2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
jaja, így jó is szerintem..
Az én listámon 8 hónaptól írja a tejtermékeket, kivéve a tejet, azt egy éves kor után. Nálad, mit ír, mikortól lehet?
tejpépet sem adtam neki...én ezeknek nem vagyok híve, kivéve aki nem tudja szoptatni, de akinek van teje, az minek pépezik?
Én erre az esetre tartok magunknál mindíg egy kis bio kölest,már ha mondjuk olyasmit eszünk amit ő még nem kaphat(csoki,chips más nass vagy nehezebb kaják)akkor ezzel "szúrom ki" a szemét!
Az étkezéseket meg már próbálom úgy időzíteni hogy együtt egyen velünk az asztalnál etetőszékből a maga kis főziét,így nem nézi ki a szánkból azt amiből ő még nem kaphat!
még nem tiszta a csüt.-i napom.Meglátom.
sajtot ehetnek 8 hónapos kor után!!nekem van 2 szakácskönyvem és mindkettő megvolt a nagy fiamnál is már ,a szerint etettem,aztán Zsanit is ,és most manót is...eze bevált nekem...
a spagettit azt hogy csinálod?Mert gondolom a babának más ugye.
Oksi,persze,gondoltam,úgyis talizunk 1x,ha már pécsiek vagyunk,nem jössz csütörtökön?
tudod az allergia egy falattól is kilalakulhat.. dehát mindenkinek szíve-joga..
Az én védőnőm nem mond semmit ma hívott de látogatni még csak kétszer volt mióta Nimi megvan! Anyu mondta hogy adjak neki vajas kenyeret de én még nem adtam! Egyébként ma megevett majdnem egy egész tölcsért és tegnap meg a sajtos stanglit mert nem bírtam kiszedni a kezéből mert hiszizett! Már unja Nimi is a bébikajákat a tejépéet meg már meg se eszi!:)
ó egy két kicsi nyalástól semmi baja nem lesz,senkinek!!!jó nálatok más a helyzet,mert lehet allergia van..
neeeem, azért a tejtermékek bevezetése még később jönne elvileg..
azért nem vittük túlzásba!
sajtkrém, májkrém... szerintem korai... de ti tudjátok..
Ok! Remélem megtalálom a kábelt a feltöltéshez!:) CSak régeiek vannak!:)
még mi is csak azt eszünk
minden könyv, honlap mást ír, hogy mit lehet és mit nem, mi meg döntsük el
Hát akkor ezekszerint Gergő csak az aki még a főzin és gyümin kívül nem kapott semmit?
Persze!Csak nem itt.De majd elmesélem egyszer!:)))
ezeket a túrókrémeket nekem is szereti manó!!
Húú,tényleg bátrak vagytok,én még nemsok mindet mertem Martinak adni,olyan félős vagyok.Én kis pizzát próbáltam csak adni,de az bejött neki.
Sajtot reszelve meg gyurmázom neki és úgy,de a multkor bele kevertem a borsó főzibe,utánna a paradicsomos spagettibe!
Túrót meggyel adtam meg céklával is,most az a favorit!
ez korai még szerintem...nem?
azért megnézem én is a baba könyvben mit lehet:DD
de néha bűnözünk:)
túrót én is adtam már, vmelyik bébikajába kevertem bele...
+ van a hippnek alma-mangó túrókréme, ma pl. azt evett Gréti..
Igen,nálunk is egyre nagyobb gond,hogy Domi azt akarja enni,amit lát,hogy mi eszünk.Így egyenlőre v.ki elvan vele a szobában,amíg a többiek esznek.
Vas. azért kapott pici tejszínhabot,annyira tátotta a kis száját.:))))
ha csak nem allergiás rá... 1 éves kor felett ajánlják.. én nem kapkodok vele
További ajánlott fórumok: