2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Libero klubon keresd,ne a picurin!
Miért ott is van hasonló egyébként?
Erre rá cáfolnék,amit írtál,mintha Dorkáról olvastam volna
!Mondjuk neki azért legalább tényleg van egy-két kedvenc meséje,dala!
De a modókák már nagyon nem érdeklik,én meg már nem erőltetem,mi lenne akkor ebben neki az élvezet?
Tényleg?
Még nem kaptam sms-t sem!:-((
Pedig Dorka szülinapjakor igen,akkor jóvá írtak 3 pontot ennek alkalmából erről értesítettek!
Remélem nem kallódott el valahol,direkt ajánlva póstáztam!
Ja, még azt akartam irni, hogy Evelint már overállba öltöztetem. Csak ráadom az otthoni tréningjére, és indulunk is.
A védőnő tavaly azt mondta, hogy 8 fok alatt már kell az overáll...
Lányok, lehet, hogy tök béna vagyok, de a picuri oldalon se a formabedobós, se a playmobile-os ajándékot sem találom...
El tudja küldeni valaki a linket?? Köszi!
Szia!
elég hamar, smsben is kapsz értesítést amit beérkeznek a pontok
Sziasztok!!
Köszi Mókica már jobban lett Nimi!:)
HOldi nurfoennel és germicid kúppal csillapítottam a lázát mert a nurfen magába nem vitte le!
Msi, az én fiam is pont ilyen!! ÉN már nem erőltetem a játékot mert nem játszik! Neki a játék az hogy bújocskázunk, hülyülünk! Hiába van neki rengeteg játéka, már próbáltam hogy na akkor mondókázunk, zenéthallgatunk, mesét nézünk, de egyik se érdekelte egyáltalán, ezért nem is erőltetem! Amit szeret, lehet viccesen hangzik, de az asztal tetjén lenni, meg szétpakolni az edényeket, kábeleket! Most már úgy vagyok vele hogy ha nem vagyok a konyhába akkor becsukom az ajtót, mert nem akarom hogy leessen az asztalról, ha ott vagyok akkor felmászhat mert úgyis addig hisztizik, aztán egyszer majd rájön hogy veszélyes vagy megunja! Nekem már mikor megszületett akkor azt mondta a csecsemősnővér hogy "NImike egy rosszaság". HÁt akkor nem akartam elhinnin, de tényleg igaza lett!:) Egyébként a lányok teljesen mások, ahogy én észrevettem, sokkal nyugodtabba és jobban érdekli őket a játék, mondóka, zenehallgatás!Egy bnőmnek lánya van, és ők olyan jól elmondókáznak, hát nekünk nem jött be!:) Szóval engem is kinyír mindennap!!:)
Lényeg, hogy meglett...
Mondjuk az biztos, hogy nem mindegyik annyira stabil, Emma is leoperálta már egy kettőről a mágnest, de azt szerencsére eddig időben észrevettük, és eltávolítottuk..
A formaberakós játék nekem is tetszett, de már annyi hasonló van, hogy nem akartam még egyet. Mondjuk a playmobilos se rossz, de inkább várok.. hátha.. tetszett még a takaró is, de az is annyi van, most azért, hogy legyen pluszba egy liberos is, úgy döntöttem nem kell.
Hát én nagyon szeretnék formaberakót,de most ki kerül a készletből és félek mire jóvá írják a pontjaimat,már nem lesz!
De van még egy másik is ami tetszik,ha ez végül nem jönne össze,nekem nagyon tetszik a playmobilos formaberakó tábla is!
Mi már jártunk pórul!
Dorka egy citromnak le harapta a hátuljáról a kis pici mágnest,amit végül nem találtunk!
Másnapra meglett,Dorkában tett egy utat...
Ezt én is kipróbálom! :)
Amúgy a hűtőmágnes nálunk is sláger. szereti pakolgatni, mindig veszünk is ha látunk valami "emma biztosat", hogy minél több legyen neki.
Lányok!
Aki már küldött be liberoklubos vonalkódokat az megtudná mondani mennyi idő míg jóváírják a pontokat?
Én ez előtt még nem küldtem be,eddig gyűjtögettem és a multhétem hétfőn küldtem be vagy 40 pontért vonalkódot,de még semmi,pedig ajánlva adtam fel!
Menyit kell vajon várni?
Dorka is most alszik már másodjára,úgy hogy este 1/4 9-től aludt egyhuzamban reggel 6.30-ig!
Már a fene sem igazodik ki rajta,igazság szerint lehet már nem is próbálok..
Egyik nap nem alszik csak alig valamit,másnap meg olyan mint egy kis mormota,húzná álló nap!