2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Szerintem még nem tudom. Na ez elég határozottan hangzott. Úgy emlékszem, hogy mind a két gyerkőccel Miskolcra jártam, biztos, ami biztos, mert, ha valami gond van, akkor úgyis rögtön kórház, és ha már úgyis ott akarok szülni, akkor megéri leküzdeni a távolságot. Egyébként kb. 40-50 perc az út.
Ez az ami igazán aggaszt, mi van, ha élesben kell megtenni az utat?
Engem is hozzá küldött. Én próbáltam a dokinknak mondani, hogy nem nagyon szeretném már én ezt a cukros izét, de azt mondta, hogy mindkettőmk nyugalma érdekében menjek már el! Olyan cuki volt, végülis kibírom csak én a múltkor is rosszul lettem, nem tudom, hogy az éhségtől vagy a szúrástól, de nagyon rossz élmény volt. Szegény párom már előre izgul, hogy mi lesz, ha megint olyan pocsékul leszek.
Te hova fogsz járni NST-re? Miskolcra vagy helyben? Azért neked Miskolc elég messze van!
pardon szűrővizsgálat
nagyon fáj a fejem bocs az elírásokért
Sziasztok!
Nálunk is kell magzatmozgást számolgatni. Főként a védőnéni miatt, de a doki is rákérdez, ha eszébe jut.
A www.timmermann. hu-n találtam magzatmozgás regisztrációs lapot, mert most a védőnő nem adott ilyet.
A lényeg, hogy ez is egyfajta szőrővizsgálat. A terhesség 32-35.hetétől javasolják. Oldalt fekve vagy fotelban ülve 30 percen keresztül kell számolgatni, hányat rúg, mozdul a kicsi, minden mozgás számít. Ha 30 perc alatt nincs meg az 5 mozgás, akkor néhány óra múlva meg kell ismételni, mert lehet, hogy csak alszik a picur.
részletek a honlapon
Szia!
Hipp Natal étrendkiegészítőt iszom, de nem hiszem, hogy attól lenne, mert azt már régóta iszom, viszont a hányinger tegnap óta van ilyen erősen. Talán a babó nekem ennyire nyomná a gyomrom? Sok helyen olvastam most, hogy van akinek visszatér a hányinger, mert a baba ott nyomja. De ez szörnyű.
sajna megint senki... akkor lépek.
vigyázzatok mgatokra, jön a front:-D
szia!
nekem s sokszor van hányingerem, talán a terhes vitamintól. az elején a gravidát mikor bevettem, attól volt. most két naponta felet veszek be, és ha kaja előtt teszem, sztem attól.-
te szedsz vmit?
Üdv mindenkinek!Na azt hiszem most már fixek a nevek:Dávid és Natali.Sikerült rávennem a férjem is.
Nálunk is gyakoriak a mocorgások,főleg az utóbbi 2 hétben,igy nem számolgatom.De a dokim se mondta,hogy számolgassa,ha jóval kevesebbet mozognak a kelleténél,az úgy is feltűnik minden anyukának számolgatás nélkül is.Meg lehet hogy csak azért nem mozognak,mert átalusszák a napot :):):)Ezzel a számolgatással is csak a frászt hozhatjuk magunkra...
Helló lánykák!
Ti számoljátok a magzatmozgásokat???? Vagy csak nekem kellll????? :-o
Egyébként nagy bölcsen rájöttem, hogy mire nekem NST-re kell mennem, addigra jó néhányan már meg is szültök és babáitok társaságában töltitek az időtöket!!!! :-)
Sziasztok!
Látom mindenki jól van. Ennek nagyon örülök. Szeretném megkérdezni, hogy van-e valaki aki erős hányingertől szenved? Mitől lehet ez, és mit lehet tenni ellene? Rettenetesen gyötör 2 napja. Ha fekszem, ha állok ha eszem, ha nem eszem. A terhességem elején nem volt ilyen.
nehari de javítom a táblát mert nem jó az adataim benne.
nov. 26. Csibe22 - Martin
nov. 26. harivera - Szirka Izabel v. Izabel Zita
nov. 29. gabi7901 - Lilla Anikó
dec. 02. moncsiii - Krisztián
dec. 02. nyuszi3 - kisfiú+kislány
dec. 02. airyca --> 2008. október 24. 12:28, Zsigmond Imre, 43 cm/1980 gr
dec. 05. baboca77 - Vivien
dec. 05. enriqueta13 - Boglárka
dec. 09. nuszifulke - Erik
dec. 09. Móni83 - Kitti
dec. 10. Aga1 - Lukács
dec. 10. Ildenc - Adrienn
dec. 10. tankó márta - Gerda
dec. 12. borek. ancsa - Bercel József
dec. 12. doryka - Milán
dec. 13. d@nu - kislány
dec. 14. BneHeni - Kitti
dec. 15. BabaPipi - kisfiú
dec. 16. Ninike04 - Laura Katalin
dec. 18. rétirigó - Márton
dec. 21. bartuseva - Nikoletta
dec. 23. Zsuzsanka - Gergő
dec. 24. macs77 - Dorka
dec. 24. Az anya - Sára (Sára Panna)
dec. 24. PiciLeány - Marcell
dec. 24. Cyntia - Regina Mira
dec. 24. norycica - Dávid és Natali (?)
dec. 26. Eszterke8504 - Flóra
dec. 28. Hoxa - Luca
dec. 28. PannikaM - Réka
dec. 29. Vavicsa - Vénusz
dec. 30. sicike78 - László Zalán
dec. 30. Me1inda - Jázmin
jan. 02. ritaanyu - Kíra Napsugár
jan. 07. csibus85
szia!
Hát tényleg nincs szerencsénk ezzel a hülye cukros löttyel, ráadásul velem a terhesség alatt most itatták harmadszor, mert állítólag ez az új protokoll. Na ez utóbbi esetben bejött sajna. Lehet, hogy az előző esti citrom cukorba mártogatása ártott meg? Mindegy, inkább most derüljön ki aminek ki kell derülnie, minthogy baj legyen. A dokink még mindig elég lelkiismeretes. Engem is Dr. Kékesihez küldött. Téged is?
Vigyázz magatokra
Szia!
Engem elküldött a dokink egy belgyógyász főorvosnő magánrendelésére, mert kicsit magas volt a koleszterin szintem. Ő elmagyarázta, hogy mit ne egyek,(szinte semmit, amit szeretek) meg elküldött megint terheléses cukorra. De mi köze a cukornak a koleszterinhez kérdezem én? Főleg úgy, hogy nekem az éhgyomri 3 a terheléses meg 3,8 lett, tehát abszolult nem volt magas! Most ihatom megint azt a cukros löttyöt, már előre forog a gyomrom tőle! Nincs szerencsén k ezzel a cukor dologgal! Jó hétvégét mindenkinek!
Reggelt/napot! :)
Tud valaki airycáékról? :O Már régen írt utoljára, vajon mi lehet velük?
---
Egy kis emlékeztető:
nov. 26. Csibe22 - Martin
nov. 27. harivera - Szirka Izabell
nov. 29. gabi7901 - Lilla Anikó
dec. 02. moncsiii - Krisztián
dec. 02. nyuszi3 - kisfiú+kislány
dec. 02. airyca --> 2008. október 24. 12:28, Zsigmond Imre, 43 cm/1980 gr
dec. 05. baboca77 - Vivien
dec. 05. enriqueta13 - Boglárka
dec. 09. nuszifulke - Erik
dec. 09. Móni83 - Kitti
dec. 10. Aga1 - Lukács
dec. 10. Ildenc - Adrienn
dec. 10. tankó márta - Gerda
dec. 12. borek.ancsa - Bercel József
dec. 12. doryka - Milán
dec. 13. d@nu - kislány
dec. 14. BneHeni - Kitti
dec. 15. BabaPipi - kisfiú
dec. 16. Ninike04 - Laura Katalin
dec. 18. rétirigó - Márton
dec. 21. bartuseva - Nikoletta
dec. 23. Zsuzsanka - Gergő
dec. 24. macs77 - Dorka
dec. 24. Az anya - Sára (Sára Panna)
dec. 24. PiciLeány - Marcell
dec. 24. Cyntia - Regina Mira
dec. 24. norycica - Dávid és Natali (?)
dec. 26. Eszterke8504 - Flóra
dec. 28. Hoxa - Luca
dec. 28. PannikaM - Réka
dec. 29. Vavicsa - Vénusz
dec. 30. sicike78 - László Zalán
dec. 30. Me1inda - Jázmin
jan. 02. ritaanyu - Kíra Napsugár
jan. 07. csibus85
Sziasztok!
Vavicsa! Én cukros lettem a mostani terhességemnél és az előzőnél is. Sajnos most nem lehetett elkerülnöm az inzulint.Szóval az éhgyomrinak 5.8-nak kell lennie maximum a terhelésesnek pedig 8-nak maximum.Sajnos az enyém 11 lett a terhelésesen ezért már 4x szúrom magam egy nap az inzulinnal,és minden kaja után meg kell néznem mennyire megy föl a cukrom. Nekem nagyon oda kell figyelnem a diétára,és én szigorúan be is tartom.
Szerintem csináltasd meg még egyszer a cukormérést.De én úgy gondolom,hogy a 7.7 ami neked volt terhelésre az még belefér.
Bocs ha hosszú volt.
Jó reggelt!
Itt kicsit hüvi van :( A szomszédok meg nem bírnak magukkal, Apa is dolgozik :(
Ma sült husi a menü rizibizivel és kókuszteki is lesz :P
Nekem a derekamnál szokott nyilalgatni ütemesen, de nem vészes :)
Mkinek szép napot és kellemes hétvégét! :)
sziasztok!
mire én is jövök, ti sehol.
nekem is fáj a hasam alja. nem korai 34+1 napon?
mozgás: sztem elég sokat mozog. és nagyobbakat. evéskor, ülés közben, a kocsiban. főleg ekkor.
na jányok jó hétvégét, és jó pihit.