Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2008 decemberében születő babák és anyukáik fórum

2008 decemberében születő babák és anyukáik (beszélgetés)

15475. 7402d91a49 (válaszként erre: 15474. - 79d1943975)
2009. szept. 18. 19:41
Nálunk ma tejfölös tökfőzi volt Rékának,nagyon ízlett neki.A tökből túl sok dolgot nem lehet csinálni(sztem).
15474. 79d1943975
2009. szept. 18. 18:22

sziasztok lányok, boldog 9 hófordulót kivánok, nemsoká mi is csatlakozunk.

tudjátok miit akartam kérdezni? van kolbáz tök itthon, mit csiináljak belőle? nagy,rántani jólenne egy része , és a többi? Nikinek mit lehetne? én nem vagyok ilyen főziicskés, inkébb sütős. ötlet? köszi.

15473. Me1inda
2009. szept. 18. 14:16

Sziasztok!

Jázmin is 9 hós lett :) Baszsus, rohan az idő! :DDD

Képzeljétek, tegnap este Apa jött haza vidékről, hívtam h merre van, de csak annyit mondott h itt van már a városban, de oldalról belementek és le kell tennie... na elkapott az ideg, pillanatokon belül akkora herpesz lett a nózimban :(((((( Borzasztóan fáj :(((( Viszont Apa balesete nem volt vészes, elrántotta a kormányt, senki sem sérült meg, az egyik gumi kihasadt. Nem Ő volt a hibás, hanem a másik autós, az beismerte, biztosító fizet.

Én meg halálra aggódtam magam, igazán elmondhatta volna h semmi komoly! :P Persze örülök h nem lett gond, nagyobb baj is történhetett volna de komolyan mondom, 5 évet öregedtem az alatt az 1 óra alatt amíg nem beszéltünk meg amíg haza nem ért :S

Szép napot Mkinek! :D

15472. Gligi
2009. szept. 18. 13:42

Szép napot lányok ☺

Itt szélcsendes napos idő van ☺

Voltunk Ringatón és naggyon-naggyon jó volt ☺

CSIBE: Képzeld a Ringató vezetője Veresegyházán lakik. Ha a Ti művházatokban is tart foglalkozást akkor merem őt ajánlani Nektek, mert kedves és szép hangja van ☺

15471. moncianya (válaszként erre: 15467. - Nuszifulke)
2009. szept. 18. 09:03

jó reggelt!

hát nagyon ügyes Erik is :))))))

annyira rohan az idő.

még most született.

tegnap láttam Apa telefonjában egy picikori videót..... akarom még, hogy olyan picike legyen. kis ártatlan Cukorfalatkám :)

imádom

már lelkiekben készülünk Apával az udvarlókra :)))))))

15470. macs77
2009. szept. 18. 08:46

Szép jó reggelt.

Tegnap este már nem volt energiám írni, Dorka olyan aktív hogy csak na, és mindig állni akar (térdelés, majd felnyomja magát), így ott kell lennem mindig mögötte, nehogy eldőljön, magyarul nincs sok nyugtom :) De gondolom ez mindenkinek ismerős :)

Köszi az esőkabát dicséreteket :) Belga rokonoktól kaptuk.

Szép napot nektek, ma legalább nem esik az eső...

15469. Csibe22
2009. szept. 18. 08:09

sziasztok

már én is megittam a kávém, Martin megette a reggelijét, én is eszek valamit, aztán sétálunk egyet. nagyon ügyes a gyerkőcök, lassan szaladni fognak.

remélem ma ki süt a nap.

15468. nuszifulke
2009. szept. 18. 07:55
Egyébként jó reggelt és jó kávézást mindenkinek! Meg egy kis napsütést!
15467. nuszifulke (válaszként erre: 15463. - Moncianya)
2009. szept. 18. 07:54

Köszönjük és Nórának is nagyon boldog hófordulót kívánunk így utólag.

Nagyon ügyes a kis drága, nem csak egy napon születtek, de fejlődésben is hasonlítanak, tegnap Erik is megtette az első kapszkodás nélküli lépését! Véletlen volt, de nagyon cuki! Még ő is meglepődött, csak nézett, hogy ez hogy sikerült?!

15466. 7402d91a49
2009. szept. 18. 07:41

Jó reggelt Mindenkinek.

Nálunk is borult az idő de (még) nem esik.

Mi ma nagy előkészületben leszünk,apának szülinapja van és este akarom felköszönteni amikor hazaér a munkából.Ilyenkor reggel én alkalmatlan vagyok mindenre. :-(

15465. Móni83
2009. szept. 18. 06:40

Jó reggelt!

Hát elég car éjszakánk volt,de túléltük! Apánk még alszik,mára kivett 1 nap szabit! Tök jó lesz!

