2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
sziasztok!
egy keveset megtudtam a pici babáról.
Egy hónapig még biztos inkubátorban lesz. Jól van, a vizsgálatok, és a labor is ezt támasztja alá. Nem lehet látogatni, csak az anyukája mehet ugye, de az apukája is csak korlátozva láthatja. Az anyukáját lehet kiengedik holnap.
Hát nem sok, de szerencsére jól vannak.
leveszöldségek + csirkehús, nagyon kevés só....
Grétinek a sárgarépát és husit nyomkodtam össze külön kis tányérban villával és egy kis levet adtam hozzá, hogy ne legyen annyira száraz....
Jó reggelt!Mi már a tízórain is túl vagyunk,igaz elég korán.5-kor reggeliztünk,aztán én nem bírtam visszaaludni.Úgyhogy tök jó.
Este Domi viszonylag hamar elaludt,már 7-kor.V.mi lehet ebben az aromafürdetőben!Most vettük.Annyira finom illata van,én is ki fogom próbálni.:)))
jó reggelt.... és Brigi hagyott minket:-)))) fél 6kor kelt Gréti...
szerintem a húsleves volt a nyerő...:-))
mivel 4kor kapott egy nagyon nagy adagot, utána negyed 8kor kapott tápszert és kb. fél 8tól aludt..
máskor 4kor épphogy egy fél üveg akármit alig birok belédiktálni, és lehet azért kelt 4kor, mert éhes volt..
mindenesetre kiváncsi vagyok ma hogyan lesz...
sziasztok! Jó reggelt! remélem még mindenki csicsikál! vagy legalább is a babucik! Főleg Reni Grétikéjére gondolok! Tessék anyáékat hagyni aludni legalább 6-ig! :D
Hát csajok akár hogy is! (persze minden elfogultság nélkül :D ) ebben a fórumban csak és kizárólag okos és gyönyörű na meg persze nagyon ügyes babucik vannak! De mondom minden elfogultság nélkül!
de édes:))majd megnő idekint,reméllem nincs baja????????
én megyek mert nyúlik a szám:))
jó éjt nektek:)))
ó szegényke... szerintem is mutasd meg a dokinak!!
(ilyenkor azért nagyon picit örülök, hogy lányom van-ezt csak zárójelben irom).. A szomszéd fiús anyukák is olyan sokat szenvednek ezzel a kukac huzogatással.. brrr..
Hogy miket eszik mar?
Krumpli,repa,s.tok,cukkini,cs.mell,brokkoli,alma,korte,banan,meggy,barack
Meg gyumileveket,vegyeseket es narancslevet..Ma pl.alma-csipkebogyot kapott,nagyon finom.Holnap kezdjuk a spenotot.
Szép jó estét!
Julika hol akarsz be lépni a cím keresőn át?
Mert van hogy ott engem sem enged be!
Próbáld meg a startlapon,ott is be lehet jelentkezni,nekem ott ilyenkor menni szokott!