2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Köszi szépen, szerencsére már jobban van Evelin! Azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy nem is csak a sütitől hányt szegénykém, mert az apukája is hányt 3 napig, meg tegnap én is. Szóval lehet, hogy összeszedtünk valamit. Azért a kedves rokon néninek azt fogom majd mondani, ha mégegyszer tömni akarja, hogy a rengeteg sütitől hányt. :-D
Vikó, gratula a fiúcskához!!!!
Mellszivóról én sem tudok nyilatkozni, mert sajnos nekem is csak 3 hónapig volt tejem. Addig a Medela kézi mellszivót használtam, és bevált... már ahhoz a kevéshez ami volt :-((
Köszönöm a válaszokat!
Én ebben annyira nem voltam tapasztalt,csak 1,5 hónapig volt ugye tejem és nekem egy Med... volt,amihez a motor részt bérelni kellett.Mint a kórházban.Az nagyon jó volt,de anyagi téren ez sajna most nem jöhet szóba.
Jupijéééé Vikó!
Nah te neked is lesz Kukacosod!!!
Gratula!!!
Hát ez a baba nem volt szégyenlős,a felhúzott,szét terpesztett lábaival!
Jobb pózt nem is találhatott volna ki!
A Doki is megnyugtatott,mert kérdeztem nem e lehet estleg a köldökzsinór,de mondta és sokáig mutatta is,hogy 100%,amit látunk az két kis golyszli!
Köszi!Megkért sógornőm,hogy nézzek neki használtan,mert az olcsóbb.Teje rengeteg van,majd szét durran.Már rég fejnie kellene,mert így meg be fog neki gyulladni a melle,tiszta csomós.Pedig mondtam,hogy mire hazaérnek vegyen a párja egyet,dehát mint a falnak.
Tegnap hazaengedték őket.Este voltam át,megkért,hogy segítsek fürdetni.Kétszer is meggondoltam hogy fogjam a picit.Annyira apró!Hiába,én még nem láttam ilyen csöppséget élőben.:) Domival meg addig anyu volt.Még jó,hogy az út túloldalán laknak!
Nem idegeskedek rajta,segítünk amit tudunk,mit tehetnénk.Hisz senki más rájuk sem néz a családból.No comment!Tamás olyan a hugának,mint az apja inkább.Konkrétan 7 éve mi gondoskodunk róla.Ma is bevásároltunk nekik,hisz a párja 8-22-ig dolgozik minden nap.
Na,ez van.
Sziasztok ma voltunk UH-n és minden endben van,kisfiút várunk!
Nagyon örülünk,én tudtam,hogy fiú de valahogy mégs lányt szerettem volna inkább!
Hamar meg barátkoztam azért a gondolattal,hogy mostmár fiús anyuka is leszek/vagyok!
Imivel madarakat lehetne fogatni most!
Sziasztok! Ezer éve nem voltam, most végigolvastalak benneteket. Szegény Móki, jobbulást neketek, nem irigyellek, most jól kijutott mindenből.
Szerencsére Vikit nem lehet megtömni, csak a csokira indul be, de azt sem eszik túl sokat. Ha valami elég neki, akkor abba tudja hagyni. Nekem is van pár ismerősöm aki előszeretettel etetné. De nincs túl nagy étvágya. Nem is tudom mitől 10 kg. Bár szopizást még mindig intenzíven űzi. Tegnap viszont már arra a kérdésre is válaszolt, " nem vagy éhes? - nem mondta a drága cérna kékony hangon."
Ani gratula a kisbabához, és ne te idegeskedj miatta, az nem segít. Nekem kézi mellszívóm volt, de nem volt vele semmi gondom. Nagyon szerttem.
Réka, hogy viseltétek az oltást? Hol vetted a nozodát? Lassan nekem is be kéne szereznem.
Na elfelejtettem kinek mit akartam még írni. Nekem már nem ártana a cavinton.
És a kézi mellszívó?
Tippek?
Csak egy gyors kérdés csajok!
Elektromos mellszívót ki használt?Milyet?Melyik a jó?Kiszívja rendesen?
Köszi!
Olvastalalak, nálunk is fő már a leves, most meg megyek intézem a többit!!
Jó hétvégét!!!!
Sziasztok! Szép hétvégét mindenkinek!
és boldog hófordulót minden babucinak!