciért sztem :) férjem engedélyezte h ha vmi szépet látok azt megvehetem :D
voltam unokahugomnál, ill akartam menni DE én 10:30kor végeztemaz uh-n ő meg 10kor eljött a kórházból saját felelősségre :S jól kifaggattam a nővérkéket, aranyosak voltak, látták h ideges vok,ezért mindent elmondtak: nem is volt semmi baj. Csak az én drága húgom 17 hetesen ment el a dokihoz meg egyéb tinédzser dolgok, s a dokija a pici veszélyeztetése miatt felelősségre vonta, erre összevesztek a dokival, ő meg jobb híján beutalta a kórházba h itt majd jobb belátásra tér... a kiscsaj abszolút nem volt hajlandó dokihoz járni, most is a párja ráncigálta be. Őt is kifaggattam, mert Klaudia összevissza hazudozik, de a srác nem. Szóval most próbálják elsikálni az ügyet, nem tudom mi ilyenkor az eljárás. De mondtam neki h nincs ilyen h szeretjük egymást meg hasonlók...semmi akadálya nem volt annak h elmenjen dokihoz, tudta h mi van, mégse ment. Egy ember életéről van szó, nem a kutyáéról.... áhh, mindegy. Lényeg h jól vannak. Az meg h mit csinálnak, nem érdekel, nekem most a lányom a legfontosabb :D
nah az tök jó h ilyen jó kis rucikat találták.
és voltál uncsitesódnál?
most értem haza :) vettem pár dolgot :)
olyan turit találtam, Csajok! babaruci hétfőn 1300FT/kg, kedden 1000, szerdán 900...így tovább gondolom mert a szépeket rögtön elviszik. A többi áru is így van, DE minden hó utsó szerdáján minden 100Ft/kg. Bementem, volt vagy 6 tonna gyerekholmi :D Áttúrtam, finnyás vok ugye, csak a legszebbeket szedtem össze, nem is lett olyan sok :) Fizettem érte 80 FT-ot :D :D :D hónap utsó szerdája van, észre se vettem :) Jobbkor nem is derülhetett volna ki :)
A bababoltban is voltam, ott vettem egy bodyt, egy rugit és zoknikát :) Egyenlőre elég, megvárom a férjem a vásárlással :D