Délelött megcsinálja apa az ajtókat,h manócska ne tudjon leesni! Aztán délután megyünk Szekszárdra,mert szüreti fesztivál van!

Szebb napot mindenkinek, mint ami nálunk van! Itt esik:( Remélem délutánra megjavul!

15464. moncianya (válaszként erre: 15461. - Gligi)
2009. szept. 17. 22:10

de legalább ott van lehetőségnek.

Nóra 2x volt a kenguruban, egyszer kb 4 hós korában, egyszer meg 8 kilósan.

nem nyerte el a tetszését, mondjuk a 8 kilós nekem sem :(

15463. moncianya (válaszként erre: 15462. - Nuszifulke)
2009. szept. 17. 22:08

hohó, el is felejtettem...

tőlünk is boldogat az én Nórám Naptesójának, Mindegyiknek :)))))

15462. nuszifulke (válaszként erre: 15455. - Csibe22)
2009. szept. 17. 21:05
Köszönjük!
15461. Gligi (válaszként erre: 15460. - Moncianya)
2009. szept. 17. 20:49
Háááát nem szívesen, de nem volt más választásom, mert nagyon esett az eső mikor el kellett indulnunk, így a baba kocsival nem tudtam megoldani a metrózást.
15460. moncianya (válaszként erre: 15457. - Gligi)
2009. szept. 17. 19:57
huhh, Te még hordod Levcsit kenguruban? jól bírod
15459. moncianya (válaszként erre: 15458. - 7402d91a49)
2009. szept. 17. 19:56

Ablakpucolás: ügyes vagy. nem jössz nekem is segíteni? :))))

Macs, tényleg nagyon édi az esőkabát. Gyönyörű Lánykád van.

Na persze mindenki Babája csodás!

A legjobb évjárat a Mienk :)))))))

15458. 7402d91a49
2009. szept. 17. 19:40

Hahó mindenki!

El vagytok veszve.

Mi délután ablakot pucoltunk Rékával,nem mondom hogy jól esett de rosszabbra számítottam.Sokáig nézett hogy miért simogatom azt a valamit ami nincs is ott.??? :-)))

Aztán persze jött tapicskolni.Na ettől nem voltam valami boldog.De ügyes volt nagyon.És ahhoz képest hogy ebéd után csak 45 percet aludt,nagyon jól bírja magát.

Macs:Csuda-csini az esőkabátotok.Nekünk jövőhéten lesz meg sógornőm hozza,egyforma kis gumicsizmával.Kiváncsi leszek rá,igaz tudom milyen mert én választottam.Remélem azt vette meg!

Mindjárt jön haza apa,és fürdetünk.

Remélem ma jobb éjszakánk lesz mint az előző volt.

15457. Gligi
2009. szept. 17. 13:30

Helló lányok!

Itt is fránya az idő ezért nem tudtam babakocsival menni a Heim Pálba, úgyhogy Levcsi rajtam csüngött a kenguruban. Utcán fújdogál a szél és esik a metróban meg olyan fülledt volt a levegő, hogy azt hittem megfulladok.

Legközelebb 2 hónap múlva kell kontrollra mennünk és addig pedig reménykedünk, hogy felszívódik a csomócska.

15456. macs77
2009. szept. 17. 13:27

Sziasztok, hát az esőt ma mi is kifogtuk, dehát pl postára kellett menni... stb, mondjuk siettünk haza. De legalább Dorkára ráadhattam az új esőkabátját :) (kép a naplómban).

Nálunk Apa mindig idegesebb, ha sír/nyűgös a baba, én szerencsére nyugodtabb természet vagyok, bár van h én sem tudok mit kezdeni ha már régóta nyűglődik... Mondjuk én tök egyedül vok vele itthon egész nap, így 9 kilenc hónap alatt sok sok türelmet tanultam :) Hát nem mindig könnyű, az biztos.

Kitartás mindenkinek!

15455. Csibe22
2009. szept. 17. 13:13

sziasztok

Eriknek utolag is Boldog 9. hónapot

jobbulást a betegeknek,

nálunk is esik, utálom én is, pont boltba voltunk és elkapott az eső, de még jó h a babakocsin rajta volt az esernyő.

van h én is türelmetlen vagyok, mert ugye a gyerkőc is az , plusz nemm szereti ha pelusozom, de már sokszor megfogadtam h nem kiabálok rá, pár napig megy de aztán nem, mert ugye apa is néha felhúz, de most én is megfogadtam h nem kiabálok, mert egyre nagyobb és nem akarom h megszokja , nyugis anyuka leszek.

de végre azért elég sokat elvan egyedül ha olyan a kedve és ez pozitivum , megcsinálom a dolgom , még az a jó h nekem itt van anyu, bár ha nem lenne, akkor meg rég megszokta volna h neki egyedül kell játszani még én elvégezem a dolgom, de igy is annyit kibír még vasalok meg főzök és ez már jó.

nappal mi 2 órát alszunk meg néha 30 percet ,

15454. moncianya (válaszként erre: 15452. - 7402d91a49)
2009. szept. 17. 12:58

nekünk sem volt túl jó éjszakánk, megint.....

itt is szakad az ső, úgy utálom. mi voltunk Nyíregyen fodrásznál, levágattam a hajam meg festés. már ráfért.

nemsokára meg jön a Tesóm és megint megyünk el. a csavargást szeretem csak az ilyen szuttyos időt nem :(((((((((

UTÁLOM

15453. moncianya (válaszként erre: 15444. - 79d1943975)
2009. szept. 17. 12:52

köszi :)

sajnos én sem a türelmemről vagyok híres, és néha én is rászólok Nórira, ha nagyon nem marad, aztán jól meg is bánom és ezerszer bocsánatot kérek, de

már javulófélben vagyok. Nóri miatt :)

Ő a legfontosabb :)))))

15452. 7402d91a49
2009. szept. 17. 09:42

Sziasztok!

Jobbulást a kis betegeknek,anyukáknak pedig sok-sok kitartást.

Nekünk szörnyű éjszakánk volt.Hajnal fél 4-kor olyan sírásra ébredtünk mint még soha.Attól fogva apa aludt Rékával a nappaliba és félóránként nyomta a sírást. Mi lehet ez??? Evett is kétszer,kaka is volt szóval talán a front???Nem tudjuk.Most nagy nehezen elaludt de már borul a napunk mert ilyenkor szokott kelni.Na,mind1,rohanok főzni.

Nálunk borús az idő,így a kedvem is. :-(

15451. borek.ancsa (válaszként erre: 15423. - 79d1943975)
2009. szept. 17. 09:01

Szia!

Na megnyugtat, hogy a türelmetlenséggel én sem vagyok egyedül.

Most meg ráadásul Berci is beteg. Először. Tegnap délután belázasodott, adtam neki Nurofent, attól lement. Éjjel kettőkor meg megint lázasan kelt, 38.8, fél Germicid kúp, aztán egy óra mulva lement a láz, hajnal 5kor meg megint 38.8. Megint egy fél kúp, azóta szerencsére nem jött vissza a láz és már a kedve is jobb egy kicsit. Azért felhívtam a dokinőt, azt mondta, hogy valami kis vírus, ami végigmegy a gyerekeken, de ha visszajön a láz, vagy más tünet, akkor hívjam. Azért délután mindenképpen beszélek vele és kihívom.

15450. PiciLeány (válaszként erre: 15449. - Gligi)
2009. szept. 17. 07:40

Háááát, Marci a délelőtti séta közben szokott aludni kb. fél órát, meg esetleg napközben valamennyit úgy, hogy ülök a fotelben, és közben alszik, ha megmozdítom, felébred, tehát ilyenkor nincs esélyem arra, hogy betegyem az ágyába. Kb. egy hónapja még aludt az ágyában naponta egyszer három órát, amikor tudtam ezt-azt csinálni, akkor még sokkal könnyebb volt.

Egyenlőre még nagyon komolyan nem gondolkodtam azon, hogy hol helyezkednék el. Szeretnék Marcival három éves koráig itthon maradni.

15449. Gligi (válaszként erre: 15446. - PiciLeány)
2009. szept. 17. 06:08

Most már mindig eszembe fogsz jutni amikor töltögetem ☺

Amit reggel 1-2óra alatt megcsinálok azt egész nap nem tudom elvégezni a kis örökmozgótól ☺

Ami viszont nagyon nagy szerencsém, hogy sikerült Levcsivel közösen kialakítani azt az életritmust, hogy mindig ugyanakkor eszik, alszik. (csak ebéd után) Így ebédelni legalább nyugodtan tudok ☺

Marci is örökmozgó, vagy ő azért alszik napközben és akkor tudsz kicsit szusszanni?

Milyen munkakörben szeretnél/tudsz elhelyezkedni?

15448. PiciLeány (válaszként erre: 15447. - Gligi)
2009. szept. 17. 06:05
Neked is!
15447. Gligi
2009. szept. 17. 05:58
Szép jó reggelt mindenkinek ☺
15446. PiciLeány (válaszként erre: 15441. - Gligi)
2009. szept. 17. 05:42
Programtervező matematikus leszek, a diplomamunkám a sudoku játékról szól. Hát, igen, a ház körüli teendőkbe is igyekszem belefolyni. Meg a háztartási munkákat elvégezni. Napközben akkor Levcsi téged se nagyon hagy, hogy bármit is csinálj, ami nem róla szól?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook