2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Végre tudok Írni pár sort, csakhogy jelezzem nem tűntem el!!!!!:):)
Ferci nagyon lekötött- 3 hétig betegeskedett.
:(Először torokgyuszi, aztán légcsőhurut, majd fülkürthurut következett. Gondolhatjátok, ki vagyok, mint a bili....Jobb, rosszabb napok váltották egymást, de szerencsére túl vagyunk az egészen és a mai kontrollvizsgálat alapján gyógyultnak nyÍlvánÍtották.:):)
Beszédfejlődés terén, nem járunk az élen. Ferci szinte semmit sem mond, a ci-n(cica)és az ic (ici-ital)-on kÍvül. Na jó, még mondja, hogy aaaaa (apa). Komolyan mondom kezdek aggódni. A saját nyelvén viszont perfektül hablatyol-imádom hallgatni, olyankor (is) megzabálom. :)
Mindent megért és megértet, de úgy látszik a beszéd még várat magára....
Cipur: Örülök, hogy jól vagy!!!!:)
Cipur, örülök, hogy jól vagy :)
de vigyázz magadra!
Anya, jobbulást nektek is :)
ja és minden ma és a napokban ünneplőknek is boldog hófordulót:)
Sziasztok!
Nem voltam hónapok óta.Dávid minden időmet el vesz.Nagyon eleven, mindenhová felmászik.Szoktam is mondani a férjemnek, hogy egy nap a luszterről fogom leszedni.
Látom sok baba már elkezdett szavakat mondani. Mi még ebben nem nagyon haladunk előre.Van pár alapvető szó amit mond, de nem erőlteti meg magát nagyon.Úgy látszik valamit tőlem is örökölt, hisz én is két éves elmulottam, amikor elkezdtem beszélni.De még mindig pótolom a lemaradásomat.:-)))
Puszilok mindenkit és megpróbálok majd sürübben jönni.
Örülök, h jól vagy!
Vigyázz magadra ne cipekedj még.
El is felejtettem, h Sára is ma hófordulós, így én is minden babának sok boldogságot kívánok!
Itt jó idő van de nincs kedvem nekem sem.
Sárától kérdeztem pár napja, h van-e kaka? Erre már napok óta a kaka és a nem szó a kedvence:)
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a jó kívánságokat!
Ma voltam Bálintkával dokinál rögtön írt neki augmentint, nem is mehet szerdáig suliba.
Ez a szerencsétlen meg algopirinnel nyomta volna.
De azért jó hír is volt ma, Bálintnak 5-ös lett a 3-negyed évi bizije.Nagyon örülök neki.:)
Sára reggel még lázas volt, de most délután már nem, remélem annak a jele, h hamar meg gyógyul.
Mindenkinek szép délutánt!
Sziasztok!
Régen voltam, de jelentem jól vagyok!4 hete műtöttek, már nem fáj a sebem. Nagyjából mindent megcsinálok, de a férjem még nem engedi,hogy a negyedikről levigyem Dorkát és cipeljem a babakocsit a tárolóból..úgyhogy a sétánál, levegőzésnél még mindig másokra vagyok utalva..
Mivel régen voltam, most megragadnám az alkalmat mindenkinek, aki beteg jobbulást kívánjak, boldog hófordulót aki a napokban ünnepli..
Dorkámnak most több foga is jön, de nem engedi megnézni, megtapintani meg főleg nem..
Megy az éjszakázás, összeteszem a két kezem, ha normálisan eszik valamit.
De ezt félretéve napról napra okosabb és többet beszél.MOst a kedvenc szava a hangya (ez hannya-ként hangzik tőle) és a paradicsom (ez paracs)amit tegnap óta végre megeszik. Eddig nem fogadta el....
Kellemes délután mindenkinek!!!Itt borús, szutyok idő van, semmihez sincs kedvem:-(
aha, kár.
valami mindig megmegy :(
Ok köszi a választ :o)
Kár hogy ilyen lett:o(
én is tegnap vettem észre, hogy az enyém sem látszik :(
ne aggódj, nem Martin a ludas :)
Csajok lenne egy kérdésem!!!!!!!
Ma észrevettem egy változást a naplókban, a háttér nem látszik a fejlécben, ahol a cím meg ilyenek vannak csak lejjebb.
Szeretném megkérdezni, hogy Ti is így látjátok-e vagy csak az enyémet Martinkám elállította????????
sziasztok!
tényleg édes, ügyes, hogy ennyi mindent mond.
de ne aggódj, egyszer Levcsi is belelendül, és akkor majd válaszolhatsz a sok miért kérdésre :))))))
Nóri is magyaráz amúgy a saját nyelvén is, ezt is úgy imádom :)
Szép jó reggelt!
Itt megint esik :o(, már nagyon nagy a sár és sok a tócsa az utcán is. Igazán jöhetne már a napsütés.
Anya: jobbulást kívánunk, nagyon rossz lehet, hogy ilyen gyermekorvosotok van, azt nem értem az ilyen miért megy orvosnak...
Rékanya: jó munkát!
Gligi: jó, hogy jobban vagy :o)
Szép reggelt mindenkinek ☺
MONCI: Hááát még én, hogy örülök ☺
Cuki lehet, hogy Nóri ennyi mindent mond ☺ Levcsi még mindig csak a saját nyelvén magyaráz, de azt megállás nélkül teszi ☺
RÉKANYA: Cuki a leányzó ☺ Jó munkát!
MEL1NDA: Mosolypite leányzó cuki ☺
ANYA: Jobbulást az egész családnak!
MARYANYUCI: Joghurtos story ismerős ☺
Sziasztok!
Most tudtam le ülni, panaszkodni picit:(
Sára már 6 napja lázas. 38 feletti.
A gyerek orvosunk 4 napig azt mondta, h ez az oltás miatt van, tegnap előtt ki jelentette, h ez mégsem az oltás, hanem piros a torka és azért lázas, írt fel ceclorettát.
Elvittem maszek uton más dokihoz, aki szerint nagyon piros a torka, és kapja még az antibiotikumot.Szombaton délbe kell hívni, h mi van vele. Ma szintén a gyerek dokinál voltam Bálintkával, fáj a torka erre ez a szerencsétlen doki azt mondta adjak neki 2* algopirint meg köhögésre coderettát. Holnap őt is viszem maszek dokihoz. Mert ez a barom mindig meg várja mikor már ki készül a gyerek és akkor ad neki normális gyógyszert.
Komolyan már ki vagyok már lassan 1 hete éjszakázom, nappal meg vagy rohangálok valamit elintézni, ha meg jövök akkor a Sára kapaszkodik egész nap.
Férjem is sikeressen fel húzott ma, meg beszéltük, h fel megyek érte és együtt visszük a 2 gyereket a dokihoz, erre ő ,amikor eljön pár percre hívja a fönöke, h nem -e ráérne, mert elkellene mennie vele, mire az én topa férjem rá vágta, h nenki semmi dolga és elmegy vele.
Mehetem a 2 gyerekkel dokihoz, aztán még a Dorci is ki cseszett velem, egy tócsa volt az egész városba de ő át akarta ugorni és térdig bele gázolt:S
Már alig várom, h a gyerekek helyre jöjjenek ,és ki jöjjön a jó idő mert már ránk férne.
Bocs csajok a panasz áradatért! De ki kellet írni magamból.
Sok puszi nektek! Szép álmokat!
sziasztok!
Gligi, örülök, hogy jobban vagy :)
Kata, néztem a képeket, csodaédes Réka :)
munka :(
drukkolok, hogy hamar elteljen :)
Sziasztok Anyucik!
Holnaptól megint meló,így még ennyire keveset se leszek:(
Tettem pár képet a naplómba Rékáról.
Végre süt a nap,du. játszótér,juhéééééééééj!!!
Szép napot mindenkinek ☺
A héten ez az első reggel amikor nem eső kopogásra ébredtem ☺
GUMICSIZMA: Én úgy döntöttem, hogy amíg Levcsinek a lábacskáin ici-picit is, megvan a kapaszkodó lábújjtartás addig nem veszünk gumicsizmát, mert ronthat a lábtartásán és a járásán. De mihelyst lehet, szeretnénk, mert az esőzések után itt 2napig nem lehet bejutni gumicsizma nélkül a játszótérre.
MÓNI83: Mielőbbi gyógyulást Kittinek!
Sziasztok!
Este SZF!!!!
Jó éjt.Puszi Mkinek!
Sziasztok!
Minden babának boldog hófordulót, a névnapaosoknak meg boldog névnapot:-)))
Most látom, h Miskolc melletti vagy:-)
Én is :-))
A megyeiben fogsz szülni?
És kinél szültél először?
A szakdoli bekötéssel kapcsolatban:
A Miskolci Egyetemen van egy ajándéküzlet, amely bekötéssel is foglalkozik.
Egy nap alatt is megcsinálják sztem, nekem 2006-ban megcsinálták.
Úgy emlékszem, h Egyik nap bevittem, másnapra kész volt két példányban.
De minden esetre egy kérdést megér. :-)
sziasztok.
most nem esik, de még nem vittem ki Nórit, meg dolgom is volt bent.
koszmóra én is a babe sampont ajánlom, kicsit drága, de megéri, hipp-hopp leszedi, ami nem oda való :)
én is gondolkodtam már gumicsizmán, de még nem vettem :)
Sziasztok!
Mi sem tudunk kimenni a sok víz miatt, még Domit sem vittem oviba, nem akartam nyakig sáros lenni.
Köszönjük a köszöntéseket! ☺
Koszmóra nekünk is a babé sampon vált be.
Szép napot!
sziasztok!
itt pest szélén is napok óta esik. útálom én is. be is szereztem egy gumicsizmát nikinek. de olyan nehezen megy benne:-( pedig jó lenne még a mele idő beköszöntéig abban játszóterezni is. sajnálom a drága cipőt én is fűbe, vizbe sárba. akartam venni egy kinais olcsó játszóst, de olyan kőmerev a talpuk hogy ott hagytam. nem bir benne menni csak esik.
koszmó nekünk is csak picinek volt, olajozással, felkapargatással szünt meg.
Szia, először is jobbulást Kittinek.
Koszmó: mikor még Dorka kb 4 hónapos volt, akkor volt neki: nekünk a Babé sampon vált be, patikában kapható.
Szép napot mindenkinek!
Tegnap megjártuk a bőrgyógyászt! Kittinek rózsa kiütése van!!! Nem fertőző, csak az a baj, hogy kb 3-4 hét mire elmúlik! Írt fel neki fürdetőt meg kenőcsöt amivel kenegetni kell! Ja, és valami vírus okozza, de hogy honnan szedtük össze azt nem tudom!
Lenne megint egy kérdésem: koszmóval esetleg küzd valaki? Nálunk kb 2 hete jelent meg! 1 héten egyszer mindig lekezelem olajjal meg jól kifésülöm neki! Lehet esetleg valami más megoldás rá?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Martinok boldog névnapot!
Mindenkinek szép napot!
sziasztok!
hú, de rég voltam már reggel...
remélem mindenkinek szép napja lesz :)))
Szép reggelt és napot mindenkinek ☺
Itt egyfolytában esik továbbra is! Nehezen viseljük a lakásrabságot, mert ez nem a mi profilunk!
MARTINOKNAK Boldog névnapot kívánunk ☺