2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
nah hát igen, a másik az, hogy a kis lakásunkban nem igazán férnek, így Anyuhoz hordom...akkor inkább eladom, aztán majd azt veszünk amire még szükség lesz....
A csizma azt gondolom harisnya+zokni kombinációban addig míg nincs kemény mínusz, jó...
A kedvenc ruháinkat én is megtartottam,hiába tudom,hogy kisfiúnk lesz!
Bár még így is két pampers giga pakkos doboz tele van velük,de ezeket egyszerűen nincs szívem el ajándékozni!
A többit elajándékoztam olyannak akinek tudom,hogy most szüksége van rá,ráadásul régi családi barátokról van szó,úgyhogy sokkal szívesebben adtam nekik oda ingyen,mint pár száz forintért darabját valami vadidegennek az egyik aukciós oldalon!
Én is szeretnék megszabadulni végre a ruháktól, és én azt gondolom jó minőségű ruháink vannak, dehát a teszveszen a kutyának sem kell, pedig jóval áron alul adom:-((((( Megőrülök, hogy dobozokban állnak a ruhák....
Gumicsizmát én is csak tavasszal veszek már..
Én nem adok el semmit egyelőre, pedig rengeteg van, több, mint amennyire szükségünk lehet (megkaptuk egy ismerős kisfiú ruháit is, mert neki már nem szeretnének kistestvért).
Csak aztán nehogy úgy járjatok, hogy eladjátok, aztán váratlanul gólya érkezik.
hát igen...:-)))
Úgyhogy én mindhármotoknak szorítottam ezerrel, így majd ti is szoríjjatok annak idején...:-)))
Mondjuk jó lenne, ha ennyi elég lenne, addigra már eldőlt ugyanis...:-)))
Gödöllőn csak most kezdtek érkezni a bundás cipők, így eddig nem is volt alkalmam venni. Ma néztem egy lila Assot-t (tépőzáras bakancsot), de kb. ez volt a teljes választék. Még van egy cipőbolt, ahol nem jártunk, jó lenne találni valami hagyományosabb színűt.
Jövő héten talán eljutunk Pestre, lehet, végül ott sikerül találni valamit.
A gumicsizma nem hideg már ilyenkor? Szerintem én csak tavasszal fogok venni.
Sziasztok!
Téli cipővel, hogy álltok?
Az a nehéz, hogy fogalmam sincs mennyit fog mászkálni a saját lábán Anna, ha kint leszünk. Jelenleg alig, de most kezd önnállósodni a játszótéren. A benti cipő egyértelműen fontosabb. Amennyit jelenleg kint sétál, nem hiszem, hogy bármilyen nem túl gagyi cipő hatással lenne a lábának a fejlődésére.
Azt mondják a zipzáras csizma nem jó, mert nem állítható. A mostani cipője tépőzáras, de soha nem állítgattam.
Jó reggelt!
Ez butaság! Már ne haragudj! Még hogy könnyebben mozogtok egy picivel. Épp hogy nem így van!! Ráadásul írod, hogy nem is betegek.. mondjuk anyósodék megerőltethetnék magukat. Ha nem mentek, akkor inkább nem is érdekli őket az unokájuk, mert nekik kellene menni?
Nekünk az ilyesfajta családi látogatással tele a hócipőnk.Sajnos nálunk eddig az volt mióta együtt vagyunk,hogy csak mi mentünk mindenhova.Anyósékhoz havonta,apuékhoz picit gyakrabban,a többi rokonról ne is beszéljünk.Aztán ez nem volt elég,egyre zaklattak,hogy többször menjünk.A tetőfokára hágott,mikor Domi megszületett.Na,akkor aztán napi szinten hívogattak,hogy vigyük a picit,mert látni akarják.3 hetes kora óta.
Aztán elhangzott a mondat:"Ti úgyis könnyebben mozogtok a picivel,mint mi"+"Nektek jobban van pénz benzinre"
Na,itt betelt a pohár!Senkihez!Egyszerűen felháborítónak tartom!Egy bizonyos szinten ok,mi vagyunk a fiatalabbak,de azért hülyének ne nézzük már egymást!Életerős,keresettel rendelkező emberekről beszélünk!És nekünk honnan lenne több pénzünk?Fénymásoljuk?
Ebből az lett,hogy anyósék eddig 3* látták az unokájukat,mert nem jönnek.Apumék észbe kaptak és havonta egyszer eljönnek,így mi is hozzájuk,mert látjuk a szándékot.Sógorom 2* volt itt.Sógornőm meg azóta jár hozzánk,mióta terhes lett.
Úgyhogy Karácsony ide vagy oda,szeretettel várunk mindenkit,de mi itthon maradunk!