2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Látom nem volt valami jó éjszakája egyikünknek sem. Mondjuk Emma átaludta a nagyrészét, hajnalban viszont felkelt, jó sokat sírt, aztán egyszer csak mintha elvágták volna, azóta minden ok, aludni persze nuku.
Kösz a segítséget a sinlac-ról, igazából azért voltam kiváncsi, mert a doki néni felírta hátha ezt megeszi, de nem merem kiváltani, mert már annyi pépet meg minden vackot vettem, ls a végén ki lett dobva, hogy nincs kedvem azt is kidobni, nem beszélve az áráról..
Egyébként meg jó reggelt mindenkinek!
Dorottyám ma éjjel 12 és fél órát aludt rezzenés nélkül!
Szóval én most tök jól vagyok,teljes mértékig ki pihenve!
Szia az én lányom is eszi a sinlacot,habár mostmár egyre ritkábban mert kap rizst krumplit hejette!
Mi azért kaptuk mert meg csappant a tejem,kellett valami pótlás,de még nem evett anya tejen kívül semi mást!
Szóval egy két hétig ki váltottunk vele 3 szopit,és csak úgy magában azt kapta helyette,utánna a zöldségek gyümik dúsítására használtuk hogy táplálóbb legyen.
Még most is elő fordul hogy azt kap uzsonnára vagy tízóraira magában,mert nagyon szereti még mindíg!
Rizs és szentjános kenyér mag alapú liszt,anti allergén glutén mentes,édeskés íze van!
Olyasmi az állaga mint egy hígabb tejbegrízé!
jaj szegények:(
Nekünk sem bújt még ki a fogacska,de egyenlőre nem úgy néz ki ,mint aki kiakar bújni:(
Nekünk is rossz éjszakánk volt:(
hátha nemfog fájni a hasad
hallottam olyat,hogy akinek terhesség előtt fájt annak utána kevésbé fog,de nem bizti én is csak hallottam
Jó reggelt!
Már akinek az. Iszonyú éjszakánk volt. Annának még mindig nincs kint a foga, és éjfélkor felébredt, fél percenként rájött a sírógörcs, és mikor nem, akkor játszani akart alvás helyett. Vagy másfél óra volt mire elaludt, persze kézben. Aztán 1/2 4-kor is felkelt, de akkor csak enni.
Annyit evett összesen, hogy reggel minden tiszta pisi volt, mert a pelus nem bírta (össz 3,5 decit).
Nekünk ilyen szörnyű éjszakánk hónapok óta nem volt, asszem veszek olyan viborcul kúpot, és kipróbáljuk.
Ja és megjött reggelre. Most még nem fáj, de kiváncsi vagyok, mert nekem szokott fájni.
Jó reggelt! :)
Hogy telt az éjszaka? Nálunk nagyon jól!
Már reggeliztünk is! :)
nálunk a szomszéd kisfiú eszik sinlacot lefekvés előtt vacsi gyanánt...
mit szeretnél tudni róla?
bizony!!!
csak jó lett a fene egye meg az a hülye vírusírtót!!
hát hogy most jön még ki rajta!!!
Meg hogy sose lesz már a régi!!