2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
és élvezik?
Bogit még nem mertem vinni,mert sokáig utálta a fürdést,most kezdtük el,hogy apával pancsol a nagy kádban.egyenlőre tetszik neki,bár szerintem még nem tudja mit is kéne csinálni
megmondom őszintén, lehet kicsit kegyetlennek tűnök, de én már az elején is arra törekedtem, hogy sosem ringattam Grétit... persze ha sirt, akkor felvettem, de úgy ment az alvás nálunk, hogy beraktam az ágyba, és ha nem sikerült elaludnia inkább ott álltam mellette és simogattam...
nem tudom, hogy ez eredménye, hogy lerakom őt és már dobja is oldalra a fejét és alszik...
mindenesetre áldom az eget..
remélem nálatok is megoldódik a helyzet hamar!!!!
Tudod,én is mindig ezen gondolkodok,hogy mit rontottam el.Domi is nehezen alszik el,de csak nappal.Álmos,nyűgös,de nem akar az istennek se elaludni.Megy a ringatás,dúdolás,tea,páraelszívó,hűtött cumi,stb.Mindent kipróbálok és semmi,csak egyre jobban nyűglődik.Aztán v.hogy mindig elalszik,kb. két óra cipelés után.És már nem bírom!
Hát utána néztem ennek a neten.Azt találtam,hogy már az elején be kell rakni a kiságyba,hogy megtanuljon elaludni.Ehelyett mi mindig ringattuk.És minél idősebb,annál nehezebb erről leszoktatni.Így most leszoktatáson van és nekem a legnehezebb.Berakom a kiságyba,elrakok minden figyelemelterelő dolgot,csak egy alvótársat kap.Megmondom neki,hogy aludjon és otthagyom.3 percenként kell visszamenni,megnyugtatni picit.Szörnyű,mert a végén már nagyon sír szegény,de elalszik.Félhomály kell a szobába és jó levegő.
Húúúú,de sokat írtam!
Az bizti, de én nem bánom, mert olyan kis csinosak tudnak lenni azokkal az édes hurkácskákkal.DDD
Gréti mióta megszületett nőtt 15 cm-t, és hízott 5,3 kilót.:)
Tünci!!!
Olvastam hogy még mindíg szó szerint szorult hejzetben van Grétid!
Mi is így jártunk a hozzá tápi elején,a cukros kamilla tea ideig-óráig volt jó nelünk is!
Majd két hétig kínlódtunk,aztán a védőnőnk mondta egy este,(fel kellett hívjam,mert Dorkával együtt sírtam már én is) hogy vegyek a patikában glicerines kúpot,3 éves korig egy felet kell adni,nagyon jól be vált,egyszer kapott,azóta nincs ilyen gondunk!
mostanában Flóra is csak 2x alszik napközben és 30-40 perceket sajna...
éjszaka mondjuk nem gáz nálunk max. 3x kel, de mostanában szerencsére inkább csak 1x.
én se hagyom sírni sose.
nem tudom mi lehet a gond...
és ha nem te hanem apa menne be hozzá?
Dorka 3570-el született és 57 cm-rel!
Az előző fogzás alatt fogyott 20 dekát,szóval én sem bánom hogy van most rajta egy kis plusz!
Igaz azt vettem észre,azóta lustább,nem igyekszik valami nagyon mozgás terén!
Habár kezd már rá jönni a mászás fortéjaira,de tényleg lasacskán,hamar el unja.
Húúú én nem tudom hogy bírnám. Már annyira hozzászoktam a jóléthez, hogy ha véletlenül 1x felébred Gréti hajnalban, teljesen kész vagyok.
Pedig tuti lesz ez még rosszabb is ha jönnek majd a fogak.:(
Szerintetek mit csináljak????????
Bogi már napok óta rosszul alszik:(21:ookörül elalszik és éjfél körül felkel,aztán cic,visszaalszik később megint kel,ha nem tudom rütyőzéssel visszaaltatni,akkor cicivel,de később megint csak felkel:(Próbáltam hagyni,hogy 5percet hagy sírjon,de ahelyett,hogy visszaaludt volna csak jobban sírt!!!!
Szerintetek???Már lassan hulla vagyok!