2008 augusztusi babavárók (beszélgetés)
nekem már most hasit csinált a doki...
kaptam képet tőle, de nagyon sötét lett, felesleges lenne felrakni ide..
szerintem azt bármikor lehet csinálni, legalábbis nekem van egy könyvem, amiben minden napról van 3d-s uh. De keress rá neten, sztem ott le is írják, hogy mikortól lehet.
Ez a mai napom szörnyű, mostanra elmúlt a fejfájásom, de kb minden bajom van:S ráadásul róka koma is meglátogatott...:(
GRATULÁLOK! :)
DE JÓ!
sziasztok! megjöttem a 12.heti UH-ról! minden szuper!!!!!!!!!!! 5centi a baba, a tarkóredő 1,6 volt... él, virul, mozog... nagyon cuki... állítólag 12+3nak felel meg, amúgy 12+1 vagyok...
úgyhogy leesett egy nagy kő a szívemről:.))))))
szegény... el tudom képzelni...
Én a hét végére vagyok koki a nemalvás miatt.
Most ebédeltem, ez az időszak a legveszélyesebb.
Már-már ott tartok, hogy állva is képes lennék aludni. De bizos eldőlnék de a koppanásra csak felkelnék...
Szia!
hogy vagy, mi újság?
Biztos vagyok benne, ha lenne időd és energiád, bármilyen nyelvet meg tudnál tanulni... :)
Sziasztok!
Van itt valaki?
Sziasztok!
Most jöttem meg a háziorvostól, azt mondta minden ok. Ami a tegnapi leleteimet illet, túl jó a vesefunkcióm:) vicces...
Viszont megint kínoz a hányinger, főleg, hogy közvetlenül a lakásunk alatt egy hentesbolt van, ahol sült kolbászt és hasonlókat is árulnak... Csak akkor tudok szellőztetni, ha bezárt már a hentes:)...
R75, az uh is rendben lesz! Jelentkezz majd!
Ha leguggolok, nekem is nyomódik a hasam, vagy ha felhúzom a lábam akkor is. Nyugalmi állapotban valami nagyon pici mocorgást mintha már éreztem volna többször. A júliusi topikban többen is a 14. héten érezték először egyértelműen, de van, aki csak a 18-20. körül érzi.
hát én sajnos még semmit nem érzek... azt érzem, ha leguggolok, hogy nyom a hasam, és nem kényelmes, de rúgást nem...
képzeljétek megjöttem a háziorvostól, szerencsére minden rendben a véremben, az EKG-val, szóval mindennel...
de a legnagyobb vicc: 32évig abban a hiszemben voltunk anyukámmal, hogy RH-A vagyok... a mostani eredmény meg????? RH+A vagyok... hmmmm... dehát elvileg nem tévedhetnek...
amúgy Viki.. ne mondd már, hogy olyan öreg vagy (ezek szerint én is), hogy ne tudnál nyelvet tanulni?????
Hogy álltok a magzatmozgással, én néha mikor előrehajolok és a hasam hozzáér a combomhoz, mintha éreznék apró rugást, vagy csak képzelődöm?
Egyébként már sokszor akartam írni, hogy tiszta hülyének érzem magam, van már egy gyerekem, de még mindig nem tudtam teljesen felfogni, hogy újra terhes vagyok és lesz egy második babám....
én az ízét imádom a kávénak, így vettem koffeinmenteset, és néha azt iszom, ha mindenáron az ízére vágyom...
most látom félreolvastam, hogyhogy 4-5ig nem bírsz elaludni? illetve látom, hogy felborultál, de lehet, hogy egy nap meg kéne "erőszakolnod" magad a "rendes" időben történő felkeléssel, és fentmaradni estig, hátha akkor könnyebben alszol el...
Bár mondani persze könnyű... Én úgy 9kor ágyban vagyok, akkor még olvasok vagy bambulom a tv-t és kb 11kor alszom el. és 3-4kor kelek. a hét végére haszálhatatlan vagyok, most már csütörtök, ilyenkor du 3 a limitem... tehát úgy mostanáig bírtam, jó lenne hazamenni, de annyi melóm van....
nem vagyok rosszullevős, szerencsére, csak ez a mai betett...
ÉN SEM TUDOK ALUDNI!
3-4 között ébredek,pisi, majd vagy 6-ig forgolódás, akörül visszaalszom, majd kelhetek 7-1/2 8 körül, és jövök dolgozni...
Aholis kora délutánra ásványvizes üveget támasztok az állam alá, hogy ne essen le a fejem...
Reggel iszom egy lötyi kávét, de többet nem merek (korábban iszonyat sokat ittam még babó előtt)... És visszafelé számolom a perceket, hogy mikor húzhatok már haza!
na én túl vagyok az ebéden, jelentem. De bár ne ettem volna... fuj...
most nagyon ki akar jönni...
már bocs...
eltűntetek?