2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
nekem eddig uh-gal nézte a doki, hogy hogy állnak a belső varratok.
Én is ezt szoktam csinálni Evelinnel. Pedig az eszemmel tudom, hogy nem szabadna rácsapni a kezére, mert neki igy az a példa, ha valami nem tetszik akkor ráütök a másikra. És nem érti, hogy én miért üthetem, ő meg nem...
szerintem elég, ha nyáron betölti..
nálunk most a decemberig születetteknek van beiratkozás!
Sziasztok!
Köszi, velünk minden rendben, bár nekem még nincs olyan nagy hasam...
Nagyon ügyes Zsolti!
abba pakolom a játékokat, vagy inkább csak dobálom
Én ovit akartam már idén,de nállunk nem lehet ennyivel előbb beiratni,meg kell várnunk a jövő tavaszt vele!
Szeretnémha jövő szeptembertől menne Dorka,kezdetnek csak 4 órára,hogy szokja a közösséget!
Egyébként ti nem tudjátok évvesztesként kezdik majd az ovit?
Mi számít,hogy a beiratkozáskor ami ugye tavasszal úgy március környékén van már be töltse a 3-at,vagy elég ha még szeptember előtt betölti?
nekünk már tavaly nyár óta meg van, itt egy évvel előbb be kell jelentkezni...
és mikor tervezed beadni?
Mi kb 4 hónapja szedtük szét a járókát,mert már ki tudott belőle mászni,ha rá állt egy játékra,de egyébként jól elvolt benne!
Gergőnek volt...de sajna már elég régóta nem maradt meg benne..kitartóan üvöltött, így el is pakoltuk, mert dupla méretű volt, így elég nagy helyet foglalt...
nekem a második is programozott lesz, így biztos még jobban fogok félni..mert már tudom mi lesz...
Dorkának is a nyakán volt a köldökzsinor,de neki a szülésznő le tudta kanyarintani róla az újával valahogy,még a szülőcsatornában mielőtt megszületett!
Nekünk nem volt járókánk, viszont a barátnőmnél van, és Vikit mindig be kell tenni. Szereti, de persze ott nem a saját játékai vannak. Hú tényleg holnap megyek bölcsit nézni. Izgulok!
hááát, látod ezt nem tudom. De nekem a második spontán volt, és szóltak, ez nem lesz kellemes. Na de itt a példa kibírható ám!
tényleg ti még használjátok a járókát?
na ismét itt vagyok, látom pörög most a fórum...csak mostmár itthonról, Gergő alszik, bár én is le akarok egy kicsit dőlni, mert szétrobban a fejem erre a hülye időre...
na de ha most is császáros lesz akkor nem gond, mert úgy is érzéstelenítik, nem?
jájj, remélem ilyesmire nem krül sor...
Ami még megrázó, sajnos azoknak akiknek volt császáruk, a szülés utáni betapintás, amikor nézik, nem sérült e belülről a régi heg a méhen. Bocs Réka! : (
Nekem a nyakán volt egyszer a köldökzsinór, de szerencsére nem volt gond. A víz meg vizsgálat közben folyt el, hála a főorvos lapát kezeinek, nem is vettem észre, bár akkor már annyian vizsgáltak , utáltam. Régen pl, csak az orvosom vizsgált meg, más nem. Most meg boldog boldogtalan. Barninál burkot repesztettek, az nem volt kellemes.
nálunk rövid volt a köldökzsínor Zsoltinál még most is vannak rémálmai vele,mert visszahúzta a kis buksiját, utána könyökölt a dokim rám, hogy kijöjjön Zsotya
sziasztok!!
most értünk haza a déditől!
Nekem nem tudom milyen ha elfolyik a viz magától mindhárom gyerekkel szülesztettek burkot repesztettek:(
Nagyon ügyesek ezek a baucik már ,nekem Patrik némasági fogadalmat fogadott:)DD
1-2 szó semmi egyéb ,olvasgatunk ,képeket nézünk játszunk ,de sehogy sem...
Bili téma,kidobta szó szerint kinyitotta az ajtót és kitette majd visszazárta tegnap este:)DD
Csak késő nyultam a telómért:((
Viki dettó, sőt még el is fenekeli magát, aztán csak néz, és közben csinálja amit nem szabad. Plusz megint harap. Tök szép foltjaim vannak. Én szoktam sírni neki, akkor megszeretget, és megmondom neki komolyan, hogy ha rosszalkodik anya szomorú, + ha valakit szeretünk, akkor azt nem ütjük, harapjuk. Így én sem üthetem már meg, mert akkor minek mondtam?! Na nem egyszerű a gyerek nevelés!
Igen, nagyon sokat dumál. Már mondatokban beszél. Kicsit fura, mert Barni ennyi idősen meg sem mukkant. Viki egy szájhős. : ( Néha hátrány! Na meg tök hisztis. Ma meg főleg! Plusz kicsit náthás, vagyis inkább csak úgy hallani, pedig kedden oltanák. Remélem megkapjuk. Most így búra alatt van.
hát akkor nem tudom... esetleg valami büntit lehetne kitalálni neki, pl. berakod a járókába 5 percre játékok nélkül persze.
Ráadásul szerintem nekem semmi szükség nem lett volna rá,az volt az utolsó kitolás és annélkül is ki jött volna már a baba!
Imikénél nekem is csinálták, és nagyon csúnya volt a helye! :(
igenés mégis! van hogy tartja a kezét:nesze itt van üssed! :S
További ajánlott fórumok: