2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
akkor az esti szopcsi előtt adj neki főzit!!nekem ezt mondta a dokinő mikor nem hizott és bevált teljesen kicsit később szopcsizik igy este annyi lett a változás ,mert utána nem akart ,de lehet neked elfogadja a cicit közvetlen evés után még!!próbáld ki!!
Szopizzon 5 ször az nem árt csak eggyel többször egyen szilárdat !!
Igen, ** energiát szoktam neki adni.
Elvittem a bőrgyógyász barátnőmhöz is, adott krémet, de azt nem szívesen kenem rá, mert van benne kortizon (szteroid)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
fog csökkenni,csak nehezen!!!
nekem az egyik ismerős meg homeos bogyót szedett kicsit apasztott belőle ,de nem el apasztotta!!
Köszönjük szépen a bókokat!
Én is nézegetem ám a képeket folyamatosan :)
Ne aggódj, Manna is az.
Én arra jutottam, hogy még nem szokták meg a földi körülményeket.
Amúgy nem mindig van neki, figyelgettem, és legtöbbször akkor jön ki, ha valami izgalom éri.
Ne a saját "stresszedhez" hasonlítsd az övét,nekik az is "izgató" lehet, ha egy új tárgy kerül a lakásba, vagy ilyen apróságok...
Amúgy mindent megéreznek... hiába megy ki az ember a konyhába veszekedni a párjával, és a gyerek nemhallsemmit,pontosan tudják, hogy mi van... és valami azért mindenhol van...
kell 1-1,5 hét mire lecsökken de ezt tudod csak tenni,igy fog csökkenni de lassan!!
nekem is ugy van hogy hajnalban egyik,reggel másik délután ujra a hajnali késő este meg a reggeli ciciből...de gondolkoztam hogy a délutánit el kellene hagyni mert kicsit szopik ,inkább csak folyadéknak...
de a multkor megpróbáltam ,hát este azt hittem megőrülök alig birtam kivárni hogy keljen szopcsizni ,ömlött belőle,aztán 2 nap után kevesebb lett benne:))
mi még mindig szopizunk napi 4 szer,mégis könnyen elfogadta a kajcsikat,szerintem is látszik a gyereken mire érett mire nem!!ha pl nem eszik valamit nem biztos hogy már nem szereti,csak nincs a szervezetének szüksége rá.
Nekem a lányom 2 éves korától 3,5 éves koráig semmilyen húst nem evett meg ,de gyűrte a tejtermékeket,most meg eszi a húst hússal ,és nem iszik tejet:DD
Julika már kapod is:
"gyermekeim az angyalok küldöttei és én hálás és boldog vagyok minden percben. A gond a bánat elkerül, csak a bőséget engedem be az életembe."
Na,ne is mond ezt a sok gyereket!Ma totál kiakadtam!Unokatesoméknál jön a 3. baba.Ezzel nincs is probléma alapban.Csak őszintén szólva,sza...ni nem tudnak a nyomorúságtól,csak a srác dolgozik,az ő nagyszüleinél laknak egy szoba-konyhában a ház egyik felében,a nagymama eljár napszámba,hogy eltartsa őket,meg magukat.Erre a magyarázat:a csaj 8 általánossal nem kap munkát,inkább gyest kapjon és így könnyebben jutnak majd lakáshoz is.
A mai világban ilyen felelőtlenséget!Vagy én vagyok elfogult?
Nállunk is így van dettó!
Hozzánk jár még havonta,legközelebb csütörtökön lesz hozzá szerencsénk,szeret mindenbe bele szólni,mindíg mondja mikor mit vezessek be kaják terén én rá hagyatkozom meg a meg érzéseimre!
Valahogy látszik már a gyereken hogy mikor mire érett már meg,miből adhatok neki nyugodt szível!
Nállunk talán azért is mentek gyorsabban ezek a dolgok met mi ugye hat hónaposan végleg el hagytuk a szopit,négy hónaposan el kellett kezdenünk a hozzá táplálást!
szia Krisztina rég jártál felénk:)
Hiányzik ám a pozitiv energiád!!!
Küldhetnél belőle ,mert most lemerült az aksim:DD