Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 decemberében születő babák és anyukáik fórum

2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
19585. Rékanya (válaszként erre: 19584. - 674e11b42a)
2010. jún. 30. 12:15

Sziasztok!

Ahol én most betanulok az a szolnoki Tecsó,az abonyi még nincs kész,de kb 2-3 hét és már itt leszünk.

Az jó lesz mert a kertünkből oda látok,biciklivel 5 percre van.

Most megyek készülődni,most aludt el Réka,1-kor jönnek értem a kollégák és megyünk.

Szép napos napot mindenkinek.

19584. 674e11b42a (válaszként erre: 19583. - Az anya)
2010. jún. 30. 08:17

Jó reggelt!

Idén nem terveztük hogy elmegyünk, csak a sütifesztivál miatt hoztam fel példának, mert a mesztegnyői rétesfesztivál az nagy eseménynek számít itt a megyében, a sütis pedig nem volt túlhirdetve-látszik, nem ért semmit, alig voltak, még jó, hogy nem volt belépő.

Nagyon sok ember szokott lenni, nem szívesen vinném oda Dorkát. Talán ha nagyobb lesz, akkor majd,gondoljátok ám meg ti is, pénz belépőre+a rétes sem olcsó.Esetleg kérdezz rá előre, mennyi lesz a beugró (ti azért többen vagytok)

Nem elrettentésként írtam, csak messzebbről jönnétek, nem akarom hogy csalódjatok!

Gligi, örülök hogy javulgatsz!

Rékaanya, akkor hol is van ez a Tecsó, ahol most betanulsz?

Mindenkinek szép napot, megyek Dorkát ébreszteni, este 9 óta alszik, csak egyszer sírt fel éjjel, simogatás után visszaaludt!

19583. Az anya
2010. jún. 29. 23:01

Sziasztok!

Évi örülök, h írtál. Csak azt sajnálom, h nem tudtunk találkozni megint peddig jó lett volna.

Cipur köszi az infót:)Meg beszélem itthon, h menjünk el rá mi is és találkozhatunk.

25.-kén lesz Bálintkám 8-éves:O Úgy repűl az idő:S

24.-kén ha a oda fent is jónak tartják akkor bulit tartunk neki.:)

Smonika: Köszi az infót. Holnap kapja meg Sára a másfél éves oltást és ki faggatom a dokit. Remélem nem lesz lázas.

3-nap múlva haza dobnak a kórházból nyugi.

Én is azt hittem, h Bálint tombolni fog ha nincs melletem de nagyon frankón meg volt nélkülem.

De ez is tragédia volt akkor:)

Gyereke válogatja, h mennyire akad ki a kistesón, én Bálintom akkor nagyon ki akadt, még kukásoknak is neki akarta adni "hugucucut" (így hívta a kistesót), sokat sírtunk mi együtt.

Állítólag az a jó ha minnél előbb ki jön mert akkor hamarabb túl lesztek rajta.

De lehet , h örül és nem veszi fel.

Mindig szakíts rá időt, h csak vele csinálj progaramot és vond bele mindenbe amihez kedve van.

Fel a fejjel! :)

Rékanya kitartás!

Gigi nekem is hiányoztál! Mielőbbi gyógyulást neked!

Puszi Levinek és a többi bébinek!

Szép álmokat, bocsi a sok szövegért!

19582. Rékanya
2010. jún. 29. 21:44

Szia Gligi!

Én is hiányoltalak,de alig van időm jönni:(

Remélem hamar felépülsz,nem lehet most könnyű nektek.

Holnap du.-os leszek,már most szomorú vagyok.Eddig a másfél év alatt összesen 2-szer volt olyan hogy nem én fürdettem és fektettem Rékát.

Nehéz lelkileg nagyon.

A betanulás alatt teljes munkaidőben kell mennem a többletet kifizetik túlórában(jól jön nyaralásra a +pénz),aztán ha nyit az üzlet meg 4 órás leszek.

Tegnap jött a bölcsis papír,Rékát felvették ide helybe is.Ezt már lehet h írtam tegnap!?

Jó éjt mindenkinek,holnap nem valószínű,h leszek.

19581. moncianya (válaszként erre: 19580. - Gligi)
2010. jún. 29. 21:26
ja és boldog hófordulót Levcsinek :)))))))))))))
19580. Gligi (válaszként erre: 19579. - Moncianya)
2010. jún. 29. 21:13
19579. moncianya
2010. jún. 29. 21:09

én is jó éjt kívánok Mindenkinek!!!

Gligi, örülök, hogy adtál életjelet :))))))))))

betegeknek jobbulást!!!!!

19578. Gligi
2010. jún. 29. 21:02

Szép estét mindenkinek ☺

Háááááát.....nem sokat írtatok amíg nem jártam erre felé, úgyhogy nem tartott sokáig visszaolvasni a fórumot!

Én még mindig gipszben vagyok csak a fekvőt már járóra cserélték. Nincs időm jönni, mert a balesetem miatt fenekestől felfordult az életünk.

Mindenkinek köszönöm a kedves sorokat és örülök, hogy páran hiányoltatok ☺

Sírásmentes jóéjszakát kívánok ☺

19577. smonika13
2010. jún. 29. 08:35

Sziasztok!

Anya: az oltás kb.6000, úgy emlékszem de majd a gyógyszertárba ha megjön meglátom, megrendeltettem.

Tegnap voltam dokinál,minden ok, a viszereim tényleg szörnyűek de szülés után elfog múlni azt mondta.Majd' 33 hetes vagyok s kb. 2 kiló!Hihetetlen, hogy elment ez a terhesség!Már tényleg pár hét és itt lesz!

Anya!Nálatok, hogy volt,nem volt nagy felfordulás a nagy lelkében mikor a kicsivel hazaállítottál?S hogy lehet kibírni, hogy 5 napig nem látod a gyerkőcöt?Én attól félek ott fogok bömbölni emiatt a kis jövevény felett..jaj annyi minden kavarog bennem...!!elő is kéne szedni a kisruhákat,azt se tudom mennyi maradt,a fososakat kidobtam...érzem, hogy hamarább meg fog születni!

Kralimnak grat!!!Szép kis duckó lehet méretből itélve!Jó hogy túl van rajta!

Szép napot mindenkinek!!!

19576. 674e11b42a (válaszként erre: 19574. - Az anya)
2010. jún. 29. 07:32

Jó reggelt!

XI. Rétesfesztivál

2010. július 25. (vasárnap)

Mesztegnyő

Mi pár éve voltunk, volt belépő, nagyon sokat kellett várni mire kisült a rétes, meleg volt és rengeteg ember..

Meleg lesz ma..

19575. 79d1943975
2010. jún. 29. 00:19

sziasztok, én is bekukk, szörnyű hogy alig alig irunk már- csibe jobbulást, nehogy megint igy járj, -én nem is iszom hideget. anya, csomót gondolok rád, tavaly ilyenkor a picikkel találkoztunk:-) elrepült egy év. Niki is üt, csip, engem is, mást is, ez nagy baj.

végre itt a nyár, igaz elrohan najd ez is. naplózatm, meg iwiwem millió uj kép van végre.

lányok, akik dolgozni indulnak, kitartás, valahogy én se tudom még mi lesz, gyedet nem mondom le az tuti, vagyis még 6 hónap, de a bölcsibe meg okt. közepétől várnak, nem tom mi lesz ha kiteszik a szürét mert nem viszem, nem vagyok hajlandó, sőt márciusig ha szabin vagyok, akkor se minek?

lányok? akik dolgozni kezdtetek. nem a szabit veszitek ki előbb? az jó sok nap vagy hét még. vagy csak én halmoztam fel 3 év szabit?

19574. Az anya
2010. jún. 28. 22:03

Sziasztok!

Mostanság nem tudtam jönni le foglalnak a skacok.

Sára pár napja egyre hisztisebb, cefetebb a csajszi mint a másik 2-tő:)

Eszméletlen miket csinál elfekszik a földön hisztiből csíp, harap. Ha megkérezem mit csinál?

Neki áll cselekul magyarázni, ki tud rá ilyenkor haragudni?

Csibe örülök, h már jól vagy!

Cipur hol is lesz a rétes fesztivál és mikor?

Rékanya nem volt gondolom könnyű az első nap.

Szép napot nektek holnapra!

Smonika mennyibe kerül az oltó anyag?

Lehet én is be adatom Sárának még beszélek a dokival róla.

Szép álmokat mindenkinek!

19573. Az anya (válaszként erre: 19567. - Szimonic)
2010. jún. 28. 21:51

Szia!

Nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Köszönjük, h árulkodtál:)

19572. Rékanya
2010. jún. 28. 21:38

Sziasztok!

Én is gratulálok Kralimnak,és jó egészséget az egész családnak.

Túl vagyok az első munkanapon az új helyen.

Eltelt,nagyon hiányzott Réka,de holnap itthon leszek.

Jó éjt mindenkinek.

19571. 674e11b42a (válaszként erre: 19567. - Szimonic)
2010. jún. 28. 18:32
Sok boldogságot kívánok az egész családnak és kitartás Kralimnak az első időszakhoz!
19570. Csibe22 (válaszként erre: 19567. - Szimonic)
2010. jún. 28. 15:24
Gratulálok Nekik!!
19569. macs77 (válaszként erre: 19567. - Szimonic)
2010. jún. 28. 13:03
Gratulálok nekik!!!
19568. moncianya (válaszként erre: 19567. - Szimonic)
2010. jún. 28. 11:52

szia!

júj, de jó :))))))

nagy, nagy gratula nekik és jó egészséget :))))

19567. szimonic
2010. jún. 28. 09:49

sziasztok!

én az itt néha fórumozó Kralim barátnője vagyok, csak árulkodom picit:

3500 g-mal és 50 centivel tegnap 22.15-kor megszületett Kovács Mór!

19566. moncianya (válaszként erre: 19565. - 674e11b42a)
2010. jún. 26. 09:12

sziasztok!

Gligi engem is érdekelne, mikor észrevettem, hogy törölte a naplót írtam neki, de még nem jelentkezett :((((

biztos még nem gyógyult meg...

Kata, Rékának jobbulást!

19565. 674e11b42a
2010. jún. 26. 08:13

Jó reggelt csajok!

Itt borús az ég, de nem esett két-három napja. Ma ne is essen, megyünk egy kicsi Siófok közeli faluba Sütifesztiválra-nem tudom mekkora rendezvény lesz, gondolom a mesztegnyői rétesfesztiváltól azért messze lesz (mármint méreteit tekintve).

Utána pedig a dédihez (anyukám minden szombaton ott van, busz-vonat) füvet kell vágni (két hete vágta le a férjem, de megint nagy..) ebédelni.

Még alszik a család, de lassan ébresztő lesz nekik.

Rékaanya, most hogyan lesz a munkaidőd, már lesz bölcsi vagy családon belül oldjátok meg ki vigyáz Rékára?

Most akkor eddig te Szolnokon dolgoztál, bölcsibe is oda megy Réka és az új helyed is ott van?

Ma szerintem este naplózok!!

Lányok, tudtok vmit Gligiről? Törölte a babás naplóit, kellemes nyarat kívánt, remélem visszajön!!

Csibe, jobbulást, én is nyáron szoktam megfázni, de a legrosszabb, amikor 30 fok van és úgy náthás az ember!

19564. Rékanya
2010. jún. 26. 07:15

Szép jó reggelt mindenkinek.

Én épp kvzok,Réka még alszik apa meg disznótoron van.

Itt már megint esik:(((Annyira utálom már!!!

Macs:Még sajnos nem gyógyult meg Réka,pont ma egy hete kezdődött,de már múlóban vannak a pöttyök és elméletileg már nem fertőz.

19563. moncianya
2010. jún. 25. 21:55

sziasztok!

Kata, sajnálom, hogy vége a babás napoknak :(

egy hajszálon múlott, és majdnem én is mentem, de végül úgy jött, hogy maradok még...

nem tudom meddig, de most megkönnyebbültem azért, kicsike még Nóri!

kitartást mindenkinek, én is keveset vagyok :(

jó éjt!

19562. Csibe22 (válaszként erre: 19558. - Smonika13)
2010. jún. 25. 15:59
Nagyon szép pocid van már:) Rozi nagyon édes kis csaj:)
19561. Csibe22
2010. jún. 25. 15:57

sziasztok

Jobbulást Rákénak, sajnálom Kata a kerteteket.

itt ma is esik, jó lenne már ha jönne a nyár, máskor ilyenkor a melegbe napoztunk kint, most meg ez van áááá.

én is beteg voltam a héten, mára lettem gyógyult, hideget ittam szombaton, és jött a láz a torok fájás, fasza volt.

Sajnálom akik vissza mondták a gyedet, nem lehet azért könnyű vissza menni melózni , én maradok itthon, megoldjuk valahogy, mert bölcsibe nincs hely, magán bölcsi meg 45ezer, de örülök is neki, nem tudnám elengedni még Martint,

Kezdünk beszélni van sok szó már,

bocsi h ritkán jövök.

19560. macs77
2010. jún. 25. 13:56

Sziasztok, gyorsan beköszönök, rég voltam, tudom.

Jövünk-megyünk mindenfelé, ilyen lesz ez a "nyár" 8direkt írtam "-be)

Rékanya, ne is mondd, lassan én is ezt fogomk tenni (gyed-lemondás), bár én csak szept-ben megyek vissza. Szépek és feledhetetlenek voltak ezek a "csak" babázós évek, hónapok.

Réka meggyógyult már a bárányhimlőből?

Mi augusztusba adatjuk be az oltást (bárányhimlő elleni), bölcsikezdés előtt.

Júli 14 szülői értekezlet! Tök izgi!

Smonika, kitartást a nagy pocakoddal.

Gligi, Te vagy már? Mármint mi van a lábaddal? (nem olvastam mindent vissza.)

Cipur, mindjért megnézem a naplódat.

Rékanya, sajnálom a kerteteket :(((

Bocs mindenkitől h ilyen összevissza írtam.

Szép napot + majd hétvégét nektek!

19559. Rékanya
2010. jún. 25. 13:09

Sziasztok!

Ma voltam lemondani a gyed-et:(((Vége számunkra a "csak babázok" időszaknak.

Remélem jól fogjuk bírni mind3an.

Ma vettünk Rékának egy ugrálóvárat,majd egy órába tellett mire felpumpáltam.Ha felébred kiváncsi leszek mit szól hozzá.

Remélem mindenki jól van.

19558. smonika13
2010. jún. 24. 13:52

Sziasztok!

Én pont jövőhéten fogom Rozit beoltatni bárányhimlő ellen...remélem nem lesz semmi láz vagy hasonló..

Tök fini levest főztem,sima csirkeleves,erre nem eszi!Ilyenkor falra tudnék mászni!

19557. moncianya (válaszként erre: 19556. - Rékanya)
2010. jún. 23. 22:03

jaj inkább ne olvass ilyeneket!

nem lesz semmi baj!!!!!!

jó éjt!

19556. Rékanya
2010. jún. 23. 15:38

Ez a "hülye" internet...

Most olvastam itt egy régi fórumon,hogy valakinek a kislánya a bárányhimlő után 3 héttel lebénult egy szövődmény miatt.

Az agyam eldobom,hogy mik vannak:(

Pedig már csomószor megfogadtam,hogy nem fogok semminek utána olvasni.Erre tessék...

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook