2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Hát ja :D mivel már idejét sem tudom, mikor vettem üvegeset Larinak semmi ilyesmi nincs itthon :)
Livi, nővérem is csak drasztikus megvonással tudta leszoktatni a fiát 18 hósan, lehet, hogy akkor sem lesz könnyebb, és ha neked nem jó már a szopi, akkor lehet, hogy lépned kellene.
És a nagy hírem: Lara JÁR! De komolyan, ma már 5 métert megtett egyedül, aztán oda, vissza sétálgatott jó sokszor az apja meg köztem! :) Én is felvettem, de lemerült a gép, majd holnap feltöltöm :)
ügyi nagyon! :))
jól köszi, délután nagyon rosszul lettem, de aztán pihentem egy kicsit meg ettem pár falatot és jobban lettem.
jujj azt meg kéne nézni!
De jó hogy szoltál!
Most is lépett Bence vagy 2-3-at és inkább lecsücsült!
de most sikerült felvenni!
MIndjárt töltöm!
Kismamik? hogy vannak? Babucik? hogy bírják a hideget?
Jaj engem az ideg megöl,most vettem 1000 ft ért Dorkának olyan zoknit,aminek bőr a talpa!
22-eset vettem,mert a 20-as,de még a 21-es is gyanúsan kicsi volt!
Még a 22-es is kicsi lett rá!
Majd megnézem ezt a rossmanost!
Sziasztok!
Képzeljétek találtam a Rossmannban olyan zoknit, aminek az egész talpa csúszásgátlós, és 4 pár ezer forint! Aki tudja szerintem nézze meg :)
Livi, és ha mással is kínálnád szopi időben? Lari így hagyta el, teljesen magától, rájött, hogy a cumisüvegből egyszerűbb a dolog. Először cicizett, aztán kapott tápot, vagy tejet, egy hónap alatt teljesen leszokott. Hozzáteszem, hogy nekem ugye a terhesség miatt már alig volt tejem.
Csajok, annyira sikítós ez a csaj, hogy csak na. Ma is megríkatott egy kissrácot a boltban, úgy kiabált...
Szijjasztok Lányok!
Az a matricás dolog tetszik, majd kipróbálom...Huhh hallod Livi ez a szopi tényleg elég sok, szép fokozatosan szoktasd le róla, én havonta csökkentettem egyel, este még Gergő is szopizik...múlt héten kérdezte valaki, nem akarom e még elválasztani, mondom, majd ha lement az influenza.. nah aztán végig gondoltam, hogy ez még lehet jövő nyáron is lesz, ezzel az erővel még évekig szopizhatna, úgyhogy majd kitűzök valami dátumot mostmár és megpróbálom elhagyni...meglátjuk mekkora sikerrel...
Mondjuk a súlyomon sajnos nem látszik. Amikor megszületett Emma, a kórházból úgy jöttem kik, hogy kevesebb voltam, mint még a terhességem elején, most meg majdnem annyi vagyok, mint kilenc hónapos terhesen.... :(((((
Semmi erőm fogyózni, és lassan gurulok..
Tényleg Livi hogy bírod még a szopiztatást?
Nagyon jó lehet,hogy még győzöd,irigyellek!
Ez Emmának is tuti jót tesz,most is,de hosszútávon is tuti!
Neem akarod még leválasztani?