2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Szijjasztok!!!
Szilvi akkor nektek is jobbulást kívánok!!! Remélem nem lesz gond Petivel!!!!
Jó reggelt!
Mi újság veletek?
Szilvi! Jól elbeszélgettél! :))
Sehol senki?
Na jól ki skizóztam magam:)
Tudom, hogy 3 a magyar igazság, de remélem ezután egy időre elkerül titeket minden nyavalya!!!
Gyógyulj meg minél hamarabb!!!
Kis ügyes!:)
Szép magas csajszi, kis balerina alkat:)
Jaj szegénykém! Előfordul ilyen baleset.
Pannánál is tragédia az öltözködés, főleg fürdés után.
Nem az én Pannámról írtál véletlenül?:)
Ő detto! sőt, egyedül akar enni, kiveszi a kezemből a kanalat (most már két kanál kell az evéshez, 1 neki, 1 nekem etetni)
Visított, ha el akartam venni tőle a kanalt, és akkor mindent szét csapkodott:SSSSSS Kiakaszott engem is rendesen.
Most már elég szépen eszik egyedül is, csak picit segíteni kell, hogy legyen is valami a kanálon:)
Ja, és az étvágya is megjött végre!
Igen. Panna már régóta. Persze a kezdetekben nem,mert kicsit hasfájós volt, és akkor még szopizott is éjszaka-többször is.
A fiam bezzeg, volt hogy óránként ébredt... Fogzáskor akát 10x is.
Csak szopival tudott vissza aludni. Addig, míg szopizott.
Nálam mindkét gyereknél a gyógyszertári bóraxos popsikrém vált be.
Lehet piros attól is, ha esetleg más popsitörlőt használtok, mint addig.
(és persze a fogzástól, más széklettől stb.)
Szia!
Szerintem télen is el fog fáradni, a jó hideg levegőtől, szánkózástól, szaladgálástól. Bent a meleg majd kicsit elnyomja, és hamarabb lesz álmos:)
Nekem is csak 1x alszik, de akkor 3 órát:)
Az elején még 10-11 körül aludt el,mert nagyon álmos volt,de akkor is csak egyszer aludt.
Most már délig, sőt tovább is bírja, ha vagyunk valahol.
Természetes, hogy megviselt, hiszen 16 hóanpig szopizott:)
Majd ha lesz kistesó, újból átélheted:)
Panna sem fogadja már el este, csak hajnalban, ha ébred. Az is ritka.
Nekem is rossz érzés volt, amikor este rázta a kis fejét, tudatva, hogy nem kéri a cicit, és még el is fordult.
Helyette néha hozzám bújik és simogat:)
(máskor a kiságyban alszik el puszi után)
Szép!:)
Az egyik ismerősünk kislánya is Noémi, de ők Nominak becézik.
Kötelező.
Úgy tudom, a régi 3 éves korban adandó lett a 18 hós.
Petinél a 18 hós oltás után jött elő a cukorbetegség...
Először azt hittem, az oltás miatt iszik sokat, és hőemelkedése is volt. Aztán még többet ivott, és rengeteget pisilt. Nem is tudom, az oltás után 1 héttel már nagyon gyanús volt:( vittünk vizelet mintát a dokinak, ami rögtön kimutatta a cukrot. A vc. mérés pedig közel 23-as vércukrot...
Rögtön kórházba kerültünk. Akkor vártam Pannát (4,5 hósan)...
Most pedig beteg az én drága nagyfiam. Megy a hasa, és hány. Nagyon veszélyes ez a diabétesz miatt. Remélem hamarosan jobban lesz!
Sziasztok!
Ani, grat az unokahugihoz! A lényeg, hogy jól vannak, majd megnő a kis csöppség :)
Nálunk a bababoltban is van 44-es. Konkrétat sajnos nem tudok ajánlani, mert én csak a pesti helyeket ismerem. Általában feltűnik, ha vhol ilyen picit árulnak, mert Annánál is volt egy kis esély, hogy előbb születik, és ezek a pici rugik és bodyk az akkori félelmeimre emlékeztetnek. Amúgy szerintem nem vészes, ha 50-est adnak rá, azt meg azért sok helyen lehet szerezni.
A kórházban annak idején a hatágyas szobában az összes baba közt egyetlen egy volt, akinek a méretei hasonlóak voltak, mint Annáé, és az a kislány 38 hétre született. De mindenki mondta, hogy amilyen pici én vagyok (most konkrétan 158cm és 45 kiló), az a normális, hogy Anna is kicsivel három kiló alatt született. Olyan hamar megnőnek, ahogy emlékszem, Gréti is hipphopp öt kiló lett, és beérte a többieket.