2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
azért már nem olyan gáz, de még picit hullik..
remélem tényleg abbamarad és nyáron már minden rendben lesz vele:-)) szeretnék nyárra már úgy kinézni mint ahogy terhesség előtt..
jövő héttől szigorú diétát is kezdek a torna mellett...
Én úgy tudom kiwit csak másfél évesen lehet adni.
Nálunk meg éppn az a baj, hogy eszik, de utána nem hajlandó inni, csak cicizni....úgyhogy azzal öblítjük le egyenlőre a kajcsit.
én még mindig azt a kenőcsöt használom, nekem bevált, a sudoc-t ritkán vetettem be... de most a fogzás miatt muszáj volt már mást is használni..
szerencsére G bőre amúgy nem érzékeny..
jó neked:_))
nekem durván 4hónapig hullott, és még kicsit most is.. de új hajak szerencsére már nekem is vannak...
Lányok hullik még valakinek a haja? Nekem már kb. 2 hete csak keveset, ma pedig már csak pár szál jött ki hajmosásnál. Úgy intenzíven 3 hónapig hullott.....és már elkezdődött visszanőni, látszódnak a pici hajak is.:)
Fogacska: nem tudom nálatok hogy van, de mióta Gréti két alsó foga kijött, szinte alig folyik a nyála. Biztos újra kezdi, ha beindulnak a felső fogacskák.
Sziasztok!
Reni nálunk is Nóri mostanában felkel legalább egyszer, és van hogy nem is akar vissza aludni. Ehez én sem vagyok hozzá szokva. Bár remélem nálatok tényleg csak a fogacska okoz gondot. NÁlunk kint van már a második fogunk, viszont mondtam doktornő, hogy nincs megállás, jönnek felül is a fogak. Jobban meg is kínlódunk velük.
A hozzátáplálás nálunk elég nehézkesen megy, mert ha véletlenül el fogad valami gyümit akkor szopizni nem hajlandó utána, az nem is lenne baj ha enne elegendőt, de csak pár kanállal eszik meg bármit is.
Ja majdnem el felejtettem megkérdezni, kiwit lehet adni a babákanak? Ha lehet ki kell vágni középen a magrészt?
nállunk is ez van :((ugy idegesit a védőnő mondta ma hogy anyuka sűrűbben kel pelcsit cserélni:((12 pelcsi ment el mert ha pisilt már cseréltem ne csipje neki....nagy okosok!!!!!!
annyira duzzadt az inye felül,és annyira fáj a popója neki sajnálom szegényt:((((
aha, most hogy elkezdtem a hozzátáplálást + még a fog is, 3-4szer biztos!
sudocremet én is szoktam használni, de erre már sajna az sem volt jó!
Grétinek is ilyen most, az tényleg jó rá, én is azzal kenem...
megint elkezdett emelkedni a hője, már szinte folyt a nyál a szájából, és a kezem rágta... tutti a foga jön, remélem hamar kijön és nem lesz több lázas éjszakánk...
ráadásul pont hétvége jön:-(
sziasztok:))
nállunk Ádám meg Zsanett tiszta nátha:((
Patriknak jön a foga ezért napi 5 ször is kakilt és kicsipte a fenekét szegénynek tiszta piros, hajszáritózunk meg levegőztetem vettünk neogranormont is. . . .