2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
De ugye milyen! Tényleg teljesen bele voltam zúgva, és ami pozitív anyám imádta :))), régóta nem beszéltem vele, de olyan nyim-nyám pasinak tűnik az iwiw-en, borzalom! És, keringenek a pletyik, hogy talán melegecske :)))))) Lehet ezért volt plátói az a plátói
én már elolvastam mindet!!!
És nem kell szégyenkezni!! igazi babanapló egy igazi kisfiú mindennapjairól!
a szülinapi ajándékához!! ez lemaradt!!!
Na itt vagyok.
Szia Munya!
HÚ! megelőzted Imcsi naplójáTT!! Csak vicceltem!!!
jaj olyan kiváncsi vagyok mit fog szólni!!
köszke :) Te is régóta be vagy jelölve nálam :)
Na most olvashatjátok a sok sületlenséget :P
Titta zavarba leszek mosmá!!!!
mit akcióznak le? bocsi csak közben Gergőhöz rohangáltam be..
Épp a minap volt dezsavúúúú érzésem, ahogy olvastalak,hogy így szépen írjam, nekem is volt olyan, hogy nem tudom hogy tudtam valakivel évekig együtt járni, most meg....mikor olvastalak nekem is ez jutott eszembe..
HÚ megérdeklődöm!! lehet itt is!! akkor megyünk este!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
Én már tök régóta olvaslak, meg be is vagy jelölve!
:)
ige apa is ezt mondja hogy olyan manókás:)))
bizony! Úgy megnézném magam kicisben! Meg Imit is!!
annyira cuki kisfiú volt a vastag keretes szemüvegével!! :DDDDDD
Agica te is többet jöhetnél ám...
nem tudom itt igen este negyed 8 után leakciózzák!!!
Ilyenkor mindig úgy sajnálom, hogy öcsémről, meg rólunk "csak" fényképek vannak :P
aranyos vagy! köszönjük...
nekünk is jó volna ilyen szép kis fákat ültetniÍ! de olyan pici a kert ! most meg jön a hinta azt is kell valahová tenni!
az igen! nahát, köszi :)
Szép nagyon a picid, a többiek is, de Patrik tényleg olyan manócikásan szépecske! :)
Hú az jó lenne!Annyira gyönyörű az a fa,és a virág illata is olyan jó.
Most látom Munya,hogy van naplótok.Be is jelöltem kedvencnek.Én lettem az 5.tag jelentem!
ezt még nem is hallottam! akciós a kenyér a ....ban? és mindegyikben?
Képzeld Ági itt felénk van ahogy megyek az utcán 4 diszcseresznye fa ,holnap megnézem ,hogy lehet hajtást venni ,meg megkérdem az egyik kertész szomszédomat:))
hát erre csak büszkék lehetünk! Én is Bence vidijét raktam rögtön a gépre és aki elérhető volt skypon már küldtem is!! :DDDDDD
Kár hogy Imcsi mikor kicsi volt nincsenek róla ilyen videók!
Na énis jártam már így,ha újítani akartam.:-)Biztos nemsoká elalszik.Aranyos a kis kukacosotok.Láttam a húsvéti képeket!
már nagyon régóta nyomon követem a naplótokat!!!
Igen, azért gondoltam, mert régen is jókat dumcsiztunk mindig!
Réka ez neked is szólt :)
Köszi csajszikák!
tiszta takony manó a foga majdnem kint kettő is:))mindig folyik az orra ilyenkor ,nekem meg fáj a torkom nagyon:(((
most jöttünk a li@l ből mert ilyenkor este leakciózzák 10 ft ra a kenyeret ami kimarad:))de most nem volt sajnos tegnap vettünk betettem a fagyóba:))
, van mellette egy pici játszótér ott voltam mig apa várta a kenyeret , mindjárt felteszem a képeket:)) ,a nagyok olyan jól érezték magukat:))
Szia köszi!
Nem mondod? Én még nem olvasgattalak, de majd mindjárt jól megnézlek!
További ajánlott fórumok: