2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
remélem tényleg csak a foga miatt...
Gréti is a foga miatt volt lázas... mivel semmi más baja nem jelentkezett...
leállt a fogzás, már láz sincs, 2napja már hasmenés sincs + piros popsi sem..
még van pár dolog csak nem jutott eszembe:))
manó meg nem akart segiteni,most meg hőemelkedése volt reméllem a foga miatt,és nem a nátha miatt...
jaj az nekünk is tiszta maszat állandóan!!
sokszor szégyenlem ha jön valaki.. mintha sose lenne mosva!!:DDDDDD
Tegnap előtt kimostam erre mikor visszatettem alá büff és már megint szép!!!!
patrik is hátra fele megy :)DD
várom a videót!!!
köszi, akkor meg is nézem majd!
Gréti valszeg ma a tudás fájáról reggelizett:_)) délután elkezdett hátra felé kúszni:-)))
az úszás is nagyon jól sikerült, irtó ügyes, meg sem nyikkant egész úszás alatt, pedig volt, hogy 5mp-ig viz alatt volt:_)
készült viz alatti video, amint meglesz,felrakom a naplómba!
Köszi a segítséget!!
Szerintem talán ott "ronthattam" el, hogy szentírásnak vettem, hogy 6 hónapos korig csak anyatejet kapjon. Mivel volt elengendő mennyiség, nem is okozott problémát. Arra gondolok, hogy annyira megszokhatta??, ha van ilyen, hogy ugye most jóval nehezebb dolgom van. De bízom benne, hogy előbb utóbb fog enni, csak ahogy itt írjátok, hogy már miket esznek a gyerkőcök..
mliv!
bocs, most olvasom, hogy még csak szopiztok!
elondom az én tapasztalatomat, hátha...
*először csak almának a levét adtam, aztán fokotatosan jött be a reszelt alma és mikor ezt az ízt már ismerte, tettem bele pépet.
egy hónapig csak tej(táp nálunk) és alma, néha kis banán vagy barack bele.
*aztán répa+burgonya volt az első zöldség, most meg már...:-))))
Először sajátot próbáltam, utána üveges bébikaját.
Az almát elnyámnyogja, de az is messze van az evéstől. A szilva üveges volt amit adtam neki hét elején, az először úgy tűnt csúszik..
Te főzöd, vagy bébiétellel próbálod? csak, mert Soma jó zabás, de kizárólag amit én főzök.....
gyümölcsöt eszik már?
ez elképzelhető mert pl Bencénél arra jöttem rá hogy alvásnál utálja ha van valami a lábán!! annyira beizzad a kis lába hogy csak egy nagyon vékony zoknit vagy még azt sem tűri rajta!
volt mikor 1,5 órát kínlódtam vele mire rájöttem hogy az a baja , arra is csak véletlen!!!
Ma ügyintézőben voltunk babakocsival mert nálunk frankó idő van,bank-posta-iroda-védődnő, mindenhol jól megdajkálták úgy elfáradt hogy mire hazaértünk bealudt, se ebéd ...még mindig alszik.
Nemtom csak én járok mindig így a drága fiam állandóan a védőnőnél tojik be totálra,ráadásul tegnap brokkolit evett hát bűzlött az egész rendelő sajna, de hát a kakiban csak nem hagyhatom szegénykémet.
Ez jó csak elképzelhető hogy mennyiségileg már nem elég neki , próbáld meg estére hozzátáplálni táppal.
Milán 2 hónapos kora óta estére kap kiegészítésként tápot mert estére már nem volt elég neki csak a szopi. Most napi háromszor szopizik.